מה אתם מעדיפים ???

• פותח הנושא ELIR
  • פורסם בתאריך

נשואה1

New member
שווארמה של "שמש"

יותר טעים לי....

נשואה1

New member
צודק....ואללה צודק

אבל דובר פה על בשר, לא? כשבחומוס עסקינן - עלי קראוון לוקח בענק!!!! חומוס עושים באהבה או לא עושים בכלל...

חתולון*

New member
האם....

השאלה מופנית לגברים ונשים כאחד??? מה עם תנאי מזג אויר, איכות הסביבה?? וחוף ירושלים (חתולת בית)

Spiritualized

New member
תאמינו או לא...

אני עונה בשיא הרצינות לשאלה הזאת... מעדיף אוראלי. אנאלי לא מצליח לי:(

pink mushroom

New member
כמנהגי בקודש... ולאור כל הנ"ל

ככה כמו שאני הולך ברחוב אתמול, פוף מבזיק לי רעיון אדיר... איך לא חשבתי על זה קודם הרמתי טלפון למוקד שרות לקוחות והנציג ענה-לי שאת המבנה שאני רוצה לרכוש הקבלן "זיוני" בנה-לי חטפתי חום. תאמין לי - לא ידעתי אם טוב לי או-רע-לי החלטתי לנוח פרשתי לצד וחשבתי איזה מזל שיש לי דירה ו-גינה-לי

חתולון*

New member
אז למה קודם אמרת???

בנאלי.. כששאלו על אנאלי... ועכשיו את מגלה שאת מעדיפה אורלי?? כבר טוב לי חחחחחחחחחחחחחחחח

נשואה1

New member
חתולי ../images/Emo13.gif

בגדול ובקצרה (ובהמשך לחריזה) הכיטוב נורמלי זה גם בנאלי וגם ככה בא לי. אבל לדעתי: אנאלי זה לא נורמלי ולכן לא בא לי
אוראלי? כן.... נומלי ובא לי יאללה...נסחפתי

לשון על לשון

חן חן על השנינות אבל בכול זאת אוראלי או אנאלי? מדבריך אני מבין אוראלי לאנאלי... שזה לא רע אם תשאלי אותי, אבל אותך אני שואל... אשמח לחדד את לשוני עימך במלא מובן המילה, אז קדימה הרימי את הכפפה וקיפצי לברכה

אורלי או אנאלי

אז בסדר הזה בדיוק אורלי והרבה ואח"כ אנאלי אם אפשר גם הרבה אבל אם לא ניתן-בת הזוג מתנגדת מסיבה לא ברורה לחור מאחור,אז אוראלי ווגינאלי

emh

Member
אוראלי לוקח בגדול אצלי.

אנאלי אני לא עושה, סורי, מחוץ לתחום אצלי.

למעלה