מה אתם חושבים שממשלת שמאל צריכה לעש

Kוץ בתחT

New member
איתי ? איתי דיבר רק גאון הדור...../images/Emo3.gif

אבל הוא לא היה ברור כהרגלו....
|סוס|

Fleddermaus

New member
לא נכון

"הליגה להגנה יהודית" היתה ארגון בריונים, לא פחות, שכהנא אימן בנשק, כביכול למען הגנת יהודים, ולמעשה למען פגיעה בלא-יהודים, ביהודים שנתפשו כ"בוגדים" על ידי כהנא ובמטרות סובייטיות. הליגה ביצעה מעשים אלימים ביותר, הנה דוגמאות: ב-1971 הכריזה הליגה על מלחמת גרילה בברית המועצות, שסירבה לאפשר ליהודים לעלות ארצה. הם החלו בהפגנות אלימות מול מוסדות סובייטים, בהן הושלכו בקבוקי תבערה. כמו כן הוכנו רשימות חיסול והונחו מטעני חבלה. הליגה הקימה מחנות אימונים בנשק בהרי בקצקל, בהם לימדו נערים להכין בקבוקי מולוטוב, רימונים, פצצות, ומטעני חבלה. לימדו אותם לירות ולהכין מוקשים ופצצות נפלם, שכוונו נגד מטרות מוגדרות שקבע כנהא. הוא עצמו מעולם לא השתתף פיזית בפעילות הליגה, אלא רק הנהיג אותה ושלח ,הוראות חיסול" מרחוק. בשנת 1972 הניחו פעילי הליגה מטען חבלה בגורד שחקים בניו-יורק, על מנת לחסל את סול יורק, אמרגן יהודי שהיה בעל קשרים עם אמנים רוסיים. המטען הרג את איריס קונס, צעירה יהודייה בת 27. וזו רק רשימה חלקית. תיאורים רבים נוספים ניתן למצוא בספר "הייל כהנא" מאת יאיר קוטלר.

נו... מצויין מה שעשה

אני לא מבינה על מה הרעש. באותה תקופה הסובייטים תפסו ועינו באכזריות כל מי שהתנגד למשטר שלהם, בכללם גם יהודים. בזכות מה שעשה כהנא הסובייטים נרטעו, ויהודים רבים נצלו. ככה רבים הבינו שמי שיפגע ביהודים - יפגע חזרה. הגנה עברית, ממש כמו האידיאל של אנשי השמאל בעבר..

טולאי

New member
מוזר,הגנה עברית אף פעם לא הייתה

האידאל שלי.... הרעש הוא על זה שאת תומכת בטרור ואת תומכת בארגון טרור נפשע. האם גם הרצח הנפשע בשפרעם היה בסדר?! בזכות כהנא שום דבר לא קרה, חוץ מכמה מקרי טרור, אולי.

ברור -

תמיכה בכל מי שרוצה לפגוע בציונות זה האידיאל שלך. אתה נמצא הרחק הרחק מעבר לגבולות של מה שמכונה היום שמאל ישראלי.... הרעש הזה הוא על כך שבגלל אנשים כמוך העם הזה לא זוכה להגנה המירבית לה הוא ראוי! רק משום שהמדינה נמצאת במשבר היא לא מעמידה אנשים מסוגך לדין על בגידה.

טולאי

New member
לא, האידאל שלי הוא המרקסיזם,

וגזילת עבודה מפועלים ערבים היא לא מרקסיסטית. העם שלנו לא זוכה להגנה בגלל פסיכים שתומכים בלהשאר בשטחים, שתורמים בפגיעה בחפים מפשע, שנותנים גב למעשי טרור. אני בשמאל, ואת אי שם בערי החושך, יחד עם שאר ארגוני הטרור בעולם. "טרוריסטים של כל הארצות-הלחמו!" אם המדינה תעמיד אותי למשפט על בגידה, אני אעמוד ואגיד "ההיסטוריה תשפוט אותי", והיא תשפוט. את יודעת, גם אם זה יעלה לי בחיי (כאמור, עונש מקס' לבגידה הוא מוות), אני לא אצטרף לארגון טרור, כמוך.

כמובן -

אדון טולאי מצפה שהערבים ימשיכו לטבוח בנו ואנחנו בתמורה נמשיך לספק להם עבודה
. ה"שטחים" הללו שאתה מדבר עליהם הם אדמת המולדת, אדמה שעליה העם שלנו חלם במשך אלפי שנים. עבר יסורים רבים בשביל להגיע לכאן. עבר פעמיים גלות. ולאחר השואה הנוראה, הארץ הזאת הייתה לו מקום מפלט.. כמובן שההסטוריה מלאה התלאות אך המרשימה של העם הזה, שרק בגללה ודברים נוספים הארץ הזו ראוייה לנו, לא מדברת לאנשים כמו טולאי. אנשים כמוך, המנותקים מהעם היהודי, מבטלים בהינף יד את הכל, כלא היה. אכן, ההסטוריה תשפוט אותך על הנזק שאתה עושה לעם שנכווה כ"כ קשה פעמים כה רבות באכזריות, ללא צדק... ההחלטה בידיך אם להמשיך בדרכך הנלוזה ולהיות אומלל, או לחזור לדרך המוטב.. בידיך ההחלטה אם להתחבר לעם האדיר הזה, שרק יטיב עם כל הסובבים אותו.

טולאי

New member
אני מצפה שתקראי מה שכתבתי.

חנוך לוין, חכם ממני וגדול ממני כתב פעם, ואני חותם על זה:"הבטחות שאלוהים נתן לאברהם, שיקיים בעצמו" כמו שאמרתי, בחיים אני לא אצטרף לארגון טרור פאשיסטי, בחיים.,, אני מציע לך לעזוב את דרך הטירוף, ולהצטרף לדרך המוטב, זאתי המתנגדת לרצח של אזרחים, יהודים או ערבים, זאתי הקוראת להסכם שלום, זאתי הרוצה להקים פה חברה, בה אין עושר מופלג ואין רעבים ללחם. אם להיות מחובר לעם היהודי זה להיות פאשיסט, אני מתנתק מרצון. אבל, אני מחובר לעם היהודי, ואני בטוח שהדרך שאני מציע לו תהיה טובה מדרך של שפיכת דמים שאת מציעה לו.

אתם המטורפים

וגם את זה ההסטוריה תוכיח. לא מכירה את חנוך לווין, וגם לא מעניין אותי מה אמר. אדם שלא מבין משמעויות הקשורות בעם הזה אני לא מייחסת לו כלל חשיבות. אתה מצייץ כל הזמן "פאשיזם פאשיזם". לומר לך את האמת, אני אפילו אינני יודעת מהו פאשיזם.. זה איזה מושג שלמדתי מזמן בתיכון, והספקתי לשכוח. כך שאת ההבלים שלך תצטרך לשמור לעצמך. אם היית רוצה להיות מחובר לעם היהודי, היית עוזר בהגנתו, ולא משרת את האינטרסים של האוייב.

S h a y D u

New member
../images/Emo127.gif הוא סתם מחפש

תירוצים עלובים וחסרי משמעות בשביל לחזק את סרבנותו, בגלל זה כל הדעות המטופשות האלה שלו.

למעלה