מה אתם חושבים שממשלת שמאל צריכה לעש

גם את רעיונות החמאס את יכולה לכתוב

בצורה יפה..... כל עוד את לא מתייחסת לדרך פעילת שהוא פעל- אין על מה לדבר....

מה זאת אומרת?

אם לא הייתי מאמינה בזה, כמובן שלא הייתי כותבת זאת... את רעיונות החמאס אתה יכול לכתוב בצורה יפה
, לא נראה לי שתצליח בכך, כי אין משהו יפה ברעיונות הרצחניים של החמאס אפילו אם מנסים.

רעיונות כ"ך=רעיונות החמאס

ארץ נהדרת עשו בשבילי את העבודה: שניכם חיים באותו מקום (כפר ערבי). לילדים של שניכם אותם משחקים (זריקת אבנים על כוחות הביטחון). אתם לובשים את אותם בגדים (רעולי פנים). לשניכם אותו אויב (שוטר ישראלי). אם תתאמצו ממש חזק, לא יוכלו להפריד ביניכם.

S h a y D u

New member
טעות. יש הבדל קטן בין הרעיונות...

לכ"ך אין כוונות לפגוע ככה סתם באזרחים חפים מפשע שלא מעורבים.

מה אתה אומר...

ספר לי איזה פשע עשו 2 הצעירות בדרך לאוניברסיטה ונהג האוטובוס, שרצח המחבל זאדה? (כן, אם לא הבנת, הוא היה כהניסט, ואחרי מותו הוא קיבל את מלוא הכבוד המפוקפק שלו ממנהיגי התנועה).

הפרשה הזו ודומות לה

נבעה ממדיניות הממשלה הכושלת שהביאה אנשים לפעול באופן קיצוני כתוצאה ממשבר. לצערך, לא חסר דוגמאות מהאוייב. והם עושים זאת בגלוי, ללא בושה וללא חרטה.

איזה יופי

עכשיו תאשימי את הממשלה ברצח של מישהו אחר? ואיפה הבושה והחרטה של כ"ך? או שרק חמאסניק שלא מביע בושה על רצח חפים מפשע זה לא בסדר...

טולאי

New member
למה, לעזאזל, את משנה פסוק?!

הפסוק הוא "כל המציל נפש אחת, כאילו הציל עולם ומלואו". מה שאומר, שאם אתה מונע הרג של פלסטיני, אתה מציל עולם ומלואו בדיוק כמו אם אתה מציל יהודי. כהנא, לעומת זאת, תמך בשמירה על יהודים ובפגיעה בערבים, אי לכך, הוא לא מילא את פסוק זה.

אני מציעה לך לעיין שוב במקורות

היהודים (הם בטח זרים לך). וחוץ מזה, לך אין בכלל זכות לדבר. אתה מסוג האנשים שמחלישים את צה"ל (צבא הגנה לישראל).

אני מצדיקה פגיעה בו?!

תגיד אתה לא מתבייש?! עיינת בכלל בעצומה למען חיילי וקציני צה"ל שהבאתי לך? אתה יודע שאני חתמתי והפצתי לכל מי שאני מכירה?! אתה מנסה להעליל בכוונה או שזה בתום לב?

סליחה???

ומה עשית שרשור שלם אם לא "להסביר" לי למה זה בסדר שהמתנחלים פוגעים בחיילים? זה לא חכמה לגנות פגיעה מהשמאל הקיצוני, ולהצדיק את המקבילה מהימין הקיצוני.

טולאי

New member
אין לי זכות לדבר?!

הפאשיזם לא עבר, והפאשיזם לא יעבור! ארגוני טרור פאשיסטיים גזעניים ככ"ך, לא יזכו לכבוד אפילו ברמה הנמוכה ביותר, והם לא עדיפים על אף ארגון טרור אחר. זכותי, כאזרח להביע עמדתי, כשהיא לא תומכת בארגוני טרור נפשעים ובפגיעה בחפים מפשע. המקורות לא זרים לי בכלל, אבל כנראה הציווי "ואהבת את הגר", שמופיע במקורות 36 פעמים, זר לך מאוד. אני מסוג האנשים שמחלישים את הצבא, איך? בזה שאני תומך שלא ירצחו אזרחים? אם כן, אז אני גאה להחליש את הצבא. צבא הוא לא ארגון קדוש, וזכותי לבקר אותו ואת העומדים בראשיו.

הם יזכו לכבוד ועוד איך!

מי שדואג לשלומנו ולביטחון האישי שלנו בכל מאודו, אנחנו נכבד אותו ונעריך אותו ונאהב אותו ונוקיר אותו מאוד
! לא ראיתי אותך נזעק על ארגוני הטרור שחבריך הערבים-פלסטינים בחרו בהם בהמוניהם לשלטון שפוגעים בישראלים חפים מפשע! למה אתה לא מוחה כנגד זה! אתה מסוגל בכלל להבין את המוסר המעוות שלך?! אתה אוהב שפוגעים בנו? אתה עד כדי כך רוצה בטובת הערבים שאתה מבטל את הצורך שלנו להתגונן?! אתה מתהדר בפסוקים שאתה כביכול מכיר, שלמעשה לא קראת כלל את מגילת רות ואינך יודע ומבין את משמעותה! אני טועה?? כשאתה תומך ללא בושה בסרבן מצפון אתה מחליש את הצבא! תחשוב! מה היה קורה אם כולם מטעמי מצפון ורחמנות לערבים היה משתמט מהצבא? אתה חושב שהיינו מצליחים לשרוד?! אם היית כ"כ "אוהד" של המקורות היהודים (המוסריים ביותר, יש לציין) היית שם לב לפסוק "עניי עירך קודמים". מכיר את זה, או לתרגם לך?? תגיד, סתם שאלה, עזרת לחבריך מ"יש גבול" ונשות וואטש למנוע מקציני צבא הגנה לישראל לבצע את שליחותם בחו"ל??

טולאי

New member
את קוראת רק מה שבא לך,

ארגוני הטרור הפלסטינים הם נוראיים, רצח של אזרחים הוא נורא. ד"א, בטח, אני נורא שמחתי כשהודיעו לי שחבר של ההורים שלי נהרג בפיגוע, יצאתי במחולות, פסיכית0. זה לא יכול להיות ולכן אני לא אענה לך. אולי עניי עירי קודמים, זה לא אומר שאני צריך לפגוע בגר, בעבד ובאלמנה. לפושעי מלחמה מגיע משפט, בהאג.

חוץ מלומר

שהם "נוראיים" אתה ואנשים מסוגך לא עושים דבר. כמו כן אתם מאפשרים לפשעים נגדנו להתרחש. אני מבינה שרצית להיות ציני לכן כתבת את מה שכתבת.. מה לדעתך צריך להיות הפתרון? להגיש להם גם את הלחי השניה?? אתה לא שם לב אבל אתה שוב משתמש במושגים שלקוחים מהיהדות - גר, עבד ואלמנה
אף אחד לא מנסה לפגוע בהם במכוון. ידוע לכל שהמדיניות הצבאית של צה"ל היא אי פגיעה בחפים מפשע. למרות שאני ממש, אבל ממש, לא מאמינה שהם חפים מפשע. רצח העם שהם עושים לנו זה בנחישות ולא ברגישות.

Kוץ בתחT

New member
מישהי בכחול לבן ../images/Emo45.gif

אי אפשר להכניס מוסר לשמאל קיצוני. חבל לך על המאמץ
אלה פרו פלסטינים שמיזדהים עם האוייב. תמיד האוייב יהיה במקום ראשון בישבילם ואנחנו אחר כך (אם בכלל) אל תידאגי, יש מספיק אנשים שהם עדיין שפויים ומבינים שאם רוצחים לא מדברים ולרוצחים לא עושים חשבון.

Kוץ בתחT

New member
זה לא שאלה של אמונה...

כמו שהדת היהודית היא לא שאלה של אמונה, אלה ידיעה !

למעלה