מה אתם חושבים שממשלת שמאל צריכה לעש

STING3ER

New member
מה אתם חושבים שממשלת שמאל צריכה לעש

מה אתם חושבים שממשלת שמאל העלובה שלנו צריכה לעשות? תענו לסקר

טולאי

New member
בטח שלא לתמוך

בארגון הטרור כ"ך, שמקימו, מאיר כהנא, הציע חוקים גזעניים ומפחידים. בינהם:"אזרח מדינת ישראל יכול להיות רק בן העם היהודי". לפי הצעתו, לא-יהודי שיקבל את מרות היהודים ויסכים לשלם מס ולוותר על זכותו לכהן בכל תפקיד שררה לא ייחשב לאזרח אלא ל"גר תושב". חוק נוסף, למניעת התבוללות, גזר עונש מאסר על יהודי וערבייה או ערבי ויהודייה שיבואו במגע מיני או בקשר נישואין. לפי תומכיו, הצעות אלו נלקחו מתוך ספרי ההלכה, ובעיקר מספרו של הרמב"ם "משנה תורה", אך מתנגדיו כינו אותן "חוקי נירנברג" עקב דמיונם, לטענתם, לחוקים בהם אסרו הגרמנים על יהודים להיות אזרחי גרמניה או להתחתן עם גרמניות. בעיני חלק ניכר מן הרבנים, חרדים ודתיים לאומיים, נחשב הרב כהנא למסלף היהדות, כמי שמתעלם מהמקורות המסורתיים הרבים המצדדים בסובלנות ובזהירות ביחס לאומות העולם. המקור:http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%90%D7%99%D7%A8_%D7%9B%D7%94%D7%A0%D7%90

אתה בטח לא יודע

שהרב מאיר כהנא הקים בארה"ב את "הליגה להגנת יהודים". הליגה הזו הגנה באופן פיזי על יהודים שאנשים רעים התנכלו להם. היהודים בארה"ב לא יכלו להסתובב ברחובות, משום שהתנכלו להם בשל היותם יהודים! שלא לדבר על כך שמי שהסתובב עם כיפה או הלך עם שרשרת עם מגן דוד הייתה סכנה מוחשית לחיו. הרב מאיר כהנא הקים ארגון בחו"ל שנועד להגן על יהודים. "וכל המציל נפש אחת מישראל, כאילו הציל עולם ומלואו".

STING3ER

New member
כהנא הוא צדיק

וכל האנשים שממשיכים בדרכו כמו מרזל הם גם כאלה שלא תחשבו שהם כמו השמאלנים שרק רוצים משכורת שמנה ורכב צמוד שמרזל יגיע לכנסת המצב כאן יהיה הרבה יותר טוב מאיר כהנא ז"ל נרצח על ידי ערבי שהתנקש בו בזמן שהוא נסע לארה"ב בשביל לנאום במלון בארה"ב אבל הבית משפט המושחט שיחרר את הרוצח מחוסר ראיות

טולאי

New member
כן, הם חולמים על עולם ללא ערבים

שבו, הגזע היהודי העליון, יוכל לשלוט בעולם בלי שגזעים נחותים ייפגעו באפשרותו זו. לשמחתנו, ארגון הטרור כ"ך מחוץ לחוק, אבל עדיין יש להוציא מחוץ לחוק ארגונים כהניסטיים כגון "חזית יהודית לאומית". יום אחד, אני מקווה, לא יהיו פסיכים שיחלמו בנוסטלגיה על ח"כ השפל ביותר שהיה שם. אם אני טועה, כנראה שנועדנו לאבדון... יהודים וערבים, מבודדים את הגזענים והודפים את סכנת הפאשיזם!

sharonhaimov

New member
מה לעשות, יש כאלה שעוד מפנטזים

על עולם של גזעים. כנראה שיש כמה אנשים שלקחו את תורת הגזע ברצינות.

הkסופית

New member
../images/Emo31.gif

איזה שטויות אתם מדברים!!!! אפחד לא דיבר על חיים ללא ערבים...מה שכן דובר זה על בטחון...ורצון לחיות חיים נורמלים(שיקרו רק כאשר ערבים שיעשו צרות יענשו!!!) מי שרוצה לגור ולחיות כאן שייערב לו,הוא מתקבל,אבל עד שהוא יתחיל לעשות שטויות וצרות!אז הוא יימצא את עצמו עם אחיו בחו"ל... תפסיקו לשחק אותה...לא תצליחו להשחיר אותנו!!!! רק חזית יהודית לאומית-מפלגה אמיתית...!

Kוץ בתחT

New member
שום גזע עליון ושאר תורות נאציות...

גזעניות !! זה אולי המחשבה שלך. מדובר אך ורק וחיסול הנגע האיסלמי שבחסות דת מזוייפת מצדיק רצח וטרור.

כל דת הפכה לפנאטית בערך

בשנת ה1300-1500 להקמתה.... עם הנצרות זה היה בימי הביניים, עם היהדות בחורבן בית שני, והאיסלם עכשיו.... אבל להגיד שהאיסלם כדת מצדיק טרור זה שטות....

Kוץ בתחT

New member
אבל זה המצב.

ועכשיו לא ימי הבניים או בית שני ! ואם דת הופכת לארגון טרור, צריך לחסל אותה.

הדת לא הופכת לאירגון טרור....

אנשים הופכים את הדת לכזאת.... ולא צריך להרוס את הדת, כמו שלא עשו את זה עם הנצרות ועם היהדות.. סך הכל צריך שיקום מרטין לוטר מוסלמי....

Kוץ בתחT

New member
ניראה לך שזה יקרה ?

כול התחזיות מראות שהאיסלם יהפוך רצחני יותר ויותר.

sharonhaimov

New member
בתור מרקססיט אתה אמור להתנגד

לדת, זה לפחות מה שהבנתי מהחתימה שלך, יכול להיות שטעיתי. ומישהו צריך לרסן את הדת, לא מוותרים לפושעים!

אני לא מתנגד לדת,

אני מתנגד לאמונה עיוורת בדת, כמו שאני מתנגד לאמונה עיוורת בכל דבר.... יש בדת הרבה דברים שאפשר ללמוד מהם, ולשאוב מהם מסר מסויים (לצד הרבה דברים שאי אפשר). ואני לא מגדיר עצמי בדיוק מרקסיסט.....אני מסכים עם חלק גדול מהדברים שאמר, אבל קשה לי להגדיר עצמי אחד כזה....

sharonhaimov

New member
כל דת מצדיקה טרור.

וגם הקומוניזם, הפשיזם ושלל אידיאולוגיות נוספות מצדיקות שימוש בכוח.

מצחיק שאת תומכת

בנתניהו, שלא תומך בכ"ך ואפילו העיף את הכהניסט של הליכוד.

למעלה