נילס האוסטרי
New member
מה אתם חושבים על רכבת ישראל?
אני סתם סקרן! כי הכנתי משהו..
טוב הנה מה שאני חושב!מה אתם חושבים על רכבת ישראל?
ועוד!טוב הנה מה שאני חושב!
אני לא מסכים.ועוד!
מזמן חשבתי "לערוך" את הסלוגנים שלהם חח
ועוד!
מזמן חשבתי "לערוך" את הסלוגנים שלהם חח
מי שאיטי זה הממשלה. מי שצפוף זהמה אתם חושבים על רכבת ישראל?
אנחנו חושבים שזה אחד הדבריםמה אתם חושבים על רכבת ישראל?
מסכים גם עם אביתר וגם עם raminecאנחנו חושבים שזה אחד הדברים
היותר מוצלחים שקרו למדינה. חבל רק שחיכו כ"כ הרבה זמן לפני שהתעוררו והתחילו לפתח את הרכבת. עדיין לפני קום המדינה היה יותר קילומטראז' של פסי רכבת בארץ מאשר יש כיום. אם תנופת הפיתוח של הרכבת תימשך לפי התוכנית הקיימת לעשור הקרוב, אנחנו צפויים לחזות במהפכה בדפוסי הנסיעה בתחבורה ציבורית בארץ. רק רכבתRaminec![]()
דוד היקר: תודה על הערתך המחכימה!!מסכים גם עם אביתר וגם עם raminec
אבל הייתי מוסיף שגם את התכנית הקיימת צריך להגדיל ולזרז. יש לזכור את הפער והפיגור העצום שהצטברו במשך שנות המדינה, בהשוואה למקומות אחרים. סגירת הפער הזה פירושה הפניית 99% ממשאבי פיתוח תשתיות התחבורה למסילות מכל המינים (בין-עירוניות, מטרו, רכבת קלה) וכן תכנון וביצוע אינטנסיבי של מערך תחבורתי משולב עם טרמינלים משותפים, לו"זים מתואמים, כרטוס משותף, ומעברים נוחים בין סוגי התחבורה...רק גישה מערכתית כזאת תקרב את מדינת ישראל לרמה המקובלת והדרושה בתחום זה.
האם פער התשתיות ייסגר אי פעם???אנחנו חושבים שזה אחד הדברים
היותר מוצלחים שקרו למדינה. חבל רק שחיכו כ"כ הרבה זמן לפני שהתעוררו והתחילו לפתח את הרכבת. עדיין לפני קום המדינה היה יותר קילומטראז' של פסי רכבת בארץ מאשר יש כיום. אם תנופת הפיתוח של הרכבת תימשך לפי התוכנית הקיימת לעשור הקרוב, אנחנו צפויים לחזות במהפכה בדפוסי הנסיעה בתחבורה ציבורית בארץ. רק רכבתRaminec![]()
אף אחד מאיתנו לא נביאהאם פער התשתיות ייסגר אי פעם???
קחו למשל את ציר האיילון, איך לכשישלימו את המסילה השלישית - יהיה כבר צורך במסילה רביעית + שתי מסילות נוספות עבור רכבות ה-S-Bahn...![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.