מה אתם חושבים על הרעיון?

באבא33

New member
מה אתם חושבים על הרעיון?

שלום, פתחתי לא מזמן אתר חדש שבעיקרון מחלק עיצובים חינם! האתר הוא גם במה למעצבים שמעוניינים להתפרסם! מה אתם חושבים על הרעיון? איך אפשר לשפר? ובקשה קטנה ממכם אם תוכלו לתת לי רעיונות איך לקדם את האתר?! אני דיי תקוע. http://newail.com

noa_f

New member
שיש הרבה כמוך ואין לך שום ערך מוסף

שהאתר שלך לא שמיש בפיירפוקס וזה לא מעיד על מקצועיות רבה. ושהעיצובים... טוב ראינו כבר כאלה.

SITEAM

New member
אם כבר ציינת שיש הרבה כמוהו

האם תוכלי לתת מספר דוגמאות? אני עושה מחקר על עיצובים בחינם. בבקשה אל תשלחו אותי לגוגל הייתי שם ואני מעוניין לראות עוד דברים... תודה ושבוע טוב (וחג שמייח
)

genotip

New member
שהסלוגן "עיצובים לא קונים, מורידים"

הוא מטומטמם?

באבא33

New member
תגובות להערות

אוקיי תגובות -האתר לא מתאים לפיירפוקס בגלל שהמערכת PHPNUKE לא מותאמת ואני עצמי לא מתמחה ב-PHP אבל אדבר עם משחריי המערכת על מנת לפתור את הבעיה. -בקשר לסלוגן האתר אני חושב שהסלוגן קליט אם יש לך משהו אחר אשמח לשמוע. -בקשר לדוגמאות הבאתי בהודעה אם את רוצה עוד דוגמאות את יכולה להיכנס לאתר ולהוריד הכל חינם! ואם את רוצה כמה דוגמאות לעיצובים בקטגוריות שעדיין לא הוספו להם עיצובים תוכלי להתחבר אליי לאיסיקיו 213278983 אשמח לעוד ביקורות.

באבא33

New member
עוד שאלה?!

שלום, רציתי לדעת אם מישהו מכיר דרכים להגיע לחשיפה גדולה... אני דיי תקוע ולא מצליח לפרסם את האתר בצורה אפקטיבית. הצעות?!

למעלה