מה אתם אומרים על חסכון דולרי...

מצב
הנושא נעול.

האם שווה להשאיר חיסכון דולרי, ולא להמירו ? לדעתכם, הדולר אמור להמשיך במתכונת הירידה, על אף העלייה הקטנה ?

MrRoadRunner

New member
תלוי... ../images/Emo13.gif

האם שווה להשאיר חיסכון דולרי, ולא להמירו ? לדעתכם, הדולר אמור להמשיך במתכונת הירידה, על אף העלייה הקטנה ?
תלוי...

נראה שהדולר ירד ביחס לשקל בטווח הארוך, אבל! הכל תלוי בביצועים של המשק הישראלי והריביות לעומת זה האמריקאי, ועוד כהנה וכהנה גורמים (ביטחוני לדוגמא...) כל זה בא ללמדך שמה שנראה זה לא בהכרח מה שיקרה. בשורה התחתונה-אני לא הייתי הולך על דולר.

idoba2

New member
אני נכנסתי לפני כמה ימים והעפתי 50%

אני נכנסתי לפני כמה ימים והעפתי 50%
היום. יש לי מספיק אחזקות שהתשואה בהן לא בטוחה.. לא צריך עוד אחת
אבל אין לי מושג מה יהייה.. אולי הדולר יגיע מחר ל 4.7, ואולי לא? לך לפי הלב..

idoba2

New member
תיקון.. אתה מדבר על חיסכון..

לגבי חיסכון.. ללא ידיעת הפרטים אי אפשר להתייחס. אולי, למשל, הקרן מובטחת לך + 1% ? בקיצור.. קבל ביטול באשר להתייחסות שלי.. לא רלוונטית.

אכן, אני מדבר על חיסכון.

לגבי חיסכון.. ללא ידיעת הפרטים אי אפשר להתייחס. אולי, למשל, הקרן מובטחת לך + 1% ? בקיצור.. קבל ביטול באשר להתייחסות שלי.. לא רלוונטית.
אכן, אני מדבר על חיסכון.
יש לי חסכון שמוצמד לדולר, ואני שוקל אם להוציא אותו, עקב הירידות החדות בערך הדולר. לא הבנתי את הכוונה לקרן המובטחת לי + 1% . אשמח אם תוכל להסביר. תודה רבה!

מצב
הנושא נעול.
למעלה