מה אתם אומרים על זה!!! לפני יומים

מה אתם אומרים על זה!!! לפני יומים

היתי בחנות דיסקים tower כשמאיה בוסקילה חתמה למעריצים על אלבומה המצליח "סיפור מכור"...... נגשתי אליה ואמרתי לה :שלום אני זיו מפורום האירויזיון בישראל,אני וכל חברי הפורום בונים עליך לאירויזיון הקרוב.... היא אמרה לי שגם היא בונה על כך....... מענין הא.... היא באמת רוצה את הכרטיס לקייב.... עכשיו נותר רק שהיא תשחק אותה.....

../images/Emo6.gif

ואחרי זה באים בטענות כשאומרים שמעריצי האירוויזיון הם Weirdos

Flendy

New member
ממילא מי רואה אירוויזיון

רק האוחצ'ות
מיקי אפלבוים לנינט לוי בפרק הלפני אחרון של השיר שלנו.

../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif

לדעתי חברי פורום האירויזיון קצת

שמחים מוקדם מידי לגבי מאיה בוסקילה.... בדיוק כמו בקדם 95 שכולם חשבו שהכרטיס לדאבלין אצל דנה....... חברה אם כל הכבוד גם אני רוצה שמאיה תייצג אותנו באירויזיון,היא הכי מתאימה!!! אבל מפה ועד שהיא תבחר(אם היא תבחר) יש עוד כמה חודשים....... חוץ מיזה מי אמר שהיא מונינת להשתתף השנה???? אולי היא בנתה על "בחירת אומן מראש"???? כמו בשנים 2002-2004? מה שאני אומר תתאזרו בסבלנות ומספיק אם מאיה מאיה כל הזמן...... אם היא תבחר נדקסקס עליה מספיק מפבואר עד מאי +.......... ושוב בהצלחה... וכמו שאמר בזמנו צביקה פיק "לא חשוב האומן באירויזיון-חשוב השיר"!!!!....

Flendy

New member
בנאדם-אתה בהצתה מאוחרת

א.יש קדם ב.אתה זה שכל הזמן בטוח שמאיה תייצג-לא חברי הפורום.

יש הבדל גדול ל"בטוח" ל"רוצה"......

אני לא בטוח בכלל שהיא כן תייצג אותנו.... פירטתי מקרה בעבר ואוסיף גם מקרה מיכל אמדורסקי.....2001..... אני כן רוצה שהיא תייצג אותנו... כך שיש הבדל גדול בין רוצה לבטוח.....

Dark Eyes2004

New member
לא מסכים...

חשוב גם הקול של האומן והלחןץץץ אם הלחן של האומן גרוע אז גם הניקוד יהיה ככה.... ומאיה בוסליקה אמרה שהיא תשמח לייצג אותנו

למעלה