מה אתם אומרים על התוכנית החדשות?

../images/Emo9.gifיוווו צ'וטטות כזו תוכנית מגניבה.

בן, יכול להיות שהיית שם

ben4ever

New member
../images/Emo9.gifייתכן.....

אלא אם כן קיים עוד מישהו עם כינוי גאוני כמו שלי שאוהב את משינה...

ben4ever

New member
אגב....

אני מצפה בקוצר רוח לראות את "צרבת".... מכמה קטעים שאני ראיתי מהתוכנית, זה נראה ממש טוב

מה אתם אומרים על התוכנית החדשות?

אז נכון,לא ראינו הרבה תוכנית..אבל בכל זאת
צ'וטטת-הרעיון מאוד נחמד,העיצוב של המסך לא מאוד יפה (הייתי מציעה משהו כמו המסך של הצ'יאט בוואי.טי.וי-בצד יש את הSMSים והרקע שקוף שכזה) האמת שחשבתי שצ'וטטות זו התוכנית של הבקשות לקליפים..
המבוקשים-הרעיון שוב נחמד,אבל הביצוע דיי גרוע.. המנחים נראים כיאלו הם יצאו מחוברת קומיקס והתפאורה מבלבלת,זה מנסה בכוח להיות לצעירים,וחבל...
צרבת-שוב,התפאורה גרועה (מהקטעים שראיתי) אבל הפיג'מות ממש מצחיקים,ככה שלא הכל שחור.. זהו..

אז ככה,

בינתיים אני ראיתי רק את "המבוקשים". שזה תוכנית נחמדה אבל אני חושבת שבשלב מסויים היא תהיה מעיקה ומעייפת.. שעתיים, 15 קליפים, 4 מנחים שמנסים להצחיק, כל 2 דקות אומרים איך להצביע. זה יהיה מעיק. אבל פרגון - הרעיון להביא זמר/זמרת/להקה בכל תוכנית - נחמד מאוד. חופש נעים לכולם

../images/Emo19.gifוהכי מעצבן...

...24 24 05 05 05...
כל 2 שניות הם שרים את זה, אני ואח שלי התפקענו מצחוק מכמות הטמטום ש-4 מוחות ויכולים להכיל.
. אבל סה"כ הם 220ה... צרבת היה קצת מאכזב אבל הם נורא נורא חמודים...
... ומצחיקים.
. "זה מוגז
" "כן" "אז אני רוצה
"

מסטולית

New member
אה חחחח

אז למה דווקא רמת ישי?! אני משם!
את בטח גרה קרוב לא....? מאיפה את?

../images/Emo19.gifכן, ממש קרוב...

קיבוץ מרחביה זה קרוב
(זה ליד עפולה... חוץ מזה, זה סתם איזה ילד המציא עלי, וזה מתחרז...

../images/Emo19.gifחחחחח.......

מאוד מאוד יכול להיות. אני ראיתי את השופוניה וזה קוודא נורא מצחיק. איך שאנשים האלו מגישים את הקליפים בצורות הכי דביליות שיש...
...

DrKasperrrr

New member
ראיתם שגם הם שמו לב והם הוסיפו?

הקריין שר "0 50 50" ואז ההוא אומר "חמש, אני חייב להוסיף"

IkMfNiY

New member
חבל שאחד המנחים במבוקשים הסתפר

היה לו יפה P: אממ, כן? צ'וטטות לא ראיתי, אבל לפי איך שזה נשמע, זה נראה כמו מסחטת smsים נוראית. לא לטעמי. המבוקשים זה יחסית נחמד, למרות שהמנחים נראו כאילו הם יצאו מאקזיט. אבל הם בסיידר בסה"כ. ואני נורא שמחה שחותכים שם את הקליפים. אם כבר לאלץ אותי לראות מאיה בוסקילה, אז לפחות לא עד הסוף P:, מצד שני, כשחותכים לי את שירת הסטיקר, זה כבר די מעצבן. אבל קליפים בהקרנות בכורה זה לא רע, ואם יביאו אמניםש באמת מעניינים אותי, אז זה יהיה שווה. צרבת זו תוכנית לא מצחיקה. אבל עזבו, שום דבר כמעט לא מצחיק אותי. בכל מקרה, אני חייבת להודות שהחיקויים של אממ, ההוא שמחקה די טובים. היהורם גאון היה נחמד. הם די השפילו את עמית צח, לא שאני חושבת שהוא טוב, כי הוא לא, אבל עדיין. אבל קונספט נחמד. אני מחכה ל: ממו מיקס, אנפלגאד ומה נשמע. יעל

את צ'וטטות לא אהבתי../images/Emo29.gif

זה די אידיוטי למען האמת או שפשוט לא הבנתי את המטרה מאחורי הרעיון(יש מטרה כן?)

לא ראיתי, אבל בתכלס...

כן, זאת מסחטת SMS נוראית (כמו שמישהי כבר אמרה פה)...אבל בסך הכל זה בחירת הצופים אם לשלוח או לא- כמו כל מסחטת SMS...פה יש רק יותר "תועלת" לSMSים- האנשים באמת מתקשרים אחד עם השני (שזה בעצם המטרה של הSMS, לא?)... אז בעצם זה לא כזה נורא, וזה אפילו נחמד לדעתי שאנשים יכולים לדבר להם על מה שבראש עם אנשים חדשים ובאותו זמן לשמוע (ולראות? לא ראיתי את זה עדיין ואני לא בטוחה מה הולך שם) את שיריהם האהובים... (יש משהו כזה ב-YTV של yes ד"א)

יש לי YES../images/Emo29.gif

אבל אני עדיין חושבת שזה תוכנית לא משו. אני פשוט לא רואה סיבה לעשות את זה לי זה נראה כאילו היה להם חסר רצועה בשידור אז הם שמו את זה

למעלה