אני משתמש בתאום, ה- Packardbell Liberty tab
דגם זהה מתוצרת אייסר, רק תחת המותג PB. מבחינת ביצועים, בהשוואה שערכתי באחד מסניפי אופיס דיפו לא ראיתי הבדל ממשי בביצועים או בחווית משתמש בין הנ"ל לבין האסוס טראנספורמר (הדגם ללא הסלייד) שהיה בעל תגית מחיר גבוהה יותר, וכנ"ל לגבי הXOOM, כמובן שזה רושם שלי - אני לא ראיתי הבדל ממשי בין השלושה ובחרתי בזה שעלותו ריאליתי יותר עבורי, מבחינת המשקל, אין הבדל ממשי, לא מרגישים ביד את מאה הגרם לכאן או לכאן. אך יש לקחת בחשבון, כרגע, המכשיר, במלאי שקיים בארץ, מגיע עם גרסא 3.0 של אנדרואיד, הדגם המוצא בבזק מגיע עם גרסא 3.1 (ב-PB בחרו לדלג ולקפוץ ישר ל3.2 שיצא לפני כחודש) נכון לעכשיו אין אפשרות לשדרג לגרסא 3.2 במכשירי אייסר עם בילד המותאם לארץ (ממשק עברי בין היתר), בהתכתבותי מולם ההסבר לכך הוא כי גוגל לא שחרר גירסא מקומית בעברית ל3.2 (לפחות לפי מה שקיבלתי עד לאחרונה מנציגי החברה). באופן כללי ונקודה לזכות שניתן לומר על המכשיר של ACER הוא כי הם לא מכבידים על המערכת בתוספות מעיקות כמו ממשקים מיוחדים מותאמים, המכשיר בא עם מינימום של תוספים מהיצרן, שלעיתים מכבידים. נקודה נוספת, צריך לבחון אבזור הקיים בשוק למכשירי הטאבלט, כרגע אין בנמצא אביזרים רבים (לפחות לא ברשתות המוכרות והנפוצות, אביזרים כמו נרתיקים קשיחים יעודיים, מגיני סיליקון וכו') נקודה חיובית מאוד במכשירי ACER היא כניסת ה-USB2 הקיימת ומאפשרת חיבור אביזרים שונים - כרגע התנסיתי במקלדת חיצונית חוטית שפעלה מצויין וDOK, רשמים שונים ברשת מעידים כי המערכת מאפשרת אפילו חיבור של כוננים קשיחים עד לכ 750GB.