מה אתם אומרים על האתר הזה

• פותח הנושא vdgs
  • פורסם בתאריך

vdgs

New member
מה אתם אומרים על האתר הזה

האתר הוא אתר למדריכי שפות בניית אתרים והתרחב עוד לבנתיים אין בו מי יודע מה חוץ ממדריך לPHP אם תוכלו בבקשה לרשום לי איך המדריך או בכלל עצות על המדריך זה יעזור מאוד. תודה מראש. www.total-hc.com

zelig0n

New member
אני לא חושב שאתה רוצה לשמוע את מה שיש לומר

בשביל לא להיות גס רוח אני אשמור את האותיות במקלדת ורק אציין שאני מאוד מקווה שלא בנית את האתר לפי החומר במדריכים שיש שם ...

vdgs

New member
שום תוכן לא נלקח משם ו..

רק עכשיו שמתי לב שהתפריט אותו הדבר הביאו לי את זה ככה וזה ישונה צודק. המדריך בPHP נוסח עם מלא דוגמאות שעשיתי כולל הסבר מפורט לכל דבר גם בדוגמאות לכן אני שואל אם זה מספיק מובן או שכדאי להוסיף עוד דברים ואני אשמח אם תגיבו לי או תוסיפו עוד רעיונות תודה.

קרמיט524

New member
תראה,

אתה מציע מדריכים בנושא של WEB, אבל האתר שלך בנוי רע מאד. כמו שזליג רמז בעדינות - עדיף שלא בנית את האתר שלך לפי המדריכים שאתה מפרסם. גם אם מדריך ה-PHP שלך הוא מצויין, אי אפשר להבין בו כלום, אם הטקסט לא מיושר נכון ובכוון הנכון. align right זה לא מספיק. צריך גם לדאוג לכווניות כדי שהאנגלית והעברית לא יתבלבלו. לגבי המדריכים האחרים - אולי כדאי שתיקח איזה מדריך טוב ויסודי, ותלמד אותו טוב טוב לאורך ולרוחב, תיישם את מה שלמדת שם על האתר שלך, ואז תכתוב את המדריכים שלך ב-HTML תקני, נכון וסמנטי. על הדרך, אולי כדאי לך גם לעבור על איזה מדריך עיצוב, ואז גם לעצב את האתר שלך שייראה אסתטי ומושך. רק בשלב הזה, אנשים יוכלו ממש לקרוא את המדריך, ולשפוט אם הוא טוב או לא. בהצלחה!!

למעלה