מה אתם אומרים - מוד"ש או שריון?

niml1

New member
מה אתם אומרים - מוד"ש או שריון?

אני כמעט בטוח במוד"ש (מודיעין שדה למי שלא יודע) וסימנתי את זה במקום הראשון במנילה. אבל מאז המנילה עלו שמועות רבות על מידת קרביותו של החיל. עד היום, שדי הבנתי שאני במוד"ש, די רציתי והשלמתי עם העניין שאני הולך לשריון (גם פעילות וגם הכלי!!!!). עכשיו אני בדילמה: מה עדיף?

חוץ מזה ש

הם עושים טירונות באותו מקום אין כל כך קשר ביניהם... וכמובן ששריון נחשב הרבה יותר קרבי... אני סימתי טירונות שריון אבל גם דיברתי עם הרבה חברה של מוד"ש שמסימים עכשיו טירונות אז עם יש לך שאלות על התפקידים אתה מוזמן לשאול ...

מה זה השטות הזאת טירונות באותו מקום

!?!? מודיעין שדה עושים טירונות בבהל"צ נכון לעכשיו. אתה עשית בביסל"ש. יש מרחק של רבע שעה בין הבסיסים והם שונים לגמרי ולא קשורים.

חח אז מה..

אני יודע שהיה אצלנו פלוגה של מוד"ש שהולכים עכשיו חלק למוכמים, חלק למשקי מודיעין וחלק לעוד משהו שאני לא זוכר.. יכול להיות שחלק עושים גם טירונות בבהל"צ זה לא ממש משנה לי...

DOR LTD

New member
שני קוראים לך נכון?

יש לי בקשה אלייך. לא פעם ראשונה שאני רואה אותך מתווכחת עם אנשים שבשירות סדיר. תפסיקי להנפיץ ולהתווכח על דברים שאת לא בטוחה ב-100% עליהם. שתתגייסי תדברי.

yardenj

New member
הפעם היא לא מנפיצה

מוד"ש עושים בבהל"צ,אולי יש ספיחים בבסיסים אחרים אבל כל התצפיתנים והקמ"נים בבהל"צ,מצד שני אני לא מבין בזה,אני סתם מלש"ב תמים ומנפיץ.

בשביל מה

אתם נתקעים על קטנות..? מה זה משנה אם מוד"ש עושים טירונות בבהל"צ או בביסל"ש או בשניהם? בואו אני יגיד מה בטוח בטוח אני יודע על מוד"ש: בביסל"ש יש את פלוגת טייגר שזה מוד"ש והם ממוינים שמה לתפקידי מוכ"מים, מש"קי מודיעין ועוד משהו.. את הקורסים האלה הם עושים אחרי הטירונות שהיא חודשיים וקצת (עם אני לא טועה) ואחריה המוכ"מים הולכים לקורס של חודשיים בצריפין בבה"ד 7, מש"קי מודיעין נראה לי 4 חודשים קורס אבל אני לא כל כך זוכר מה הם אמרו לי על זה... קיצר מש"ק מודיעין נחשב ג'ובניק ומוכ"מ נחשב קרבי-(עם יציאות של שבוע שבוע וסיכוי לסרטן בביצים
).

niml1

New member
דילמה דילמה דילמה

דבר ראשון, על השריון אני יודע הרבה יותר ממה שאני יכול לרצות לדעת. אני מאוד בקיא בחיל הזה. בקשר למוד"ש אני פחות בקיא אבל בכל זאת. הבעיה העיקרית שלי במוד"ש היא שאם אתה למשל בצפון אתה די ג'ובניק, כי ת'כלס, אין לך מה לעשות. אז בסדר, מוד"ש זה די איכותי והכל, אבל עדיין אקשן חסר לי

niml1

New member
אבל לא סימנתי שריון

אבל בואו נגיד שאם אני ארצה ללכת לשריון אז אני אלך לשריון. לא זאת הבעיה, הבעיה היא מה יותר טוב. מההתחלה חשבתי על זה ובכוונה לא סימנתי שריון כי ידעתי שאם אני אכתוב שריון אני ישר אלך לשריון והרי יותר קל להתקבל לשריון מאשר לצאת משם.

למעלה