מה אפשר לעשות עם ....... גבינת "טוב טעם" שנקנתה בטעות?? תודה
ת תוכי New member 20/5/02 #1 מה אפשר לעשות עם ....... ../images/Emo13.gif גבינת "טוב טעם" שנקנתה בטעות?? תודה
ש שושkה New member 20/5/02 #3 לביבות גבינה מתוקות תוסיפי ביצים סוכר וניל קמח מצה דק (זה שמיועד לעוגות) ותלבבי לביבות חמות ומתוקות. יום טוב! איך היתה העבודה עם הטוסטר?
לביבות גבינה מתוקות תוסיפי ביצים סוכר וניל קמח מצה דק (זה שמיועד לעוגות) ותלבבי לביבות חמות ומתוקות. יום טוב! איך היתה העבודה עם הטוסטר?
ר רובנס New member 20/5/02 #4 לביבות עם דלורית מגוררת שניתן לטגן או לאפות על נייר אפיה או סיליקון או על מחבת חשמלית
S smochkin New member 20/5/02 #5 יש מתכון עם הגבינה הזו שראיתי אתמול של עוגת גבינה (אם לא נמאס לך מזה) של פיליס גלזר. ( נדמה לי) אני ארשום מתכון אחר הצהריים אם תהיי מעוניינת.
יש מתכון עם הגבינה הזו שראיתי אתמול של עוגת גבינה (אם לא נמאס לך מזה) של פיליס גלזר. ( נדמה לי) אני ארשום מתכון אחר הצהריים אם תהיי מעוניינת.
פ פ ו ר ת New member 20/5/02 #7 מתכון פשוט ונחמד לארוחת ערב קלה 3 חב´ טוב טעם 2 כפות קורונפלור + 1/2 כוס חולב לעיבוי 2 חב´ גבינה 9% 4 ביצים 100 גר´ גבינה מלוחה מגוררת מלח פלפל בוחשים ואפים בחם בינוני עד שמזהיב
מתכון פשוט ונחמד לארוחת ערב קלה 3 חב´ טוב טעם 2 כפות קורונפלור + 1/2 כוס חולב לעיבוי 2 חב´ גבינה 9% 4 ביצים 100 גר´ גבינה מלוחה מגוררת מלח פלפל בוחשים ואפים בחם בינוני עד שמזהיב
S sjarjar New member 20/5/02 #9 חביתה עם גבינה פשוט מפוררים את הגבינה לתוך הביצים הטרופות, מתבלים ומטגנים כרגיל (הכי טוב בצורת חביתה מקושקשת).
חביתה עם גבינה פשוט מפוררים את הגבינה לתוך הביצים הטרופות, מתבלים ומטגנים כרגיל (הכי טוב בצורת חביתה מקושקשת).