מה אפשר להכין עם בצק שלא תפח?

tomergross

New member
מה אפשר להכין עם בצק שלא תפח?

הכנתי בצק שמרים (עם שמרים טריים) והבצק לא תפח.
האם ניתן להציל אותו, ואם לא האם ניתן לאפות איתו משהו אחר?
תודה
 
רק עכשיו אני רואה את ההודעה

אז אם זרקת אותו, אז לא נורא, לפעם הבאה אם זה קורה, אני הייתי בכל אופן אופה איתו משהו, לא משנה מה, ממלא, מגלגלת, יוצרת צורה, או סתם לחמניות קטנות וחמודות.
כי הבצק עצמו טעים.
 

almogi

New member


לעיתים בצק שלא תפח בקערה תופח בתנור. זה קורה בעיקר בחורף כשקר ואז הגז שהשמרים יוצרים תופס פחות נפח. בתנור הגז יתנפח ויצור את אפקט התפיחה.
שווה לנסות !
 
כן

ואם לא בא לך להשקיע בחומרים יקרים, קחי קערה ושימי קקאו, סוכר, וקינמון ותערבבי.
שטחי את הבצק שלך ותמרחי חמאה מומסת, פזרי את התערובת מהקערה וגלגלי. פרסי לפרוסות עבות וסדרי אותם בתבנית,
רע זה לא ייצא, אולי לא יתפח הרבה (בכל אופן, בצק שמרים הרבה זמן במקרר יש מצב שהשמרים כבר לא תוססים) אבל טעים זה יהיה.
נסי,
הכי הרבה, לא השקעת הרבה זמן וחומר.
 
תראי, זה כבר השקעה ממש של חומר וזמן

לצאת טעים, זה בטוח ייצא, רק שזה לא יהיה אותו דבר לעומת שימוש בבצק שמרים שתפח.
בהצלחה.
ספרי איך יצא
 

superorti

New member
אולי בסיס לפיצה

וצריך לבדוק למה הבצק לא תפח, אולי יחס של שמרים וקמח לא נכון..

אפשר להכין מזה פוקצה או פיצה, שהבסיס דקיק ופריך
 
למעלה