מה אני פותחת את שירשור הבוקר????

מה אני פותחת את שירשור הבוקר????../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif

תנחשו מה הספקתי כבר לעשות עד עכשיו????? סקס
מאפינס תפוחי עץ
מאפינס בננות
מאפינס שוקולדדדדד
ועוגיות שוקולד צ'יפס
ממממממ אני ערה מארבע בבוקר!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאללה בנות - לקום
מצ'עמם לי לבד!!!!!!! סוף שבוע נעים לכולנו, בהצלחה לכל הנבדקות ולכל היולדות!!!!!

שעועית75

New member
../images/Emo42.gif בוקר אור!!

מה זה ההספק הזה??? יא חרוצה אחת!! 3 שעות וכבר עשית את כל זה?? אפשר לאמץ אותך?? שיהיה סוף שבוע מקסים!

יפוד

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

שיהיה סוף שבוע מקסים לכולם אני מתכוונת להיות עצלנית בסופ"ש הזה
ולא אכפת לי מרשימות המטעמים שהבנות כותבות כאן כל שבוע שהן מכינות לא מוכנה להכנע ללחץ החברתי
תבלו לכן

בוקר טוב

איזה ארבע בבוקר? אני מתעוררת בשתיים- מתהפכת שעתיים -עד שמצליחים לחזור לישון ואז הבוקר נהיה קשה יותר... מקווה שרק עוד חודש לסחוב ודי!

מיכה32

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב

שני סחטיין עלייך, איזה הספק על הבוקר... אני קמתי עם מצב רוח עצלני משהו
לא שזה משהו חדש בימים האחרונים
חייבת לארגן קצת את הבית, לפחות לסדר ולטאטא, על שטיפה אני בכלל לא מדברת... ומה שמוזר, דווקא הלילה ישנתי טוב, התעוררתי רק פעם אחת ב 12.30 ואז התעוררתי שוב בשש וחצי וכבר נשארתי ערה, בובי סירב לזוז אז לא הצלחתי לחזור לישון
. מאז הוא עשה כמה תנועות קטנות אז אני כבר יותר רגועה אבל נראה שלמיטה אני כבר לא יחזור, לא עד הצהריים בכל אופן
מהבוקר מרגישה מידי פעם כאבי מחזור, באים והולכים נראה לי כל חצי שעה - שעה, לא רציני אז לא ממש שמה לב, אולי משהו יתפתח היום
יאללה שיהיה סופ"ש נעים לכולן, והמון המון
לכל ההריוניות שהולכות ללדת בסופ"ש הזה

saritamedi

New member
בוקר טוב.שבוע 36!!!../images/Emo140.gif

לשני....איזה הספק על הבוקר...

b a f i

New member
../images/Emo41.gifבוקר נהדר-ויש עדכונים מהסקירה המאוחרת../images/Emo41.gif

אז ככה-היינו אתמול אצל תומרקין-כן,הוא שוב שיגע אותי עם עניין שרירי הבטן... הסקירה הייתה נהדרת וברוך השם הכל תקין. מה שכן -הוא אמר שהילדה גבוהה -כי אורך עצם הירך שלה הוא 42 ומתקדם באיזה 4 ימים משאר האיברים. הוא קיטלג אותה באחוזון 45%, מה זה אומר ? (הוא אומר ממוצעת)זה מעיד משהו לגבי הגודל שלה בלידה? ועניין המשקל-היא שוקלת 610 גר', ואני אתמול הייתי שבוע 23+5 -זה לא גדול מדי ? אה, ועוזה'לה ממש ממש דומה לאבא שלה ... תודה ושבת כייפית לכולם.

michali278

New member
טוב לשמוע שהכל בסדר

תגידי, הוא הגיע לחוסר סובלנות מורגש בקשר לשרירי הבטן? מה עשית כדי "לשחרר"? כי אני דואגת שהוא יתעצבן עליי, מדובר בבדיקה ארוכה יחסית ואני מפחדת שהוא יתקרנף עליי.

b a f i

New member
האמת חשבתי עלייל אתמול שהוא אמר "הנה הכליה

והנה עוד אחת", רציתי לשאול אותו אם הוא זוכר את סעדיה
. צ'מעי-אני לא הבנתי מה הסרט שלו עם השירירים,וגם אמרתי לו שאני ממש מנסה, אז מה שעשיתי ולא יודעת אם זה עזר-פשוט לא ממש להסתכל על המסך.מצד שני הוא גם לחץ מכל מיני כוונים(הוא מבקש לא להגיד לוחצ להגיד "שוקע") בשלב מסויים הוא עבר לווגינאלי לראות את המוח או משהו בסגנון. נראה לי 30 דק' פלוס מינוס וסיימנו ואז הוא שם לב שאין לנו תמונות תלת מימד(וכאמור הוא חבר של הסבתא לעתיד)אז מיד הוא שם אותי על מיטת העינויים והוציא כמה תמונות לתפארת מה שכן-לילדה היה אף סולד ופתאום נהיה לף אף תפוח אדמה כזה-עם לוק ניגרי, ואני למרות הפנטזיות שלי מעולם לא הייתי עם ניגרי
ויש לה שפתיים כמו של אבא שלה-סטייל אנגלינ'ה גולי, ובכלל כל התווי פנים שלה זה כמו שלו. העיקר שהיא קיבלה ממני את עצם הירך הארוכה
חחחחחחחח

Michal2006

New member
בוקר טוב.עוד שעה וחצי יש לי שקיפות עורפית

מקווה שיהיה בסדר.

dlfi24

New member
בוקר טוב בנות יש לי כמה שאלות../images/Emo53.gif

אני סובלת כבר כמה ימים מכאבי שיניים וני מתה מפחד ללכת לרופא שיניים אבל לא ניראה לי שיהי ברירה השאלה שלי אני בהריון בשבוע 11 +3 ורציתי לדעת אם אני יכולה ללכת לטיפול שיניים ואיזה כדורים אפשר לקחת להקל על הכאבים?

את יכולה

אני הלכתי בשבוע 12 והוא עשה צילום בזהירות מירבית. אומרים שעדיף לטפל בשניים בשליש השני ולא "למשוך" ללידה... אני מניחה שרופא יוכל לתת לך מככי כאבים מתאימים להריוניות. אם אני זוכרת נכון- אסור אופטלגין ומותר פרצטמול (אקמול רגיל). אבל כדאי להוועץ עם רופא ולא לסמוך עליי...

ערב טוב (אצלי כבר ערב)

לסוף שבוע 39. הספקתי הליכה של שעתיים לאורך הנהר, בראנצ' בבית קפה על הנהר, לנקות את הכיריים (שעתיים עבודה) ועכשיו אני הולכת לאפות חלות... הספק לא אופיני לי בכלל!!! ועוד משהו מיוחד -יום ראשון מזה חודש בלי כאב גב עליון!

מעיןבר

New member
הייתכן...

שהתינוק "ירד" קצת ואת קצת מקננת? זה מסביר את היעדר כאבי הגב ואולי גם מבשר לידה
.

למעלה