מה אמורים להביע שלטי הפרסומת על

מצב
הנושא נעול.

אוהד11

New member

האוטובוסים של אגד עם הכתובת ".... בעיניים" ? ראיתי אותם על כל האוטובוסים בחולון.

אוהד11

New member
סביר להניח שזו פרסומת למוצר מסויים

כנראה עוד איזה מוצר חדש...
כמו שהיה עם הפרסומת עם הבחורה, "מי הבחורה הזאת" בסוף זאת פנינה רוזנבלום עם צבעים לשיער
סביר להניח שזו פרסומת למוצר מסויים
אבל יעברו מספר ימים עד שנזכה לראות את ההמשך.

למה "..... העיניים?" אני דווקא

האוטובוסים של אגד עם הכתובת ".... בעיניים" ? ראיתי אותם על כל האוטובוסים בחולון.
ראיתי בקידמת האוטובוסים "בין העיניים", כן, גם אני לא הבנתי מה זה, אבל זה ברור שזה יתגלה עוד כמה ימים בצורת עוד פרסומת. אגב, בעצם שאנו תוהים ושואלים, כבר הפרסומאי השיג את מטרתו.

אוהד11

New member
שכחתי את המילה "בין" לכן הנקודות

ראיתי בקידמת האוטובוסים "בין העיניים", כן, גם אני לא הבנתי מה זה, אבל זה ברור שזה יתגלה עוד כמה ימים בצורת עוד פרסומת. אגב, בעצם שאנו תוהים ושואלים, כבר הפרסומאי השיג את מטרתו.
שכחתי את המילה "בין" לכן הנקודות

ארזS

New member
עבודה בעיניים !

עבודה בעיניים !
זה מה שזה ! ככה עובדים עלינו בעיניים ! ואני לא מתכוון לאיזו רמאות או משהו כזה. אני מתכוון לעובדה שזה מושך עיניים ועובדה ששאלת על זה...

אם הגבת ל"טיזר" הזה

עבודה בעיניים !
זה מה שזה ! ככה עובדים עלינו בעיניים ! ואני לא מתכוון לאיזו רמאות או משהו כזה. אני מתכוון לעובדה שזה מושך עיניים ועובדה ששאלת על זה...
אם הגבת ל"טיזר" הזה
הרי בכך השיג המפרסם את מטרתו - הוא עורר את התענינותךף: עוד פטנט של מומחי פרסום, כנראה תוצרת ארה"ב. OK, יפה וכל הכבוד, אבל יש גם מוצרי תרבות הרבה יותר חשובים שיכלו לייבא לפה...

ארזS

New member
לא הגבתי ל"טיזר"...

אם הגבת ל"טיזר" הזה
הרי בכך השיג המפרסם את מטרתו - הוא עורר את התענינותךף: עוד פטנט של מומחי פרסום, כנראה תוצרת ארה"ב. OK, יפה וכל הכבוד, אבל יש גם מוצרי תרבות הרבה יותר חשובים שיכלו לייבא לפה...
לא הגבתי ל"טיזר"...
הגבתי למגיבים...

Image of me

New member
זה בסדר להגיב לפרסומות

לא הגבתי ל"טיזר"...
הגבתי למגיבים...
זה בסדר להגיב לפרסומות
בשביל זה עשו אותן
פרסומות זה נושא מעניין, וגם אני תוהה למה בין העיניים של האוטובוס יש מדבקות "בין העיניים"

זה ממש משתלט.

ברור שכוונת המפרסם לעורר את
סקרנותו של הצופה וזה דבר לגיטימי.
זה ממש משתלט.
זה התחיל כשעלתה לאויר טלנובלה בכבלים - "לחיי האהבה" - כל תחנות האוטובוס היו עם קטעי דיאלוגים בין השחקנים, ולא היה כתוב בשום מקום שמדובר בפרסומת לתוכנית. היו עוד לא מעט פרסומות כאלו - לפני כמה חודשים היו על הרבה מאוד אוטובוסים של אגד בירושלים פרסומות כמו "קוקוריקו! בקרוב", ורק אחר כך הם "חשפו" שקוקוריקו זו פרסומת לשניצל בר... הפרסומות משתלטות וזה מעצבן.

טוארג

New member
הראשונה היתה קאיה

זה ממש משתלט.
זה התחיל כשעלתה לאויר טלנובלה בכבלים - "לחיי האהבה" - כל תחנות האוטובוס היו עם קטעי דיאלוגים בין השחקנים, ולא היה כתוב בשום מקום שמדובר בפרסומת לתוכנית. היו עוד לא מעט פרסומות כאלו - לפני כמה חודשים היו על הרבה מאוד אוטובוסים של אגד בירושלים פרסומות כמו "קוקוריקו! בקרוב", ורק אחר כך הם "חשפו" שקוקוריקו זו פרסומת לשניצל בר... הפרסומות משתלטות וזה מעצבן.
הראשונה היתה קאיה
שבשנת 1994 היה קמפיין מטעמה בטלויזיה "קאיה! קאיה! קאיה!!!!" עם איזה קוריאני ששובר דברים.

mucool2

New member
היו הרבה גם קודם...

הראשונה היתה קאיה
שבשנת 1994 היה קמפיין מטעמה בטלויזיה "קאיה! קאיה! קאיה!!!!" עם איזה קוריאני ששובר דברים.
היו הרבה גם קודם...
אני זוכר למשל את האשה עם הרטיה על העין (מסוף שנות ה-80 אם אני לא טועה) ושהיו עוד הרבה טיזרים אחרים באותה תקופה. חוצמזה, זה ששובר דברים היה יפני (שכעס מאוד על הקוריאנים
).

A r i e T

New member
זוכר את הפרסומת הראשונה של פפסי...

היו הרבה גם קודם...
אני זוכר למשל את האשה עם הרטיה על העין (מסוף שנות ה-80 אם אני לא טועה) ושהיו עוד הרבה טיזרים אחרים באותה תקופה. חוצמזה, זה ששובר דברים היה יפני (שכעס מאוד על הקוריאנים
).
"50 מליון שנה לפני הבחירה" והקוף

mucool2

New member
זה חדש...

"50 מליון שנה לפני הבחירה" והקוף
זה חדש...
הטיזר הראשון שאני נתקלתי בו היה "הומוגניטריונוח" (חלב של תנובה בקופסא) בתחילת שנות השמונים.

fireman

New member
גם מטרודן עשו את זה לפני שהכניסו

זה ממש משתלט.
גם מטרודן עשו את זה לפני שהכניסו
את האוטובוסים הצהובים.... הם הדביקו על האוטובוסים פרסומת שכתוב בה.... "בקרוב הוא מגיע....." וליד מפתח של רכב... אחרי שהאוטובוסים הצהובים הגיעו כבר החליפו את הפרסומות "מטרודן 2005 האוטובוס החדש שלך" או משהו בסגנון.

לא התכוונתי אליך אישית

לא הגבתי ל"טיזר"...
הגבתי למגיבים...
לא התכוונתי אליך אישית
וחוץ מזה אין לי כעיה מיוחדת לא עם המפרסמים בשיטה זו ולא עם המגיבים - זה בסה"כ ענין של טעם, וההרגשה שהמפרסם מנסה לעשות איתך מניפולציה. ה"פואנטה" שלי היא שאם כבר מייבאים "חוכמולוגיה" מחו"ל (והפטנט הזה הובא ארצה לפני הרבה שנים), יש עוד כמה דברים חכמים שלא חשבו להביא...

כעיה ==> בעיה../images/Emo70.gif

לא התכוונתי אליך אישית
וחוץ מזה אין לי כעיה מיוחדת לא עם המפרסמים בשיטה זו ולא עם המגיבים - זה בסה"כ ענין של טעם, וההרגשה שהמפרסם מנסה לעשות איתך מניפולציה. ה"פואנטה" שלי היא שאם כבר מייבאים "חוכמולוגיה" מחו"ל (והפטנט הזה הובא ארצה לפני הרבה שנים), יש עוד כמה דברים חכמים שלא חשבו להביא...
כעיה ==> בעיה

מצב
הנושא נעול.
למעלה