מהר מישהו אנא יעצו לי....איך לדבר?.

eleflaila

New member
מהר מישהו אנא יעצו לי....איך לדבר?.

אני ובעלי כמעט בטוחים שביתנו בת ה 18 עדיין בלימודים נפגשת עם בחור שפעם יצאה איתו וגרמנו לה להפרד ממנו כי הוא עבריין והיום אני 99 אחוז בטוחה שנפגשת איתו ורגע לפני שאדבר איתה רציתי לשמוע מה עצתכם איך עדיף לפנות? איני רוצה לגרש מהבית או שתתנכר לנו היא יקרה לנו מה עושים.....?......

גלי®

New member
אני חושבת שהכי כדאי לדבר מהלב...

תראי, מנסיון העבר עם המתבגרת שלי, גיליתי שיש לה "פתיל קצר", מה שאומר שבחור זה או אחר נמאסים עליה מהר, אלא אם כן אמא שלה עושה מזה "טרגדיה יוונית"... כשאני זו שדורשת שהקשר ינותק, פתאום הילדה מרגישה גיבורה בסיפור "רומיאו ויוליה" (זוכרת?), והקשר שכבר מזמן היה נגמר באופן טבעי, הופך להיות "אהבת חייה"... :))) בכל מקרה, מחזיקה לכם אצבעות...

eleflaila

New member
גלי תודה על המלצתך..רוצה עוד תגוב

גם אני חושבת כמוך אך אשמח לעוד תגובות של הורים אחרים איך הם מתמודדים עם מצב דומה? בינתיים שוחחתי איתה והיא מכחישה אומרת שאין לה קשר איתו אך יש לה קשר עם אחותו ורוצה לחדש קשר איתו ושעכשיו כבר לא עושה שטויות הוא עשה כשהיה קטן יותר הוא גם בן 18 בערך היום. מאד מקווה שלא תסתבך ושתהיה בסדר.תודה

יעלד1

New member
אני מסכימה. . .

אני מסכימה מאוד עם גלי. ככל שנלחץ יותר ו"נעשה סיפור" הן תרגשנה גיבורות ותרצנה להוכיח "דווקא". אין לי נסיון כאם למתבגרת, ילדיי עוד קטנים אבל אני עובדת סוציאלית שכבר שנים עובדת עם נערות מתבגרות ובדרך כלל בענייני אהבה אני מייעצת להורים להרפות כי זה לא עוזר בהצלחה

למעלה