natnea city
New member
מהספר של אגד
מהספר של אגד
הנה תמונות חלק ראשון
מהספר של אגד
הנה תמונות חלק ראשון
הא.המשך
סלח לי חבר יקר אך מן הראוי שנכבדהמשך....
אביתר......אין בעיה עם זהסלח לי חבר יקר אך מן הראוי שנכבד
את זכר חברינו שנפלו ונדחה ליום אחר שרשור כזה. זו רק המלצה.
המשך................מהספר של אגד
הנה תמונות חלק ראשון
המשך..........מהספר של אגד
הנה תמונות חלק ראשון
יש לי תמונה של האוטובוסים דו קומתיהמשך..........
לצערי אגד הוציאו אותם משירותיש לי תמונה של האוטובוסים דו קומתי
חברים יש לי תמונה של שיירת האוטובוסים הדו קומתי. בתמונה רואים תשעת אוטובוסים עומדים וכל אוטובוס מופיע לפי מס' מ 11 עד 19 וזה גם מופיע על צג האלקטרוני של הקו. ואני שואל איפה צולם התמונה הזאת? אגב יש לי גם תמונה של אוטובוס דו פרקי מספר רישוי 83-121-01 מספר חיצוני 77610 בקו 11. על התמונה אני שואל איפה זה צולם ואיפה משרת הקו 11 ואיפה היום האוטובוס משרת (אם בכלל הוא קיים עוד ב"אגד" בנסיעות)? תודה מראש: ערן הובר.
אגב, האם מישהו יודע?לצערי אגד הוציאו אותם משירות
נדמה לי שדנו בכך בפורום. היו לכך מספר סיבות, לפי מיטב הבנתי: האוטובוסים האלה לא היו רווחיים, כלומר כנראה שלא מלאו את מכסת המושבים במלואה (יש שם משהו כמו 80 מושבים). הם לא סחבו בעליות לירושלים. וגם אנשי מד"א התנגדו להם, כי קשה לפנות מהם פצועים בשעת תאונה. כמו כן, נוח סלוצקי, מנהל המוזיאון טוען שזהו אוטובוס מעולה, אך לא מתאים לישראל, כיוון שהישראלים לא אהבו לנסוע איתו. ואני שואל, על סמך מה קבעו באגד שהישראלים לא אהבו אותו? כשאמרתי לנוח סלוצקי שאני מאוד אהבתי את האוטובוס הזה, הוא אמר לי "גם אני אוהב את אשתי". אבל מה זה קשור?
320 כוחות סוס.אגב, האם מישהו יודע?
במוזיאון של אגד, יש שלט ליד כל אוטובוס בו כתוב הפרטים הטכניים, כמו כמה כוחות סוס יש למנוע, האם ההגה מכני או הידראולי, וכו'. אך ליד הדו קומתי של Neoplan אין שלט כזה. האם מישהו יודע מה נפח המנוע, כמה כוחות סוס, תאוצה מ- 0 ל- 100 וכו' של הדו קומתי?
הסיבה שבגללה הוצאו הקומותיים משירותלצערי אגד הוציאו אותם משירות
נדמה לי שדנו בכך בפורום. היו לכך מספר סיבות, לפי מיטב הבנתי: האוטובוסים האלה לא היו רווחיים, כלומר כנראה שלא מלאו את מכסת המושבים במלואה (יש שם משהו כמו 80 מושבים). הם לא סחבו בעליות לירושלים. וגם אנשי מד"א התנגדו להם, כי קשה לפנות מהם פצועים בשעת תאונה. כמו כן, נוח סלוצקי, מנהל המוזיאון טוען שזהו אוטובוס מעולה, אך לא מתאים לישראל, כיוון שהישראלים לא אהבו לנסוע איתו. ואני שואל, על סמך מה קבעו באגד שהישראלים לא אהבו אותו? כשאמרתי לנוח סלוצקי שאני מאוד אהבתי את האוטובוס הזה, הוא אמר לי "גם אני אוהב את אשתי". אבל מה זה קשור?
83-121-01יש לי תמונה של האוטובוסים דו קומתי
חברים יש לי תמונה של שיירת האוטובוסים הדו קומתי. בתמונה רואים תשעת אוטובוסים עומדים וכל אוטובוס מופיע לפי מס' מ 11 עד 19 וזה גם מופיע על צג האלקטרוני של הקו. ואני שואל איפה צולם התמונה הזאת? אגב יש לי גם תמונה של אוטובוס דו פרקי מספר רישוי 83-121-01 מספר חיצוני 77610 בקו 11. על התמונה אני שואל איפה זה צולם ואיפה משרת הקו 11 ואיפה היום האוטובוס משרת (אם בכלל הוא קיים עוד ב"אגד" בנסיעות)? תודה מראש: ערן הובר.
המפרקית הראשונה של אגדהמשך.....
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.