מהספר של אגד

מצב
הנושא נעול.

JayZed

New member
הא.

הא.
השלט שלו לא פועל ומוסתר עיי נייר... מעניין למה דווקא אותו הכניסו לחוברת.
(לא שזה משנה כ"כ...
)

fireman

New member
אביתר......אין בעיה עם זה

סלח לי חבר יקר אך מן הראוי שנכבד
את זכר חברינו שנפלו ונדחה ליום אחר שרשור כזה. זו רק המלצה.
אביתר......אין בעיה עם זה
השרשור ליום הזכרון ננעץ ברגע זה בראש העמוד כך שלא משנה כמה תגובות והודעות יהיו להודעות אחרות.

יש לי תמונה של האוטובוסים דו קומתי

המשך..........
חברים יש לי תמונה של שיירת האוטובוסים הדו קומתי. בתמונה רואים תשעת אוטובוסים עומדים וכל אוטובוס מופיע לפי מס' מ 11 עד 19 וזה גם מופיע על צג האלקטרוני של הקו. ואני שואל איפה צולם התמונה הזאת? אגב יש לי גם תמונה של אוטובוס דו פרקי מספר רישוי 83-121-01 מספר חיצוני 77610 בקו 11. על התמונה אני שואל איפה זה צולם ואיפה משרת הקו 11 ואיפה היום האוטובוס משרת (אם בכלל הוא קיים עוד ב"אגד" בנסיעות)? תודה מראש: ערן הובר.

ronatd

New member
לצערי אגד הוציאו אותם משירות

חברים יש לי תמונה של שיירת האוטובוסים הדו קומתי. בתמונה רואים תשעת אוטובוסים עומדים וכל אוטובוס מופיע לפי מס' מ 11 עד 19 וזה גם מופיע על צג האלקטרוני של הקו. ואני שואל איפה צולם התמונה הזאת? אגב יש לי גם תמונה של אוטובוס דו פרקי מספר רישוי 83-121-01 מספר חיצוני 77610 בקו 11. על התמונה אני שואל איפה זה צולם ואיפה משרת הקו 11 ואיפה היום האוטובוס משרת (אם בכלל הוא קיים עוד ב"אגד" בנסיעות)? תודה מראש: ערן הובר.
נדמה לי שדנו בכך בפורום. היו לכך מספר סיבות, לפי מיטב הבנתי: האוטובוסים האלה לא היו רווחיים, כלומר כנראה שלא מלאו את מכסת המושבים במלואה (יש שם משהו כמו 80 מושבים). הם לא סחבו בעליות לירושלים. וגם אנשי מד"א התנגדו להם, כי קשה לפנות מהם פצועים בשעת תאונה. כמו כן, נוח סלוצקי, מנהל המוזיאון טוען שזהו אוטובוס מעולה, אך לא מתאים לישראל, כיוון שהישראלים לא אהבו לנסוע איתו. ואני שואל, על סמך מה קבעו באגד שהישראלים לא אהבו אותו? כשאמרתי לנוח סלוצקי שאני מאוד אהבתי את האוטובוס הזה, הוא אמר לי "גם אני אוהב את אשתי". אבל מה זה קשור?

ronatd

New member
אגב, האם מישהו יודע?

נדמה לי שדנו בכך בפורום. היו לכך מספר סיבות, לפי מיטב הבנתי: האוטובוסים האלה לא היו רווחיים, כלומר כנראה שלא מלאו את מכסת המושבים במלואה (יש שם משהו כמו 80 מושבים). הם לא סחבו בעליות לירושלים. וגם אנשי מד"א התנגדו להם, כי קשה לפנות מהם פצועים בשעת תאונה. כמו כן, נוח סלוצקי, מנהל המוזיאון טוען שזהו אוטובוס מעולה, אך לא מתאים לישראל, כיוון שהישראלים לא אהבו לנסוע איתו. ואני שואל, על סמך מה קבעו באגד שהישראלים לא אהבו אותו? כשאמרתי לנוח סלוצקי שאני מאוד אהבתי את האוטובוס הזה, הוא אמר לי "גם אני אוהב את אשתי". אבל מה זה קשור?
אגב, האם מישהו יודע?
במוזיאון של אגד, יש שלט ליד כל אוטובוס בו כתוב הפרטים הטכניים, כמו כמה כוחות סוס יש למנוע, האם ההגה מכני או הידראולי, וכו'. אך ליד הדו קומתי של Neoplan אין שלט כזה. האם מישהו יודע מה נפח המנוע, כמה כוחות סוס, תאוצה מ- 0 ל- 100 וכו' של הדו קומתי?

אורי404

New member
320 כוחות סוס.

אגב, האם מישהו יודע?
במוזיאון של אגד, יש שלט ליד כל אוטובוס בו כתוב הפרטים הטכניים, כמו כמה כוחות סוס יש למנוע, האם ההגה מכני או הידראולי, וכו'. אך ליד הדו קומתי של Neoplan אין שלט כזה. האם מישהו יודע מה נפח המנוע, כמה כוחות סוס, תאוצה מ- 0 ל- 100 וכו' של הדו קומתי?
320 כוחות סוס.
למיטב ידיעתי היה להם 320 כוחות סוס. הבנתי את מאתר למכירת אוטובוסים, בו מוצגים אוטובוסים של אגד (דו-קומתיים, 0303, 0305 "זלדות", ו-0405). היום, לשם השוואה, לאוטובוס בינעירוני יש לפחות 350 כוחות סוס.

hemimoh

New member
הסיבה שבגללה הוצאו הקומותיים משירות

הסיבה שבגללה הוצאו הקומותיים משירות
האוטובוסים הנ"ל בילו קרוב ל 30% (!!) מהזמן במוסך, מאוד לא אמינים ומתחממים מהר מאוד על אף השיפורים שהוכנסו בהם על ידי אנשי המשק של אגד. לא רווחי להחזיק אוטבוסים אשר מבלים במוסך במקום לעבוד.

mister K

New member
83-121-01

83-121-01
המפרקית הזו צבועה כיום בירוק, יש לה שילוט אדום והיא נראית כמו חדשה. היא נמצאת בסניף רחובות ועובדת על קו 274 (רחובות-ת"א אוניברסיטה).

מצב
הנושא נעול.
למעלה