אני חייב לתקן.
אוקיינוס, תתעלמי מכל מי שאומר לך להתעלם מאחרים
(שמתם לב לפרדוקס?) נפתח בזה שאני לא מוכר אכסון, וגם אם כן לא דיברתי על חברה מסוימת ככה שזה לא עוזר לי. המלצתי על אכסון מקצועי (גם בחינם יותר טוב מעל המחשב הביתי!) מהסיבה הפשוטה שהוא יותר טוב מהביתי ברמות עצומות, אין מה להשוות. לגבי מה שאמרת (טום) על הודעות של "למה לא" ו"איך כן" אתה די צודק, אבל במקרה הספציפי הזה אני לוקח לעצמי (תמיד, כל פעם שאני רואה את הנושא הזה) את הזכות לענות תשובות של "למה לא" מרוב שאכסון ביתי זה דפוק... לגבי מה שאמרת על זה שתמליץ בפרטי על מקצועיים... נו באמת, אז בסוף יוצא שאתה זה שמנסה לעשות כסף מהודעות תמימות ולא אני, לא? אוקיינוס, את מוזמנת לשלוח גם לי מסר ולקבל המלצה חמה על שרת מסוים

ולסיום: "כי הכל אפשר ושרת בבית הוא בדיוק מחשב כמו שרת מיקצועי" - כאן אני עוד עלול להתייאש. משפט כל כך לא נכון לא ראיתי הרבה זמן. נעבור חלק חלק - "כי הכל אפשר" - טעות, ברור שלא הכל אפשר, באף תחום. "שרת בבית הוא בדיוק מחשב כמו שרת מקצועי" - כן, הם שניהם מחשבים, אבל אל תעיז להשוות... "שרת" בבית הוא מחשב ביתי רגיל שהתקנת עליו תוכנת שרת ונתת לציבור את האייפי או כתובת שמפנה אליו. שרת מקצועי הוא מחשב-שרת שנבנה בשביל זה, עם אמצעי גיבוי, מעבדים וזכרונות ענקיים עם כוח חישוב כולל עצום, וכמובן כמה חיבורים מהירים מקבילים (לשרת שלי למשל, השרת הראשי בחוות שרתים גדולה באריזונה, יש חיבור של בערך ג'יגה לשניה. לחיבור adsl בארץ יש מקסימום 64 ק"ב שליחה לשניה אם אני לא טועה. You do the math.) שלא לדבר על זה ששרת מקצועי מאובטח פיזית וטכנולוגית הרבה יותר מהמחשב שלך בבית שכוס קפה במקום הלא הנכון תהרוס אותו, ואח אחד קטן לא ישאיר ממנו זכר. אני מזכיר גם שאתה חייב להשאיר את המחשב כל הזמן דלוק ומחובר אם אתה רוצה להיות טיפה רציני (מה שממילא מתבטל כשאתה משתמש בשרת הביתי בתור שרת לאתר הסופי). לסיכום, אף פעם אל תשתמשו במחשב שלכם + תוכנת שרת כדי לאכסן עליהם אתר שפתוח לציבור, הם נועדו לשמש כסביבת פיתוח נוחה בשבילכם, לא סביבת הרצה סופית, לכו אפילו לשרת חינמי או לשרת בתשלום, יש גם זולים וטובים, תחסכו מכולם את כל החסרונות של שרת ביתי. אוקיינוס, בהצלחה וסליחה אם ההודעה מסובכת מדי