שעות נוספות:מהם שעות נוספות??
ומה התוספת שכר שמקבלים בשעות אלו
לא מדויק.שעות נוספות:
לאחר 8 שעות עבודה, שעתיים ראשונות משלמים 125 אחוז נוסף כלומר: סכום שמשלמים לך + 1/4 לאחר מכן על כל שעה נוספת 150 אחוז, כלומר סכום שאתה מקבל + 50 אחוז. אם אתה עובד בדרך כלל 4 שעות בלבד, השעות הנוספות כפי שרשום למעלה.
שעות נוספות:מהם שעות נוספות??
ומה התוספת שכר שמקבלים בשעות אלו
שעות נוספותשעות נוספות:
אם אתה עובד 6 ימים בשבוע השעות הנוספות יחושבו החל מהשעה ה-8 לעבודתך. אם אתה עובד 5 ימים בשבוע השעות הנוספות יחושבו החל מהשעה ה-8.5. אם תעבוד פחות מזה, גם אם זה מעבר למה שסוכם עמך בחוזה העבודה, לא תהיה זכאי לגמול שעות נוספות אלא רק לתשלום שכרך הרגיל. על השעתיים הראשונות הנוספות הגמול יהיה 125% משכרך. החל מהשעה ה-10 הגמול יהיה 150% משכרך.
לדעתי המעסיק צודק.שעות נוספות
שלום , שמי אורן ובשנה וחצי האחרונות עבדתי כסטודנט בחברה ציבורית גדולה. חישוב השכר היה ע"פ שעה (כ 40 ש"ח) בצורה פשוטה: כמות השעות החודשיות כפול שכר לשעה. עבודתי לא היתה מוגדרת במשמרות ואני קבעתי את ימי העבודה וכמות השעות. בממוצע עבדתי כ 120 שעות בחודש וברוב המקרים לא הגעתי לכמות השעות של משרה מלאה (186) אולם , כיון שעבדתי בימים מרוכזים כמות שעות העבודה ביום היתה בהרבה מהמקרים מעל 10 שעות. לא קיבלתי שכר עבור שעות נוספות בטוענה שלא הגעתי למכסת ה 186 שעות בחודש(משרה מלאה) כך יצא שהיו ימים שעבדתי 14 שעות רצוף ולא קיבלתי דבר עבור שעות נוספות. שאלתי: האם במקרה כזה מגיע לי שעות נוספות או שטענת המעביד מוצדקת והוא אינו מחוייב לשלם כיון שלא הגעתי למכסה החודשית (186) ??? תודה רבה , אורן
הגדרת העבודהלדעתי המעסיק צודק.
בגלל הצרוף של שתי עובדות ביחד. שעות העבודה נקבעו ע"י העובד ולא ע"י המעביד, ולא עברת את מכסת השעות למשרה מלאה. לא יתכן שכאשר עובד (משיקוליו הוא) מחליט לרכז את שעות עבודתו במספר מצומצם של ימים במקון לפזרם על פני ימי העבודה בחודש (וע"י כך אולי גם יורדת תפוקתו) יחייב את המעסיק לשלם לו שכר גבוה יותר בשל כך.
כדי להגיע ל-80שעות בחודשהגדרת העבודה
לא מדוייק , המעסיק ידע שאני סטודנט ואף דרש ממני מינימום שעות בחודש (80) בגלל אופי חיי האקדמיים הרי ברור למעסיק שאין לי בררה אחרת אלא לרכז שעות כך שהדבר לא נעשה במכוון... חוץ מזה העובדה עדיין קיימת עבדתי למעלה מ 9 שעות ביום ... אורון
כדי להגיע ל-80שעות בחודשהגדרת העבודה
לא מדוייק , המעסיק ידע שאני סטודנט ואף דרש ממני מינימום שעות בחודש (80) בגלל אופי חיי האקדמיים הרי ברור למעסיק שאין לי בררה אחרת אלא לרכז שעות כך שהדבר לא נעשה במכוון... חוץ מזה העובדה עדיין קיימת עבדתי למעלה מ 9 שעות ביום ... אורון
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.