מהם הקריטריונים להצלחה של עסק?

chen7

New member
מהם הקריטריונים להצלחה של עסק?

האם ישנם ספרים או אתרים שעוסקים בנושא אני זקוק לידע תאורטי ואשמח גם לשמוע דעות בנושא .. תודה מראש על העזרה!!!!!! חן.

אתה מתלוצץ, נכון?

הצלחה של עסק? מה זה הצלחה? האם רווח טוב זו הצלחה? או אולי שביעות רצון ממה שאתה עושה? זה קצת כמו לשאול איך נהיים מאושרים

adgr

New member
הקריטריונים להצלחה בדוקה אבל ידועה

1. דירה 3 חדרים . 2. 7 עד 8 טלפונים ניידים. 3. 10 עד 12 נערות מיובאות,לצרכי תחלופה. 4. פירסום בעיתונות. 5. שם משפחה שמעורר חלחלה בציבור ובעולם התחתון. 6. קשרים בצמרת השילטון 7. מוכנות לתוחלת חיים קצרה.

יש עם זה בעיה קטנה.

על פי החוק, צריך לשלם מס על השימוש העצמי ב"סחורה"

אוי, מיכלי

היינו בניחום אבלים של עובדת שלי שאיבדה את בעלה ואז אשתי איחלה לה "בקרוב אצלי" עכשיו אני באמת דוחה ?

פר זועם

New member
../images/Emo46.gifקצת ציניות

חג עצמאות שמח קצת ציניות עוד לא הזיקה לאף אחד

michaly2003

New member
פר סוטה - ../images/Emo67.gif

אסור לתת לגיטימציה לאנשים לדבר כך זה מתחיל מדיבורים מפרסומות בטלויזיה ואחר כך - למעשים אמיתיים !!

גישה למדידת הצלחה

חן שלום, ממליץ לך להתעניין בתפיסה הקרויה Balanced Score Card קיים ספר בנושא שנכתב ע"י מפתחי הגישה - Kaplan & Norton בגישה זו מכמתים את היעדים האסטרגטיים לכדי מטרות ברורות. מידת העמידה ביעדים / מטרות אלו מגדירה את מידת ההצלחה. קיים תחום נוסף הקרוי Performance Management שייתכן וייתן כיוון למה שאתה מחפש. באופן עקרוני ניתן לומר שהצלחה היא המידה בה העסק עונה על ציפיות בעלי העניין שלו (ולא רק בעלי המניות...). השאלה היא כמובן כיצד נקבעות ציפיות אלו. בהצלחה. מוטי

Andrei D

New member
היו כמה מחקרים בנושא...

של גיימס קולינס, ג'רי פוראס, רובאט קופר, איימן אסווף, רוזאבת' קאנטר, ג'ון קאו, פרד וירזמה.... המחקרים שלהם אפשר לקרוא באנגלית, מה גם יצאו ספרים מעת פרי עטם, כמו אלופי החגשנות, לנצח נבנו ועוד וכמובן לא לשכוח את גאי קוואסאקי

למעלה