מהם הנתונים שנותן בנק הזרע על התורם?

יעליעלי

New member
זה תלוי בבנק

ישנם כמה נתונים שמוסרים בכל הבנקים (גובה, מוצא, צבעים). הבנק הפרטי מתהדר בכך שהוא נותן את מירב הפרטים, אבל מניסיון שלי באסף הרופא, קיבלתי לא פחות. אני חושבת שהם עצרו צעד אחד לפני מס' הפלאפון שלו :)

זואילי

New member
את יכולה לבקש כל מה שכתבת

רק שהתשובות שתקבלי תלויות בנק.... נראה לי שזה עדיין מאוד אופנתי, הגברים שבוחרים ללכת קירחים. לא נראה לי שבבנק הציבורי תוכלי לדעת אם זה בשל אופנה או גנים
בהצלחה מחר

iriswnnb

New member
גלי - לגבי קירחים

קחי בחשבון שרוב התורמים הם בגילאי 18-25 נניח, רובם יתקרחו מאוחר יותר...

redness

New member
אפרופו קירחים...

אתן יודעות שלא מקבלים תורם זרע ג'ינג'י???? סיפרתי את זה לג'ינג'י בעבודה והוא נעלב עד עמקי נשמתו!!!

נ ת י 73

New member
לפי הלינק שצירפת זה לא מדויק

הם לא פוסלים ג'ינג'ים. הם פשוט לא נחשבים לתורמים אידיאליים.

מ ור

New member
אם כך אז אצלנו אחד הצליח להסתנן

והוא בטח היה חתיך מהמם תכול עיניים ואדמוני (

תותיג

New member
גם אני מהממליצות על אסף הרופא

וכל מילה שנאמרה על הצוות שם אמת
הן מדהימות, אמפטיות ומאוד מעורבות. אחרי הלידה קיבלתי מהן מסמך רשמי עם פרטי התורם, באמת נראה כאילו עצרו שנייה לפני שנתנו לי את מס' הטלפון שלו
גובה, מוצא, צבע עיניים, צבע שיער, גובה, תחביבים, השכלה. לא חשבתי על זה קודם, אבל אחרי שהריתי התקשרתי לשאול מה סוג הדם של התורם (לי יש A-) הסתבר לי שיש לו A+ אבל עדיין הקטנצ'יק שלי נולד עם A- (זה מאוד מקל כחד הורית שסוג הדם של התינוק הוא סוג הדם שלי במיוחד כשהוא נדיר). ברמת הסקרנות שאלתי גם אם הוא כהן. על הכל קיבלתי תשובות. בהצלחה

מאמוש35

New member
גם אני ממטופלות אסף הרופא ומצטרפת

להמלצות החמות על הצוות שם. במקרה שלי, לא הבנות הן שנתנו את הפרטים כי הבאתי מנות מחו"ל (במקרה כזה כמעט הכל מופיע באינטרנט) אבל הן מדהימות ומשתפות ומחייכות ועוזרות !!! ורדנס - יש לי חולשה לג'ינג'ים, אני בשוק על זה שלא נותנים להם לתרום ונעלבת בשם כל הג'ינג'ים בעולם !!

גלי 39

New member
זרע מחו"ל

המון המון תודה על המידע החשוב כל כך שכתבתם ... אך יש לי שאלה למאמוד : האם תוכלי לתת לי יותר פרטים לגבי איך הבאת תרומות זרע מחו"ל ?? אני יודעת שבאסף הרופא הם מתארגנים בקבוצה וכשיש מספיק בנות שרוצות זרע מחו"ל אז הם עושים משלוח - אחת לכמה חודשים..., הבנתי מהבם (בנות שענו לי בטלפון באסף הרופא ) שזה לפעמים לוקח המון זמן... האם זה נכון ? ואיך בחרת את התורם מחו"ל ..? לפי איזה קרטריונים..? אשמח לתשובתך
גלי.

wings23

New member
אני לקחתי מאסף הרופא

משלוח בד"כ הוא כל 4 חודשים. יש אפשרות לבצע יבוא אישי אבל מעלה את המחירים בהרבה כי את צריכה לדאוג לכל הבירוקרטיה וכמובן לשלם עבודה (הטסה לארץ, תנאי הובלה ואחסון,אישורים שונים,שחרור ממכס). מבחינת קריטריונים, לי היה חשוב סוג דם,צבע (לבן מן הסתם), מוצא (היה לי חשוב מארצות צפוניות כגון שבדיה וכאלה.. כי אני אשכנזיה ורוצה שהילדה שלי תהיה בצבעים דומים), מבחינת בריאות, חיפשתי שלא יהיו מחלות משמעותיות בבני המשפחה כגון: סרטן,אלצהיימר. בהצלחה

גלי 39

New member
לגבי סוג הדם...

מה חשוב לא לבחור אצל התורם בסוג הדם?? והאם יש מצב לדעת את גיל התורם מה fair fax?? (תורם מחו"ל)? גלי.

3מרגו

New member
../images/Emo207.gifקראתי עכשיו על מחלה גנטית

וחשבתי...האם התורם היה מגלה שסובל ממחלה שכזאת?לא היה מתקבל... אלוהים ישמור.מי יודע מה יש לתורם.כנ"ל לשותף.ואפילו לבעל כשמתחתנים

למעלה