מהם ההוצאות הדרושות על מנת

shamgar

New member
מהם ההוצאות הדרושות על מנת

להביא קונטנר של דלק ומה עלותיהם?

hifly

New member
זהו החלטת להשתכר סופית??

עלויות הבאת דלק.......... הרבה. רק קונטינר 20 רגל מארצות הברית יעלה לך בערך 1200 דולר.וזה הקטע הזול. תמלא אותו בדלק( 12 מישטחים) שאל את אחד היבואנים כמה קרטונים של רביעיות יש במישטח תכפיל במחיר הקניה שם. תוסיף מכס,מע"מ,עלות של עמיל מכס(לא יקר) מכון התקנים לדעתי גם דוחף כאן את האף סה"כ- 200,000 שח פחות או יותר תלוי בסוג הדלק,ובכמה קנית. יש גם עלות נוספת בגלל שזה נחשב חומר מסוכן,אז יש תשלום נוסף,על ההובלה,ביטוח,........ יללה תתחיל לחסוך כסף. ענית לך כיוון ששום יבואן כאן בפורום אם הוא משתתף קבוע,או אם הוא רק צופה לא יענה לך תשובה רצינית עם עלויות הדלק. זה כבר ענין פרטי של כל יבואן. אבל המיספר שנתתי לך קרוב מאד למציאות.

shamgar

New member
הבנתי לא סתם שאלתי את השאלות

גם לא ציפיתי חקבל מחירים של דלקים, את זה אני כבר יכול לברר עצמאית. שאלה נוספת... אם אני מחליט להביא קונטיינר של דלק מחברת X האם יש עם זה בעייה ? בהנחה שיש להם כאן דילר. האם יש כזה דבר דילר לדלקים או שכל אחד מביא עצמאית? (הכוונה לבעל החנות)

hifly

New member
יש ויש

יש חברות דלקים,ולא רק דלקים ששומרות על היבואן שלהם,ומוכרות רק לו. ויש חברות שימכרו לכל אחד שירשרש להם במזומנים,לדוגמה גרייט לאנס יש בארץ 10 יבואנים"רישמים". לדעתי BYRON סגור בפניך-שאל את אבי. מורגן מיובא סדיר ע"י שלט רחוק,ובטח גם הוא סגור איתם?! נישאר מודל טכניקס שמביר טיסן רחובות???לא יודע מה הסידור שלו איתם. ויש גם את הווילד קאט שמביא טיסני אביב. יש עוד יצרני דלקים בעולם,אתה יכול לנסות.רק על תשכח זו השקעה עצומה והשוק צפוף,ועוד דלק אחד בארץ,רק ילך על חשבון דלקים אחרים,בהנחה שתמכור באותם מחירים ממוצעים. אין גליק בענין. אולי תיבא את ה IBF מכרמיאל?? :)

shamgar

New member
איך אני מקבל את הדואר האלקטרוני

של כל אחד מן החברות?

kayosha

New member
למה שלא תביא קונטנר של הדלק

של טיסן חיפה
.

יש עוד אופציה.

אני לא יודע מה קורה במקרה של חומרים מסוכנים... אבל... לפני כשבוע בררתי לגבי משלוח מטענים לחול... וזה דווקא לא יקר. משלוח ימי עולה משהו כמו 55 שקלים לחצי קילו ראשון, ועוד 5 שקלים לכל קילו נוסף. נראה לי שיש משקל מקסימלי, אבל תמיד אפשר לחלק את המשלוח. אם תביא משהו שכבר נמכר בארץ, אז לא צריכה להיות בעיה מבחינת תקנים ומכס. אני גם לא בטוח שיש תקנים לטיסנים אם כך הדבר אז זה לא משנה... רק צריך לברר מה ההגבלות לגבי יבוא חומרים מסוכנים... תתקשר למכס לבירור הנושא, וגם לבירור המס הצפוי. אל תשכח שאם אתה עושה יבוא מסחרי, אז יש גם החזרי מע"מ. תבדוק ב-POSTIL.COM חברת הדואר שלנו... ביי

eransa

New member
אופציה נוספת

תפנה לעמיל מכס מוכר ותבקש לדבר עם מסווג. עמיל המכס - חברה בד"כ המטפלות ביצוא יבוא טוביןבחלק הקשור לתקנים וסיווגים. לדעתי ראשית תשאל את המסווג מה ניסיונו ביבוא דלקים ואו חומרים מסוכנים שדינם אינו כסחורה לא מסוכנת,המסווג יוכל להנחות אותך אילו אישורים צריך מכון התקנים וכו', כמוכן האם יש מיסים (על סחורה המיוצרת בארה"ב ובשוק האירופאי המשותף בד"כ אין מוטלים מיסים) לגבי הובלה, תבקש את מחלקת השילוח הימיבאותה החברה אליה אתה פונה ותבקש עלויות להובלת חומרים מסוכנים, יש עוד לא מעט עלויות מעבר לעלות הקונטיינר. יום טוב, ערן

למעלה