מהם הדרכים לטפל ברצפה עקומה

גראנד

New member
מהם הדרכים לטפל ברצפה עקומה

נכנסתי לא מכבר לבית ששכרתי עם שותף ומסתבר שרוב הרצפה בבית עקומה ומאופיינת בשיפועים ושקיעה עניין הבית לא מטריד כל כך אומנם בחדרי הפרטי כן איך אני יכול לפתור את הבעייה בצורה הכי זולה בהשקעה מנימלית בהתחשב שזה בית שכור ולא שלי?

mol3

New member
הטיפול פשוט מאד

לראות את הדברים האלה לפני !!!! שחותמים על החוזה, לא אחרי זה. ואם לא מבינים, להביא ל"סבב הדירה" חברים/קרובים שכן מבינים בבנייה. ולענייננו... מצבך היום לאחר הכניסה לדירה... אני מניח שמדובר בדירה ישנה בקומת הקרקע. כנראה שמדובר ברצפה שמונחת על הקרקע ושוקעת. אין מה לעשות כשוכר. ההוצאה כבדה מדי (הוצאת הרצפה, הוספת מצעים, הידוק, בידוד והתקנת רצפה מחדש). אם כך הדבר, לפחות זה לא מסוכן (אלא אם יש מתחת באר או משהו). אם לא מדובר בקומת קרקע, או שלא מדובר ברצפה מונחת... הדבר מצריך בדיקה הנדסית דחופה. אם יתברר כי המבנה מסוכן לשהייה, צריך להתייעץ עם עו"ד לגבי הפסקת החוזה.

3מרגו

New member
מצטרפת לכל מילה

ככה אני קניתי בלי לראות...וסבלתי 7 שנים.ועכשיו החלפתי.כי לפחות דירה היא שלי.

גראנד

New member
אכן כן מדובר בקומת קרקע של הבניין,

וכן זו הדירה הראשונה שלי, וחוסר הנסיון שלי ואי ההבנה של החסרונות בדירת קרקע מתגלים לעניי בזמנים אילו... מה שכן אני שמעתי על אפשרות לפרקט, שחבר הציע שבמסגרתו מפזרים איזה חומר על הריצפה לא זוכר את השם שמאזן ומתקשה ולמחרת מרכיבים עליו פרקט הוצאה כזו יכולה להגיע ל1000 ש"ח בערך השאלה אם ההשקעה משתלמת נגיד ונאמר שהתקופת שהייה שלי שם תהיה במינימום שנה...

גראנד

New member
ברור שאי אפשר פרקט על ריצפה עקומה

תקרא את כל הפיתרון שמוצע ...

3מרגו

New member
נכון.נאמר לי בחברה שהזמנתי פרקט

שאם לא יהיה ישר,שמים מדה מתפלסת(ככה זה נשמע) ואחרי זה פרקט.זה חומר יקר. אולי זה יהיה הפתרון

ITCHAKG

New member
מדה מתפלסת +פרקט למינציה זול

לחדר בגודל של 10 מ"ר. כאשר כל העבודה מבוצעת ע"י בעלי מקצוע למעט החומר (שאתה קונה באיזה מכירת סוף עונה) אזי מדובר בתוספת חודשית לשכר הדירה לשנה כ-150 ש' לחודש +מע"מ.

למעלה