עדיין אין בארץ מנהרות רציניותמהי מנהרת הרכבת הארוכה בארץ
ומה אורכה?
הרכבת לנתב"ג עוברת במנהרהעדיין אין בארץ מנהרות רציניות
אבל אני מאוד מקווה שיהיו בקרוב, בקו לירושלים. המנהרה הארוכה ביותר שם אמורה להיות כמעט 20 ק"מ. מומלץ לקרוא על זה יותר באתר "חדשות הרכבת". לדעתי ה"מנהרה" הארוכה ביותר כיום היא זו שעוברת מתחת לכביש ירושלים-ת"א באזור מחלף שפירים, אבל אני לא מקור מוסמך ואני גם לא יודע מה אורכה.
עד כמה שידוע לי,הרכבת לנתב"ג עוברת במנהרה
מתחת לכביש ת"א אשדוד לא?
לא...הרכבת לנתב"ג עוברת במנהרה
מתחת לכביש ת"א אשדוד לא?
מנהרות לרכבתמהי מנהרת הרכבת הארוכה בארץ
ומה אורכה?
פרטים נוספים על המנהרהמנהרות לרכבת
מנהרה כרויה לרכבת (מלשון כרייה) יש שתיים- במסילה לנתבג מתחת למחלף שפירים (140 מ) שפעילה כבר כחודש (מנהרה באדמה) ובמסילה למודיעין באורך כ 400 ' - עדיין בביצוע (מנהרה בסלע) זהו תחום חדש, יחסית, בתשתית הרכבת בארץ שאר המנהרות הקיימות כיום הן מנהרות "חפירה וכיסוי" כלומר חפירה של הקרע ובניית מנהרה בנויה, כדוגמת המעבר מתחת לכביש 1 בדרך לנתב"ג ומבוצעות כאלה גם ברך למודיעין. מנהרות בכרייה נוספות מתוכננות במסילת עכו כרמיאל, וירושלים (מספר מנהרות באורך כולל של 22 ק"מ, כאשר הגדולה תהיה כ 11 ק"מ) בתמונה - המנהרה מתחת למחף שפירים
התבלבלתי...מנהרות לרכבת
מנהרה כרויה לרכבת (מלשון כרייה) יש שתיים- במסילה לנתבג מתחת למחלף שפירים (140 מ) שפעילה כבר כחודש (מנהרה באדמה) ובמסילה למודיעין באורך כ 400 ' - עדיין בביצוע (מנהרה בסלע) זהו תחום חדש, יחסית, בתשתית הרכבת בארץ שאר המנהרות הקיימות כיום הן מנהרות "חפירה וכיסוי" כלומר חפירה של הקרע ובניית מנהרה בנויה, כדוגמת המעבר מתחת לכביש 1 בדרך לנתב"ג ומבוצעות כאלה גם ברך למודיעין. מנהרות בכרייה נוספות מתוכננות במסילת עכו כרמיאל, וירושלים (מספר מנהרות באורך כולל של 22 ק"מ, כאשר הגדולה תהיה כ 11 ק"מ) בתמונה - המנהרה מתחת למחף שפירים
תודה על המידע והתמונהמנהרות לרכבת
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.