מהי התלבושת הנוחה יותר לכן לשיעור?

tlingit

New member
מהי התלבושת הנוחה יותר לכן לשיעור?

האם יש לכן העדפות או מסקנות שהגעתן אליהן במשך הזמן על התלבושת שנוחה לכן יותר באופן אישי? אילו שיקולים מנחים את הבחירה שלכן?

צלליתה

New member
חצאית

ללא ספק. יש תחושה שונה לחלוטין כאשר הירכים משוחררות. אלא שבשעורים שמתחילים עם חימום על מזרן הבחירה פחות מוצלחת. אם כל חוסר הבשיינות שלי, ואני באמת אחת שלא אכפת לה להתפשט בפומבי, תמיד מפריע לי ההרגשה ש"מצלמים" לי. ראיתי נשים שלובשות מין טייץ קצר מתחת לחצאית אך לטעמי זה מחטיא את המטרה של תחושת שחרור מוחלט ביריכים. הפתרון כמובן להתחיל עם חצאית וטייץ מתחת ולהוריד את הטייץ בהמשך. אבל מה - אני בטלנית מדי.

ayelet 24

New member
תלבושת....

לשיעורים אני מעדיפה להגיע עם בגדי התעמלות בעיקר מפני שכך נוח לי ואני רואה את התנועות טוב יותר וכנ"ל על המורה אם היא לובשת מכנסיים מפני שעם חצאית קשה יותר לראות בברור. לעומת זאת, בסדנאות אני מעדיפה להגיע עם חצאית (אין לי תלבושת של רקדנית) כי זה מיוחד יותר משיעור. איילת.

sharonmz

New member
חצאית כמובן

אם אני לא מגיעה עם חצאית, חולצה חושפת בטן וצעיף מלא מטבעות כמובן אני מרגישה שהריקוד הוא לא "שלם". גם מבחינת ההרגשה חצאית עושה לי כיף יותר גדול בריקוד מאשר טייץ או מכנס. ולעניין החורף: מתלבשים טוב טוב ובסטודיו מחליפים וכמובן שעם הריקוד מתחממים.

r a n i l i

New member
חצאית

הגעתי למסקנה שהכי נח לי עם חצאית בשיעור. ככה אני מרגישה שהיריכיים חופשיות יותר, ולכן אני באה מתחת לחצאית עם מכנסיים קצת רחבות כדי להרגיש משוחררת באמת, מעבר לכך מול המראה, כשאני עם חצאית ,אני מתרכזת יותר בתנועות האגן ולא באיך שהרגליים שלי נראות. ו....הריקוד פשוט מושלם עם חצאית

Bmaya

New member
חצאית שיפון וחולצת בטן

מתחת לחצאית אני שמה מכנסון קצר, כי היא שקופה וגם פתוחה בצדדים, לכל האורך. וכמובן עם צעיף שישות רעשן

or belly

New member
בטח שחצאית

אני לובשת חצאית מתנפנפת (סגנון הודו), ועדיף שתהיה מעט שקופה. וגופיה שחושפת את הבטן. וכמובן צעיף מרשרש. מכיוון שחלק משמעותי מהשיעור אצלנו הוא ה"חימום" הנעשה בישיבה ושכיבה, אני נוהגת לשים טייץ/גרביון מתחת לחצאית, ומורידה אותו כשמתחילים לרקוד כי אז הגוף מתחמם וזה יכול להעיק. והכי חשוב- שהתלבושת תהיה צבעונית ושמחה.

שושוצ

New member
פ ע ם...

הייתי בעניין של טייץ ספורטיבי (בהתחלה התחלה, אוי לבושה, לפעמים אפילו הייתי מגיעה עם ג'ינס!!!). מבחינת נוחות פר אקסלנס, לדעתי, לפחות בהתחלה, עדיף מכנסיים, כי אז את יותר בקשר עין עם הרגליים שלך, והן לא פחות חשובות מבחינת דיוק התנועה. אבל, אין ספק שחצאית נותנת תחושה פסיכולוגית יותר נעימה כשרוקדים, כי הריקוד נראה יותר טוב בלי רגליים. בקיצור, אני אומרת בשנה הראשונה טייץ, ואח"כ להתפרע בפנאן החצאיות.

lydiamai

New member
גמני התחלתי עם טייץ ועברתי לחצאית

אבל בשנתיים האחרונות אני רוקדת הרבה יותר - יוצא ממש כל יום, אז טייץ מתאים יותר - כי אין טררם של התלבשות כל רגע.

n o a b i

New member
כל יום, לידיה?? ../images/Emo2.gif

כל הכבוד! עוררת את קינאתי... לא מצליחה להגיע לזה - לא דווקא מבחינת זמן, אלא יותר מבחינת הלב. לא בא לי כל יום.

lydiamai

New member
בא לי כל יום כל היום - אבל הזמן

קצר גם כאן. אז יש לי פינות של הפוגות בעיסוקים האחרים, 1/2 שעה פה, 1/2 שעה שם - וזה עובד.

tlingit

New member
ומה עם החלפה בזמן השיעור?

השנה עברתי ללמוד אצל אורלי פורטל וגיליתי סידור חדש - בשלב החימום שמתחיל את השיעור לובשות כולן טרנינגים וטייצים וכד' ואחריו מחליפים לחצאיות, מוסיפים את צעיפי האגן ויאללה חפלה
דרך אגב, אצל אורלי פורטל שלב החימום ארוך מאד - כ-40 דקות ואני אישית חושבת שהוא יותר יוגה מאשר חימום ספורטיבי כפי שהכרתי בעבר (עד כדי כך שאנחנו לובשות עוד סווטשירט מעל החולצה שלא יהיה לנו קר במשך החימום
) איך הסידור הזה בעיניכן?

ליילה 1

New member
מקנאה בך ../images/Emo5.gif עשיתי בזמנו

שתי סדנאות קיץ אצל אורלי. והלימוד אצלה היה עבורי חוויה מדהימה של שחרור והנאה.

רזלה

New member
בהחלט כייף...

השיעורים שלי הם מינימום שעה ורבע. ויש לי גם שיעור של שעתיים.... ובזמנים טובים אני נוטה לעשות חימום של חצי שעה לפחות. יעל

למעלה