ראה ארכיון הפורום.מהי התאונה החמורה ביותר ברכבת ישראל
מבחינת מס' הרוגים / היקף הנזק? אוריאל
איך אפשר לחפש את זה???ראה ארכיון הפורום.
בחודש האחרון היה שרשור על זה !איך אפשר לחפש את זה???
שכחתי מקיומו של השרשורבחודש האחרון היה שרשור על זה !
אני ציינתי באותו שרשור את כל התאונות הגדולות.
זה קרה ביום 17.09.1939: רכבתמהי התאונה החמורה ביותר ברכבת ישראל
מבחינת מס' הרוגים / היקף הנזק? אוריאל
שוב ארוע קשה בדרום !!! שוב חייליםזה קרה ביום 17.09.1939: רכבת
נוסעים יפו - ירושלים מתנגשת עם אוטובוס וולוו וכתוצאה מההתנגשות היו 29 הרוגים. בתאונת "הבונים" היו לשם השוואה 23 הרוגים רובם ילדי בר-מצווה. תאונת הפצועים הגדולה ביותר התרחשה בתחומי תחנת הרכבת "בית-יהושע" ביום 26.12.1963 עת רכבת הנוסעים מתל-אביב בראשות קטר מס' 118 מתנגשת חזיתית עם רכבת הנוסעים מחיפה בראשות קטר מס' 105. בארוע זה היו 51 פצועים אך לא היו הרוגים למרבה המזל. בארוע אחר התנגש קטר מס' 101 עם אוטובוס באזור חיפה ביום 22.11.1954 והתוצאה = 12 הרוגים. היו עוד מקרים כאלה. הם מופיעים בארכיון אך כרגע אין לי בדיוק מצב-רוח לאור החדשות העגומות מציר פילדלפי... שוב מתרחש מקרה קשה !
בדיוק כתבתי על זה אביתרשוב ארוע קשה בדרום !!! שוב חיילים
נפגעים ! איזה באסה נוראה ! אני מקווה מאוד שאין הרוגים ! מדובר בציר פילדלפי.
מה אתה אומר ???????????????????????בדיוק כתבתי על זה אביתר
ולצערי הרב יש 5 חיילים הרוגים לפי דיווחים באתרי אינטרנט.
מה אתה אומר ???????????????????????
מדובר על 6 חיילים הרוגים גם עכשיו!!לצערי הרב זה כנראה נכון
תקרא כאן
הנה הנר הנוסף:מדובר על 6 חיילים הרוגים גם עכשיו!!
הי אביתר, אפשר גם שאלה?זה קרה ביום 17.09.1939: רכבת
נוסעים יפו - ירושלים מתנגשת עם אוטובוס וולוו וכתוצאה מההתנגשות היו 29 הרוגים. בתאונת "הבונים" היו לשם השוואה 23 הרוגים רובם ילדי בר-מצווה. תאונת הפצועים הגדולה ביותר התרחשה בתחומי תחנת הרכבת "בית-יהושע" ביום 26.12.1963 עת רכבת הנוסעים מתל-אביב בראשות קטר מס' 118 מתנגשת חזיתית עם רכבת הנוסעים מחיפה בראשות קטר מס' 105. בארוע זה היו 51 פצועים אך לא היו הרוגים למרבה המזל. בארוע אחר התנגש קטר מס' 101 עם אוטובוס באזור חיפה ביום 22.11.1954 והתוצאה = 12 הרוגים. היו עוד מקרים כאלה. הם מופיעים בארכיון אך כרגע אין לי בדיוק מצב-רוח לאור החדשות העגומות מציר פילדלפי... שוב מתרחש מקרה קשה !
קודם כל תודה רבה על התמונה !הי אביתר, אפשר גם שאלה?
מה הייתה התאונה הקשה ביותר של רכבת שלא היתה קשורה לכלי רכב אחר שאינו מסילתי? Raminec
raminec: תשמ'ע: התמונות שלך הןקודם כל תודה רבה על התמונה !
אני כבר "גנבתי" אותה ללוחות שלי תוך ציון שמך לידה כמובן. (לוח 61). אני מנסה לחשוב על שאלתך ולפי דעתי התאונה בבית-יהושע היא הקשה מכולן שכן שם מדובר רק ברכבות מסילתיות. היו גם מקרי חבלה בולטים כמו זה שארע ביום 11.05.1975 בנחל שורק: קטרים מס' 122, 123 שנפלו מהמסילה לואדי עקב ריפוף ברגי קטע מסילה באורך של 18 מ' ע"י מחבלים בלילה שלפני. אבל היו גם מקרים של שימוטים קשים של רכבות משא בנגב וגם ליד הרצליה בשנת 1993 אך שם לא היו נפגעים למזלנו.
סתם ניחוש פרועraminec: תשמ'ע: התמונות שלך הן
מעולות וחדות מאוד ! חבל מאוד שאתה מפרסם פה תמונות רק לעיתים רחוקות ! אני יודע שאתה מאוד עסוק עם הלימודים אבל אתה מתבקש לפרסם עוד ! אם במקרה תראה שלטי רכבת חדשים בצפון, אל תשכח אותי ! תודה רבה ! וחידה: מהן המדליות שכאן ??? וכיצד הן קשורות לנושא שלנו ?
כן, אבל מה זה בדיוק ?סתם ניחוש פרוע
יש בצד אחד רכבת ובצד שני ערבית. האם זה קשור לרכבת החיג'אזית?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.