מהי המשוואה הנכונה להטייה מירבית?

Shlomi TC

New member
מהי המשוואה הנכונה להטייה מירבית?

מהירות + סיבוב חד + צמיגים איכותיים = הטייה מירבית?

Moo Moo

New member
רק חסר לך את הגורם הכי חושב...

רוכב טוב שיידע ליישם את הישיבה הכי נכונה, קו פניה הכי נכון וכו'...

sm animal

New member
נעשה מחקר שהעלה

כי לרוב האנשים זווית הטיה הגבוהה (הראש) מ 22 מעלות נותנת תחושה מפחידה, לכן גם כשתם חושבים שאתם משייפים את האגזוזים ורוכבים על הג'אנט, ישרו את הראש ותראו שאפשר להשכיב יותר נמוך...

הרושמת

New member
אוייש, כמה נכון

תבקש שילמדו אותך תנוחת השכבה נכונה...
רגע זה לא נשמע טוב... שוב, תמצא מישהו שילמד אותך איך לשבת על האופנוע או יותר נכון, במקרה שלי לפחות על הרגליות ואז תגלה שאתה יכול להטות אותו הרבה יותר ממה שאתה חושב...אה כן, מבט נכון בפניה גם עוזר פלאות

M O R M

New member
רשמת את זה ל- sm animal כוונה?

זה ברצינות? או שתכננת את זה? sm animal תבקש ממדריך הרכיבה דני אנגלברג שילמד אותך תנוחת השכבה נכונה...

הרושמת

New member
זה היה לשלומי

בנוסף למה שהאנימל אמר מנסיון...של קבלת טיפים מרוכבים מנוסים

M O R M

New member
נו תבדקי כבר את הכרטיס האישי של

sm animal ונראה מה יצא...

הרושמת

New member
תגיד לי משהו מור...

ממי אתה חושב שאני מקבלת עצות וטיפים לשיפור הרכיבה???? הרי הייתה שם..מה איתך??

Shlomi TC

New member
סיבה טובה לכך שהרגשתי ביטחון כאשר

הראש היה מורם. לאחר ההחלקה שלי, פחדתי להטות יותר מדי את הקטנוע ולכן החלטתי להשאר זקוף ולנסות להטות כמו בעבר. אמנם ההטיות היו פחות טובות אבל בהחלט היה פחות חשש להחלקה. אז אנסה להשאיר עכשיו את הגוף קפוף ולשמור את הראש כמה שיותר ישר. ומנצל"ש לשאלה נוספת. מדוע במרוצי אופנועי כביש הרוכבים נותים להוציא ברך ולא לשבת על המושב בצורה רגילה?

UrbanDK

New member
אפשר לנסות לענות?

לפי מה שקראתי פה בפורום (וזה החלק שבו אני טופל את האשמה על אחרים) הורדת הברך לא נעשית ע"מ למנוע מהאופנוע מליפול (כפי שזה נראה) אלא דווקא ע"מ למדוד את מרווח ההטייה הנותר לאופנוע. לפחות, זה מה שזכור לי מדיונים פה בפורום.

risr04

New member
הוצאת ברך נועדה

לתת תוספת של וקטור משקל לכיוון הפניה כך שניתן או לבצע אותה פניה באותה זוית השכבה במהירות יותר גבוה או שבאותה מהירות עם פחות זוית השכבה.

UrbanDK

New member
אהה, צדקתי. ידעתי שיש שימוש למעבר

על על מאמרי הפורום אפילו שאין לי רשיון... סתם שאלה, אם כבר הדיון נגמר - אני מפריע לכם פה?

למעלה