הכי נוח זה לקחת את הפרברית שנוסעתמהי הדרך הקלה להגיע לצריפין
למחסני הסוכנות היהודית, אם אני מגיע מנתניה? אני יכול לקחת את הרכבת מבית יהושע לכל תחנה שתינקבו, או אוטובוס לתחנות המרכזיות של תל אביב, אבל משם אני לא יודע מה עדיף לי לקחת?
תחבורה לצריפיןהכי נוח זה לקחת את הפרברית שנוסעת
מנתניה לרחובות ולרדת בתחנת באר יעקב , שנמצאת ממש צמוד לצריפין. לדעתי , מונית מתחנת הרכבת בבאר יעקב עד לצריפין , לא תעלה יותר מ-20 שקלים , שווה לברר באגד אם יש משם גם אוטובוס. עכ"פ , לדעתי זו הדרך המהירה ביותר והישירה מנתניה לצריפין , בלי צורך להתעכב בת"א ולבזבז שם זמן מיותר.
האם לסופרבוס יש אתר אינטרנט?תחבורה לצריפין
ניתן להגיע למחסני הסוכנות באמצעות הקווים 461 של אגד ו- 157 ו- 451 של סופר בוס. כולם יוצאים מהתחנה המרכזית בת"א.
בקשר סופרבוס ואתר האינטרנט.האם לסופרבוס יש אתר אינטרנט?
שני תיקונים :בקשר סופרבוס ואתר האינטרנט.
הנה משהו ממש ממש מעניין. ניסיתי לחפש בשבילך. ומה מצאתי ? http://www.superbus.co.il אבל רגע ! לא ללחוץ בינתיים !!! זה לא זה !!! זאת חברה לענייני אינטרנט שמשתמשת בשם האתר של סופרבוס !!! ממש מעניין... אז כנראה של"סופרבוס" אין אתר. אבל...אם אתה צריך לאתר משהו ספציפי (לו"ז) אז תוכל לנסות לחפש באתר "אוטובוסים" . מקווה שעזרתי במשהו.
ניסיון אחרוןשני תיקונים :
תיקון ראשון בקשר לכותרת. צריך להיות "בקשר לסופרבוס" ולא סתם בקשר סופרבוס... תיקון שני : אני ממש לא מבין למה הקישור של אתר "אוטובוסים" לא עובד. יתכן שזה בגלל שכתבתי עם מרכאות ("-"). אז ננסה עכשיו בלי מרכאות. בבקשה.
אתר מדהים. תודה!ניסיון אחרון
אני כותב את הכתובת של האתר בדיוק כפי שצריך לכתוב, וזאת לא פעם ראשונה שאני עושה זאת. לא יודע למה יש בעייה. אז נעשה ניסיון אחרון. ואם גם כאן זה לא הצליח, אז.![]()
שמח שעזרתי לך.אתר מדהים. תודה!
יש שם גם רכבתניסיון אחרון
אני כותב את הכתובת של האתר בדיוק כפי שצריך לכתוב, וזאת לא פעם ראשונה שאני עושה זאת. לא יודע למה יש בעייה. אז נעשה ניסיון אחרון. ואם גם כאן זה לא הצליח, אז.![]()
חברת סופרבוסהאם לסופרבוס יש אתר אינטרנט?
רכבת עד תחנת לודמהי הדרך הקלה להגיע לצריפין
למחסני הסוכנות היהודית, אם אני מגיע מנתניה? אני יכול לקחת את הרכבת מבית יהושע לכל תחנה שתינקבו, או אוטובוס לתחנות המרכזיות של תל אביב, אבל משם אני לא יודע מה עדיף לי לקחת?
האם 461 גם חוזר לתחבת הרכבתרכבת עד תחנת לוד
ומשם קו 461 עד הכניסה למחסני הסוכנות.
תחבת=תחנתהאם 461 גם חוזר לתחבת הרכבת
של לוד? זה לא כל כך ברור מתאור נסיעת הקו באתר אגד באינטרנט.
זה צריך לשאול את הנהג/תהאם 461 גם חוזר לתחבת הרכבת
של לוד? זה לא כל כך ברור מתאור נסיעת הקו באתר אגד באינטרנט.
נהגת?זה צריך לשאול את הנהג/ת
אבל נראה לי שכן.
למה איליה ? מה הסיפור ?נהגת?
אנחנו מדבים על אותה מדינה?
לא מעט?למה איליה ? מה הסיפור ?
יש לא מעט נהגות באגד ובדן. ואולי יש נהגות גם בחברות האחרות אבל שם לא נתקלתי בהן עדיין.
*לבת של חבר אגד אסור להיות חברת אגדלא מעט?
לפני שבועיים נסעתי עם נהגת אגד היחידה באיזור חיפה. היא סיפרה לי כמה אגד שוביניסטים. למשל: לבת של חבר אגד אסור להיות חבר אגד, אלא רק לבעלה של הבת. והיא נהגת אגד היחידה באיזור חיפה, כי היא מחזיקה את התפקיד שלה בשיניים. כל הזמן מפטרים אותה ומחזירים אותה לעבודה.
זה נכון. גם בדן אין חברות*לבת של חבר אגד אסור להיות חברת אגד
דילגתי על האות ת' המשמעותיתאבל בעצם אין מושג כזה "חַברת אגד".![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.