מהי הדרך הקלה להגיע לצריפין

מצב
הנושא נעול.

zurih

New member

למחסני הסוכנות היהודית, אם אני מגיע מנתניה? אני יכול לקחת את הרכבת מבית יהושע לכל תחנה שתינקבו, או אוטובוס לתחנות המרכזיות של תל אביב, אבל משם אני לא יודע מה עדיף לי לקחת?

יהוושע

New member
הכי נוח זה לקחת את הפרברית שנוסעת

למחסני הסוכנות היהודית, אם אני מגיע מנתניה? אני יכול לקחת את הרכבת מבית יהושע לכל תחנה שתינקבו, או אוטובוס לתחנות המרכזיות של תל אביב, אבל משם אני לא יודע מה עדיף לי לקחת?
מנתניה לרחובות ולרדת בתחנת באר יעקב , שנמצאת ממש צמוד לצריפין. לדעתי , מונית מתחנת הרכבת בבאר יעקב עד לצריפין , לא תעלה יותר מ-20 שקלים , שווה לברר באגד אם יש משם גם אוטובוס. עכ"פ , לדעתי זו הדרך המהירה ביותר והישירה מנתניה לצריפין , בלי צורך להתעכב בת"א ולבזבז שם זמן מיותר.

אוהד11

New member
תחבורה לצריפין

מנתניה לרחובות ולרדת בתחנת באר יעקב , שנמצאת ממש צמוד לצריפין. לדעתי , מונית מתחנת הרכבת בבאר יעקב עד לצריפין , לא תעלה יותר מ-20 שקלים , שווה לברר באגד אם יש משם גם אוטובוס. עכ"פ , לדעתי זו הדרך המהירה ביותר והישירה מנתניה לצריפין , בלי צורך להתעכב בת"א ולבזבז שם זמן מיותר.
תחבורה לצריפין
ניתן להגיע למחסני הסוכנות באמצעות הקווים 461 של אגד ו- 157 ו- 451 של סופר בוס. כולם יוצאים מהתחנה המרכזית בת"א.

zurih

New member
האם לסופרבוס יש אתר אינטרנט?

תחבורה לצריפין
ניתן להגיע למחסני הסוכנות באמצעות הקווים 461 של אגד ו- 157 ו- 451 של סופר בוס. כולם יוצאים מהתחנה המרכזית בת"א.

ארזS

New member
בקשר סופרבוס ואתר האינטרנט.

הנה משהו ממש ממש מעניין. ניסיתי לחפש בשבילך. ומה מצאתי ? http://www.superbus.co.il אבל רגע ! לא ללחוץ בינתיים !!! זה לא זה !!! זאת חברה לענייני אינטרנט שמשתמשת בשם האתר של סופרבוס !!! ממש מעניין... אז כנראה של"סופרבוס" אין אתר. אבל...אם אתה צריך לאתר משהו ספציפי (לו"ז) אז תוכל לנסות לחפש באתר "אוטובוסים" . מקווה שעזרתי במשהו.

ארזS

New member
שני תיקונים :

הנה משהו ממש ממש מעניין. ניסיתי לחפש בשבילך. ומה מצאתי ? http://www.superbus.co.il אבל רגע ! לא ללחוץ בינתיים !!! זה לא זה !!! זאת חברה לענייני אינטרנט שמשתמשת בשם האתר של סופרבוס !!! ממש מעניין... אז כנראה של"סופרבוס" אין אתר. אבל...אם אתה צריך לאתר משהו ספציפי (לו"ז) אז תוכל לנסות לחפש באתר "אוטובוסים" . מקווה שעזרתי במשהו.
שני תיקונים :
תיקון ראשון בקשר לכותרת. צריך להיות "בקשר לסופרבוס" ולא סתם בקשר סופרבוס... תיקון שני : אני ממש לא מבין למה הקישור של אתר "אוטובוסים" לא עובד. יתכן שזה בגלל שכתבתי עם מרכאות ("-"). אז ננסה עכשיו בלי מרכאות. בבקשה.

ארזS

New member
ניסיון אחרון

שני תיקונים :
תיקון ראשון בקשר לכותרת. צריך להיות "בקשר לסופרבוס" ולא סתם בקשר סופרבוס... תיקון שני : אני ממש לא מבין למה הקישור של אתר "אוטובוסים" לא עובד. יתכן שזה בגלל שכתבתי עם מרכאות ("-"). אז ננסה עכשיו בלי מרכאות. בבקשה.
ניסיון אחרון
אני כותב את הכתובת של האתר בדיוק כפי שצריך לכתוב, וזאת לא פעם ראשונה שאני עושה זאת. לא יודע למה יש בעייה. אז נעשה ניסיון אחרון. ואם גם כאן זה לא הצליח, אז
.

kbb

New member
רכבת עד תחנת לוד

רכבת עד תחנת לוד
ומשם קו 461 עד הכניסה למחסני הסוכנות.

zurih

New member
האם 461 גם חוזר לתחבת הרכבת

רכבת עד תחנת לוד
ומשם קו 461 עד הכניסה למחסני הסוכנות.
האם 461 גם חוזר לתחבת הרכבת
של לוד? זה לא כל כך ברור מתאור נסיעת הקו באתר אגד באינטרנט.

איליה.

New member
לא מעט?

למה איליה ? מה הסיפור ?
יש לא מעט נהגות באגד ובדן. ואולי יש נהגות גם בחברות האחרות אבל שם לא נתקלתי בהן עדיין.
לא מעט?
לפני שבועיים נסעתי עם נהגת אגד היחידה באיזור חיפה. היא סיפרה לי כמה אגד שוביניסטים. למשל: לבת של חבר אגד אסור להיות חבר אגד, אלא רק לבעלה של הבת. והיא נהגת אגד היחידה באיזור חיפה, כי היא מחזיקה את התפקיד שלה בשיניים. כל הזמן מפטרים אותה ומחזירים אותה לעבודה.

איליה.

New member
*לבת של חבר אגד אסור להיות חברת אגד

לא מעט?
לפני שבועיים נסעתי עם נהגת אגד היחידה באיזור חיפה. היא סיפרה לי כמה אגד שוביניסטים. למשל: לבת של חבר אגד אסור להיות חבר אגד, אלא רק לבעלה של הבת. והיא נהגת אגד היחידה באיזור חיפה, כי היא מחזיקה את התפקיד שלה בשיניים. כל הזמן מפטרים אותה ומחזירים אותה לעבודה.
דילגתי על האות ת' המשמעותית
אבל בעצם אין מושג כזה "חַברת אגד".

ישראל ב

New member
זה נכון. גם בדן אין חברות

דילגתי על האות ת' המשמעותית
אבל בעצם אין מושג כזה "חַברת אגד".
זה נכון. גם בדן אין חברות
אבל יש לא מעט נהגות שכירות ואפילו שכירות קבועות. ובדן כל חתן של חבר יכול היה להכנס כחבר באגודה. כיום אחרי ההפרטה אין יותר חברים. כולם שכירים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה