מהי "אישה"

mich78

New member
מהי "אישה" ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

לרגל יום האישה הבינלאומי
מהי ההגדרה שלכם לאישה
מיהי האישה האידיאלית בעינכם

mich78

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

הכוונה להגדרה
לא למראה

undi

New member
חג שמח ../images/Emo48.gif

נו.. ואיך אתן חוגגות

Akuna Matata

New member
פשוט אומרות את הברכה

"ברוך שעשני אישה" ואז ממשמשות לעצמינו את הציצים עד אור הבוקר
איזה כיף לנו נכון???

s h i r k u s h

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מכירים את זה שמרוב צחוק מתחילים לבכות? קרה לי עכשיו

Vdrums

New member
אשה

אישה כזאת חזקה שאף פעם אני לא יודע עם היא שלי באמת אבל שהיא נותנת אני מת דיברתי אל עצמי כמו גבר שמזמן היה נגמר חיפשתי את החטא אבל כשהיא נותנת אני מת לפעמים ביחד לפעמים זה פחד לפעמים זה כמו ללכת אף פעם לא לחזור פתחתי עוד חדר בראש הכנסתי את הרוע לשם ראיתי את האמת אבל כשהיא נותנת אני מת לפעמים ביחד לפעמים זה פחד לפעמים זה כמו ללכת אף פעם לא לחזור אישה כזאת חזקה שאף פעם אני לא יודע עם היא שלי באמת אבל כשהיא נותנת אני מת ביצוע: משינה מילים ולחן: יובל בנאי

magenta73

New member
סבתא שלי ז"ל

רגע של רצינות... היא האישה האידאלית מבחינתי. היתה בה אהבה ללא גבול, לכל אחד. היא נתנה מעצמה ללא גבול, לכל אחד. היא היתה עצמאית. היא היתה שלמה עם מה שיש לה. היא היתה פשוטה ויחד עם זה הכי עמוקה שאפשר. היא היתה כמו האוכל שהיא בישלה... גם הדברים הפשוטים ביותר, גם אפילו אורז לבן... הכל היה מעדן... אני מתגעגעת...

magenta73

New member
ממש לא

דור 5 בארץ אבל כנראה מליטא או לטביה לפי איך שהם (חבורת האחים) ניראים. מן טרולים יפים, פנים עגולות, סנטר חזק, עיניים כחולות, אף רחב, שיער בהיר... כולם אותו שטנץ.

ymz

New member
לא תמיד, אני חיה עם אחד שדי

ידידותי לסביבה. אבל אמא שלו

s h i r k u s h

New member
יה גנבת לי את השאלה ../images/Emo67.gif

אישה היא בנאדם בראש ובראשונה. אישה אידיאלית היא אישה שמצליחה להיות שם בשביל עצמה, בשביל המשפחה הקטנה שלה והמורחבת וגם בשביל החברים. כלומר לדעת להתעסק עם מגוון דברים בחייה.

DDN

New member
אישה היא בנ'אדם?! ../images/Emo2.gif

אישה היא בן אדם. נקודה. בשביל המשפחה? המורחבת? החברים? האם משתמע מכך שגבר לא צריך להיות שם בשביל עצמו, בשביל המשפחה והחברים? אישה היא בן אדם לכל דבר, נקודה, רק שהיא נראית שונה מהגבר, ויש לה עוד כמה יישומים נלווים (בשפת מחשב אם תרשו לי) שאינם תואמים את התצורה של הגבר. כל העניין הזה של "יום האישה" לדעתי זה כמו לנופף באפליה ולומר "יש כאן אפליה ואנחנו לא עושים כלום חוץ מלצעוק את זה!" כולם בני אדם, ועד שלא כולם יבינו את זה, וימשיכו לעשות הבדלות ואפליות בתפקידי נשים/גברים. ואיך יבינו את זה? בטח שלא בעזרת "ימי אישה" למיניהם אלא בחינוך שיתחיל אצל התינוקות של היום כבר מגיל קטן. . . .

למעלה