מהירות..

מהירות..

ומחשבה.. לאחרונה הן יחד.. וכשאני אוחזת בההגה ודוושת הגז..נאותה למגע כף הרגל..ןמגיבה בהתאם.. אז המחשבה טסה ומגיעה למהירות של 120 קמ"ש..ואם היתי בטוחה שלא אסכן אחרים..והאוטו לא יתפרק..היתי מגיעה ליותר.. אבל זה כשמדובר במהירות של מכונית.. כשמדובר במהירות המחשבה שלי..בתחושת החופש הלהוטה שבה..ביכולת שלה לקדם אותי תמיד צעד אחד לפני המעשה.. תמיד נותנת הכוונה אנרגייה מבט מעבר לאופק..מבט מעל הקשיים הקטנים שלפני המעשה.. המחשבה..יש בה יכולת כזו, בכל אופן המחשבה שלי..לקחת אותי לשם בהרגשה עוד לפני שאני שם.. לתאר לי בדיוק איך יהיה ומה יהיה..ומה יקרה..ו.. המחשבה.. לי היא נותנת כח..אצלי היא תמיד אופטימית..אצלי היא תמיד בונה עתיד.. . אחד הרגעים שהמחשבה מרשה לעצמה לתת גז ליותר מצעד אחד קדימה..זה כשאני אוחזת בההגה..ודושת הגז מגיבה למחשבה.. בחיים שלי.. ידעתי נקודת מפנה אחת..שקדמו לה כמה שנים של הכנה נפשית..והנקודה הזו "הגרושים".. לפניה באו תחושות של צעד אחד קדימה במחשבה.. עכשיו.. כנראה שעומדת לפני עוד נקודת מפנה... שגם היא תוביל אותי להתפתחות כלשהיא בחיים..שמתבססת על הנקודה מפנה שקודמת לה.. וגם עכשיו..מה שמנחה אותי זאת המחשבה..על איך יראה הכל צעד אחד קדימה מהיכן שאני..על כל צעד שעושה פיזית המחשבה משיגה בעוד צעד.. אין מורה דרך יותר טוב..אולי.. שבת שלום..

סימני דרך..וארועים על המפה..

יושבת בבית..קוראת ספרים.. מידי פעם מתפנה לזמזום במסנג'ר.. מקשיבה לגלגל"צ..ובעיקר לעצמי.. אם קודם בפוסט שלמעלה..כתבתי על המחשבה קדימה.. ישבתי ורשמתי לי..ציוני דרך וסימני דרך..שהשארתי מאחור..שאיתם סללתי דרך אותם פריטים קטנים שנוספו..תוכניות קטנות שבוצעו..שינוים אצלי בדרך התנהלות שלי עם החיים.. וצינתי.. מחשבה ..הישג..מעשה והתמודדות..הבנה ונחישות.. וקושי גם..לעולם לא מתכחשת אליו מזלזלת בו..ומתעלמת ממנו..הוא תמיד נמצא.. רק ש..תמיד ממבט לאחור..כשהתגברנו עלייו צלחנו אותו..בדרך כזו או אחרת..הוא נראה רך יחסית למה שיש לפניו.. וגילתי.. שאני תמיד משאירה סימנים בדרך..מכינה את עצמי את השטח..ממש כמו..לחרוש את האדמה לקנות זרעים..לזרוע ולהשקות.. תמיד רואה את עצמי קוטפת את היבול הבא.. לא יודעת למה כתבתי זאת.. יודעת שמעכשיו צריכה חוזק אמונה.. נחישות..מרחב חשיבה אמונה..והשגיות שלי בעצמי.. משהו שלי אישית חיבת..להוכיח שגם אני..יכולה..להוכיח לעצמי.. שיש אפשרות לשנות מציאות חיים.. עשיתי זאת פעם..וגם שם היה קשה..אחושילינג קשה.. עכשיו.. עם כל ניסיון החיים עם כל הבגרות שעליי עם כל החלק החם והתומך שבניתי לי..בית ילדים..ואותי עצמי<הכי חשוב > אחד הדברים החזקים שהולכת איתם.. אלה הם תחושות בטן..אפילו שבהתחלה הן מחוללות מערבולות של התחלה של פחד במה של אני מול העולם.. אבל התחושות האלה שהן נמצאות....אני יודעת ... אז יש לי הרבה יעדים השנה.. יש לי הרבה תוכניות... חושבת..שפורצת מעגל..פורצת גבולות עד עכשיו לא חציתי אותם.. מאלף ואחת סיבות ומאלף ואחת חוסר היזדמנויות.. כשנסכם את שנת 2007... זה יהיה המבוא לסיכום..

קטי30

New member
קוראת אותך ואת הגגיך

לא פעם יש "פוסטים" שיותר מפעם אחת כמו זה על שלעי"ל על המהירות והמחשבה ושואלת את עצמי למה לעזזל את לא פותחת בלוג לא בקטע של גם אחרים יקראו כמו בקטע של איסוף כל הדברים האלו וקריאתם גם אם לאחר זמן ולראות איפה היית איפה את היום קוראת אותך למעלה משנה וחצי בחצי השנה האחרונה נתת גזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז שחבל"ז (יו יצא לי חרוז
) בתובנות בהסתכלות בעשייה וכל זה רק ~דעתי~ שבת שלום דגנית

קטי30

New member
נזכרתי בעוד משהוא....

את חייבת לי ביג טיים לא שוכחת לך את המשל על ה
שואנת שמשאירים אותי לנחש או/ו להמציא לבד

תראי איזה יופי..

אשתו של החזק<יאיר לפיד> ליהיא לפיד בטור האישי שלה במקומון...גם סיפרה את המשל הזה השבוע.. היא קראה לזה אגדה..קטנה. צפרדע את שומעת?<לאאת קייטי..פשוט התחלתי לספר.. היה פעם מירוץ צפרדעים שמטרתו היתה להגיע לקצה של מגדל מאוד גבוהה הרבה צפרדעים התכנסו לראות איך מנסים לעשות את הבילתי אפשרי.. האמת היתה שהן לא האמינו שאפשר להגיע עד למעלה.. עמדו כולם מסביב ואמרו זה לזה זה לזו "אין טעם".."זה לא יצליח אפ'עם".. הצפרדעים המתחרות התחילו אט אט להתייאש הרימו ידים ונכנעו חוץ מאחת..שהמשיכה.. הקהל שצפה בה וליבו התמלא רחמים: " באמת שחבל על הזמן, היא לא תצליח לעולם" הצפרדע הזו שנשארה לבד..הגיעה במאמץ עצום למעלה.. כל הצפרדעים האחרות נדהמו ורצו לדעת איך היא עשתה זאת... אחת מהן התקרבה לשאול איך היא עשתה את זה ומאיפה הכוחות..ואז גילתה שהצפרדע חירשת. והמשל..מסקנה..אבחנה..הבנה.. כנראה שעדיף לא לשמוע כשמישהו אומר שאי אפשר להגשים חלום את החלום שלך.. ואת.. יש לך חלום?..

קטי30

New member
וואוו דגניה זה היה חזקקקקקקקקקקק

לא מכירה את המשל הזה באוורציה הזאת ביקשתי ממך אותו כי אני חובבת משלים מושבעת
תדעי לך שכלימדתי בבי"ס במיוחד ביסודי בכדי לעשותץ את השיעור מעניין יותר משלים / סיפורים תמיד מעניינים יותר ויכולים להוסיף
לחומר הנלמד. למדתי אפילו לשדרג את זה לכיתות גבוהות הייתי מספרת כאילו "סיפור מהחיים" שלמעשה היה מבוסס על איזה משל ידוע בכדי לתפוס את תשומת הלב ולהביא אותם לריכוז והקשבה. אני מודה לך מקרב
ובאשר לחלום מודה באשמה
אכן חולמת
או כמו שאומרים באנג'ליז "I have a dream" חושבת שהבאת לי רעיון לניק חדש גם ככה חושבתי להחליף אותו עם שינוי הסטטוס .
ושוב
שבת שלום לך

מגשימה1

New member
איזה יופי , מסכימה עם זה בהחלט

בעיקר מקווה שזה נכון , אני רוצה להיות אמא , אבל אני לא רוצה להיות אמא חד-הורית , אני רוצה משפחה אמיתית עם בן זוג אמיתי ואוהב עם כמה ילדים שארצה וכל הזמן שואלים אותי אבל אם זה לא יקרה ? אבל למה שלא תעשי ילד ? אבל אני יודעת שתהיה לי משפחה אמיתית , אני פשוט יודעת . למעשה , זה כבר לא כזה נס כמו פעם , עד שאני אהיה בת 50 יהיה אפשר ללדת עד גיל 120
זה כזה נחמד כאילו שקיבלתי ארכה , אבל אני רוצה שזה יהיה השנה , בשנה הזאת אני צריכה להגשים כמה דברים חשובים ואני מקווה שזה יהיה אחד מהם .

../images/Emo28.gif

ציטוט.. "יכולה להיות לך כל הטכניקה הטובה שבעולם... הידע הטוב שבעולם התמיכה הטובה שבעולם.. אבל אם אין לך את הפילוסופיה שמניעה אותך לעשות את הדברים.. שצריכים לעשות...שום כלום לא יעבוד..נכון." וכשזה נשמע במבטא אמריקאי.. מעבר לזה שזה נותן לזה אפקט סקסי.. בוקר עולם.. "אם אתה מוכון...תגיד שאתה מוכן.."..

קליל 1

New member
הסתייגות קלה

מהירות התגובה של הרכב ללחיצה שלך..מחזקת את מוגבלות הכלי שיוצר ביד אדם.. מדגישה את היתרונות שבהכרת המכונה..יתרונותיה וחסרונותיה.. אולם..בחיים אנו נתקלים..נפגשים..מתערבבים עם כני אדם..שלא בהכרח מגיבים על לחיצה על דוושת הגז..בהגברת מהירות..לעיתים התוצאה דווקא הפוכה.. לעיתים את מצפה לתגובה מסויימת מהצד השני..ומה שאת מקבלת זו תגובה אחרת לגמרי..

../images/Emo188.gif

מה איתך דגנייה..?" שאלה.. "זנחת את ענין הזוגיות?..הרמת ידיים כזה..לא רודפת.." האמת.. שכל תשובה שתתנו כאן.. שאני אתן תתאים.. אין לי אפילו לעצמי תשובה גורפת והחלטית אחת.. למה במישור אחד של החיים יש לחיצה על הגז.. ובמישור השני של החיים....יש הרדמה כמעט כללית.. מה שיודעת.. שכנראה תמיד מישור אחד משפיע על השני.. כשהאחד דומינמטי השני זז הצידה קצת..<הרבה>.. מה שכנראה יודעת.. ששנהם בסופו של דבר צריכים להיות מקבילים אחד לשני בקצב.. וזה שלי..רק שלי..

shani2

New member
מקבילים

את יכולה לשמור על מקבילים גם בקצב שונה, זה מה שיפה באינסוף.....

מגשימה1

New member
יפה , אהבתי , עוד אופטימית אחת

לא ידעתי וגם דימיון מפותח , תכונות מועילות סבבה לך !

למעלה