מהירות מופרזת

urisehayek19

New member
מהירות מופרזת

שלום לכולם נתפסתי ברכבי נוהג על 116 בכביש 443 (מותר 80) אני כיום חייל האם מגיע לי איזה יעוץ מהצבא? ברור לי כי אין פה חובה לעו"ד במשפט תנועה אבל בכל זאת האם אני זכאי לקבל משהו מהצבא? אפילו רק יעוץ? ד"א כמה זמן מרגע קבלת ה"דו"ח" בו מסופר לי כי אקבל זימון לבית-משפט באמת יעבור עד שאקבל את הזימון.

tzvika pick

New member
אתה זכאי לדבר אחד -

וזה ליום חופש אחד, על חשבון חופשת הרגילה שלך, ביום המשפט. יעוץ משפטי אתה רשאי לשכור במשכורת הצבאית שלך

מצמץ

New member
אני לא יודע אם זה משנה

אבל ממה שזכור לי 443 זה כביש של 90 קמ"ש.

גם אם מותר 80 וגם אם מותר 90

אתה לא אמור לקבל זימון למשפט, אלא קנס של 750 ש"ח + 8 נקודות. 116-80 = 36 116-90 = 26 בשני המקרים, המהירות גבוהה בין 25-40 קמ"ש מהמהירות המותרת, ולכן זה "רק" קנס ונקודות.

Inoni

New member
בשטח עירוני מעל 30 קמ"ש מעל המותר

זה כבר זימון. צריך לזכור גם שאם מדובר בממל"ז אז אמורים להפחית 5 קמ"ש, רק שבמקרה זה זה עדיין יהיה 31 קמ"ש מעל המותר שזה עדיין זימון. ינון.

Inoni

New member
אה רגע, 443... אז אם זה באמת 90

ולא הופחתו כנדרש ה-5 קמ"ש אז יש סיכוי לצאת עם 250 ש"ח ובלי נקודות. ינון.

urisehayek19

New member
לא

תבין ה- 5 קמ"ש שכביכול צריך להוריד זה ממל"ז ולא מתצלום אלא אם כן אתה מדבר על משהו אחר לגמרי ואז אשמח לקבל פרטים. הכביש הוא 80 אני מדבר על 443 המחודש בכניסה אליו מכביש הגבעיה הצרפתית.

urisehayek19

New member
לא בטוח

אז זהו ככה גם אני חשבתי ו"נרגעתי" משהו אבל זה לא ככה כי משום מה הכביש על אף היותו מהיר לכל דבר הינו כביש עירוני וע"כ הזימון ניתן כבר מעל ל 30 קמ"ש.

urisehayek19

New member
עוד משהו

משהו מכיר אתרים שבהם יש פסקי דין וכו? אני מחפש כל עזרה מבחינה משפטית כי כסף לעו"ד אין לי דרך אגב עוד לא ענו לי על כמה זמן יעבור עד למשפט למשהו יש מושג?

למעלה