מהו שם הסינגל האחרון של דניאל הדג סלומון
D DerBleistift New member 28/12/04 #3 אז אם ככה אני מחפשת שיר אחר איזה סינגל אחר שלו משמיעים יחסית הרבה בגלגלצ? (הושמע היום וגם אתמול)
I Ice machinE New member 28/12/04 #4 זה השיר שחורשים עליו כרגע אולי זה שיר ישן שלו? זוכרת מילה או 2 ממנו?
D DerBleistift New member 28/12/04 #5 לצערי ממש לא אבל נראה לי שהוא מהיר יותר מ"אהבה", וזה לא עדיף...
L lostharpy New member 28/12/04 #16 הזבוב הוא מאחד הסרטים הנדירים שפשוט עצרתי באמצע. לא עיניין אותי ובכנות זה היה דוחה לאללה (לא אמרתי את זה, באמת שלא...)
הזבוב הוא מאחד הסרטים הנדירים שפשוט עצרתי באמצע. לא עיניין אותי ובכנות זה היה דוחה לאללה (לא אמרתי את זה, באמת שלא...)
H Hunter Destroyer New member 28/12/04 #17 אני חושב שראיתי אותו עד הסוף אבל אני ממש לא זוכר ממנו כלום... חוץ מהחלק שהוא העביר חתול לצד השני, אבל הרס את העציץ.
אני חושב שראיתי אותו עד הסוף אבל אני ממש לא זוכר ממנו כלום... חוץ מהחלק שהוא העביר חתול לצד השני, אבל הרס את העציץ.
L lostharpy New member 28/12/04 #18 אייש הסצינות שתקועות לי במוח כמו שהוא עשה הורדות ידיים עם איזה מישהו בבאר ושבר לו את פרק כף היד, הקטע הזה הפחיד אותי ממש.
אייש הסצינות שתקועות לי במוח כמו שהוא עשה הורדות ידיים עם איזה מישהו בבאר ושבר לו את פרק כף היד, הקטע הזה הפחיד אותי ממש.
I Ice machinE New member 28/12/04 #21 ככה קוראים לו ובלי שום קשר אני חושב שזה אחד הסרטים היותר גאוניים שאי פעם צולמו