זה כבר ידוע שאצל פלגים מסוימים השואה נחשבת לעונש על התאהבות בסיר הבשר בגרמניה ובאירופה בכלל והסירוב לחזור לארצם. זה לא חדש ונאמר כמה פעמים בחוגים דתיים. אבל באותה מידה אפשר לשאול איך הלא מאמינים מסבירים את מלחמת ששת הימים, ליל הכתב"מים, שלמרות הכוח שפעלו בתחום בארץ ובעולם כבר מעל 30 שנה לא הצליחו להקים מדינה פלסטינית ואיך צעקות האפרטהיד לא הביאו על ישראל את אותן הסנקציות כמו על דרום אפריקה, העובדה שכשהפצצנו את הכור בעיראק, מי שהיה אמור לשמור על הכור לא היה מוכן לוותר על התפילה כדי לשמור עליו והמשיך להתפלל כשהפציצו את הכור מול האף שלו?
לא חושב שזה רלוונטי במיוחד, אך נציין שהתשובה לשאלה קלה זו היא שהפלסטינים מעולם לא רצו ולא ניסו באמת להקים מדינה פלסטינית. בכל אופן לא לצד ישראל. ככל שהם מעוניינים במדינה כזאת, זה במקום ישראל. זאת הסיבה שלא הצליחו. ואגב אם וכאשר היו מצליחים חו"ח להשמיד את ישראל, ספק אם בכלל היו רוצים להקים מדינה פלסטינית (נוספת, מעבר לירדן). כך שזאת סיבה נוספת (ואולי העיקרית) לכשלונם בקטע....למרות הכוח שפעלו בתחום בארץ ובעולם כבר מעל 30 שנה לא הצליחו להקים מדינה פלסטינית
הרינגטון לא יודע.
מה לעשות, אני הקטן לא חכם כמוך. אשריך שאתה כן 'יודע'.הרינגטון לא יודע.
הנשאל השיב תשובת אמת - "להבנתי התשובה הנכונה היחידה לשאלה הזאת, היא שאין לנו תשובה עליה".שלום לכופר הידוע-
מעשה ידוע אומר-כל שאלה שתישאל, תקבל תשובה.
אבל אתה לא באמת רוצה לדעת,אתה רק מחפש תירוצים-
לכן אתה תישאל שוב ושוב רק כדי להציק
כמו זבוב טורדני.
איך בדיוק משהו שאתה אומר מתחבר ל"אמת"?certified לסיכום-התשובה למה קרתה שואה היא תשובה קשה לשמיעה.
אתה לא תאהב את התשובה ובד"כ החילונים כועסים מאוד שאומרים
להם בפנים את התשובה.
האם אתה מסוגל להתמודד עם האמת ?
אמור נא לי את התשובה בפנים ואראה האם אני מסוגל להתמודד עימה.certified לסיכום-התשובה למה קרתה שואה היא תשובה קשה לשמיעה.
אתה לא תאהב את התשובה ובד"כ החילונים כועסים מאוד שאומרים
להם בפנים את התשובה.
האם אתה מסוגל להתמודד עם האמת ?
אני מאמין בשכר ועונש.לעיתים העונש מגיע מאות שנים לאחר העבירה.אמור נא לי את התשובה בפנים ואראה האם אני מסוגל להתמודד עימה.
אמת?
"אמת" היא פני הדברים, פני המציאות.
ספר מהי האמת לדעתך ונראה האם היא עולה בקנה אחד עם פני הדברים...
"שנאה זה מה שמאחד את המחנה שלנו" (נתן אשל)
אמונה היא קבלת טענה שאתה יודע כי אינה בת-בחינה והינה חסרת כושר-חזוי, אולם בדרך כלל המאמין אינו תופש זאת ואינך יוצא מן הכלל.אני מאמין בשכר ועונש.לעיתים העונש מגיע מאות שנים לאחר העבירה.
קבל משל-הידע שלך ביהדות,מפרשים,רבנים,רמב"ם ועוד הוא כמו של ילד בכיתה א'.
עם הכלום ידע ביהדות של החילוני, אתה שואל שאלות של אוניברסיטה.
לך תתן תשובה של אוניברסיטה לילד בכיתה א' ?
בגלל שאני "אוהב" אותך אני אסבך לך את השאלה-אמור נא לי את התשובה בפנים ואראה האם אני מסוגל להתמודד עימה.
מת?
"אמת" היא פני הדברים, פני המציאות.
ספר מהי האמת לדעתך ונראה האם היא עולה בקנה אחד עם פני הדברים...
"שנאה זה מה שמאחד את המחנה שלנו" (נתן אשל)
אתה מניח כי קיים "בורא" ו"מנהל" לעולם, אך אין לכך שום אישוש תצפיתי.בגלל שאני "אוהב" אותך אני אסבך לך את השאלה-
אני טוען שעם ישראל עבר לאורך ההיסטוריה,לא אחת ,אלא 7 שואות.
שבע פעמים עם ישראל עבר שואה קטסטרופלית שהן הן הסיבה לכך שיש בעולם
כל כך מעט יהודים.##
מדוע הקב"ה עושה לנו שוב ושוב שואה,שבע פעמים ?!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.