בפורום אנו לא מנסחים מכתבים/חוזיםמהו הנוסח הרצוי להודעה מוקדמת?
מהו הנוסח הרצוי להודעה מוקדמת? אני עומד לעזוב ב29/1/05 ללימודים בעיר אחרת מרחק של 61 ק"מ. תודה
כל עובד שמתפטר זכאי לכל התנאים האלהבפורום אנו לא מנסחים מכתבים/חוזים
עבור שואלים. בכל מקרה מכתב התפטרות הוא לא דבר מסובך. יש לציין במכתב את התאריך בו ההתפטרות נכנסת לתוקף. יש לקחת בחשבון את תקופת ההודעה המוקדמת כנדרש על פי החוק - הנ"ל תלוי בסוג המשרה שלך ובתקופת עבודתך כמו כן, רצוי לציין את המגיע לך עם תום העסקתך: דמי הבראה, פדיון ימי חופשה. התפטרות לצורך לימודים גם אם היא במרחק של 61 ק"מ איננה מזכה בפיצויי פיטורים.
כן. בתנאים הבאים:כל עובד שמתפטר זכאי לכל התנאים האלה
שכתבת למעלה?
תודה רבה לך עוד שמילוביץ גליהכן. בתנאים הבאים:
לדמי הבראה - אם עבד מעל שנה. לפדיון חופשה - אם לא ניצל את מכסת ימי החופשה לה הוא זכאי. מכסת ימי החופשה תלויה בתקופת העבודה.
מכתב התפטרותכן. בתנאים הבאים:
לדמי הבראה - אם עבד מעל שנה. לפדיון חופשה - אם לא ניצל את מכסת ימי החופשה לה הוא זכאי. מכסת ימי החופשה תלויה בתקופת העבודה.
אני לא מכירה את הנתונים הספציפיםמכתב התפטרות
להלן נוסח מכתב התפטרותי,אשמח לשמוע את תגובתכם! תודה emanuelw הנדון:מכתב התפטרות לחברת "x" שלום רב! עבדתי שנה וחצי במפעלכם (1/4/2004- 29/10/2005), כעת ברצוני להגיש את התפטרותי! כדי למנוע אי נעימות, אני מודיע לכם מראש על התפטרותי ממקום העבודה. התפטרותי תיכנס לתוקפה ב- 30/10/2005. ברצוני לציין כי באפריל 2004 (חופשת פסח), הוחתמתי על חוזה עבודה עלפיו אני אמור לקבל "משכורת 13"- בתנאי שאעבוד שנה תמימה במפעלכם. כמו כן, ברצוני לציין כי במהלך עבודתי צברתי כ-12 ימי חופשה ואני מבקש לפדותם. לזכותי עומד יום אחד של דמי הבראה. אני מצפה לקבל מכם את כל הזכויות המגיעות לי עקב עבודתי ב"x". בכבוד רב ובתודה emanuel ת.ז|הדגxש|
תודה רבה לך גליהאני לא מכירה את הנתונים הספציפים
אבל סומכת עליך שחישבת הכל כראוי. על פניו, המכתב נראה בסדר גמור. רק אל תשכח לציין תאריך בראש המכתב ושתאריך המכתב והמסירה יהיו חודש ימים לפני שההתפטרות נכנסת לתוקף. בהצלחה בדרכך.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.