מהו החלק האהוב אליכם? X4X

shai.m

New member
מהו החלק האהוב אליכם? X4X

בעקבות הסקרים שנערכים כאן בפורום לאחרונה (מי הדמות האהובה עליכם?) ובעקבות זה שאני עכשיו קורא את גביע האש בפעם השניה (בגרסה של אר``הב!) וכרגע סיימתי את הפרק של הנשף,ורציתי לכתוב שאהבתי את הפרק הזה,אני פותח לדין-מהו החלק האהוב עליכם/ן ביותר?

יש 3....X4

במקום השלישי.....בספר 3 כשהארי צועק על סנייפילה שישתוק.... במקום השני....כשמודי חמודי הופך את מאלפושלה לסמור..... במקום הראשון.....הפרק ``דה אג אנד דה איי`` ובתרגום חפשי ``הביצה והעין``... זהו! גם את היול בול אהבתי נורא, אבל זה במקום הרביעי, בעיקרון! -ליאת-

Hermione G

New member
קשה להחליט...

אהבתי את הקטע שהארי תופס שהבת זוג של קרום היא הרמיוני :) אהבתי גם שדובי אמר להארי שהמוכרים רימו אותו ונתנו לו גרביים זהות... דובי כזה מותק... ולמען האמת - אהבתי את כל הכתבות של ריטה סקיטר... היא דוחה ומגעילה והכתבות האלה ממש הזיקו לכולם אבל אהבתי אותן... אהבתי את הקטעים שהם מגלים כתבה חדשה...

אה-הא! ריטה סקיטר לשלטון!

אהבתי את השיעור של סנייפ אחרי הכתבה על רון והרמיוני...והקטע עם דובושלה היה באמת חמוד! מה אחד חמוד כמוהו עושה עם ווינקי ה-הזו?! -ליאת-

shai.m

New member
זה באמת קטע גדול...

שהארי רון ורהמיוני לא יודעים אם מי היא הולכת לנשף,שהארי לא מזהה את הרמיוני בהתחלה,שרון מקנא,שמגלים שויקטור קרום (קראם!!!) נמצא בסיפריה רק כי הוא רצה לדבר עם הרמיוני,ושבסוף הרמיוני אומרת לרון שאם זה מפריע לו,בפעם הבאה יזמין אותה לא כהאפשרות האחרונה,וזה מפריע לו!!!

טיפ-טיפ

New member
אמממ..

הדמות שאני הכי אוהבת... אמממ... ללא ספק... סיריוס בלק. לא יודעת למה...הוא ממש אוהב את הארי ומוכן לעשות הכל בשבילו... לא סובלת את הריטה הזאת אבל היא הוסיפה חלק מעניין לסיפור. הפרק שאני הכי אהבתי בספר אני חושבת שזה היה כשהארי, רון והרמיוני נפגשו עם סיריוס. :) היום סיימתי את הספר וכשסיימתי אותו חייכתי חיוך כזה גדול, ספר גדול. רק חבל שהארי חזר לדרסלים, זה כל כך מדכא, אבל זה מוסיף משהו לספר הבא. איזה כייף! אוהבת! טיפי.

shai.m

New member
סיריוס בלאק באמת די מדליק...

אני נורא אוהב את התיחכום של סריוס...

סיריוס חמווווד!

אבל כשגילו שהוא נחמד, זה די הרס הכל...נההה.....לפחות הוא חמוד בציורים של סטרלינג......... -ליאת-

איסטיס

New member
זו אכן שאלה מאוד קשה!!!!

טוב סיימתי את הספר מזמן כבר.. אני צריכה שניה להיזכר.. אהבתי את הקטע שהארי מתפרץ על רון,וזורק עליו את הכפתור ההוא (עם ``פוטר סאקס``) אהבתי את המבוך,את החזרה של ההוא איך קוראים לו (הגרסה הפרטית שלי לזה שאין לומר את שמו) אהבתי את הנשף,ואת המשימה הראשונה ובסוף את הקטע שהארי במרפאה ובעצם לפני שאגזים-נראה לי שאהבתי את כל הספר חוץ מהקווידיץ,אבל זה כי אני לא אוהבת ספורט.בללללההה.

shai.m

New member
גם אני...X4X

גם אני אהבתי את החלק אחרי שסיריוס מדבר עם הארי,ואז רון יורד.

סטיב

New member
מה הקטע שלך?

שי מה הקטע שלך אתה מדבר על הארי ה-4 ואני רק בחצי השלישי ונדמה לי שאני לא היחיד שעדיין לא קרא את הרביעי אז היה יותר טוב עם הייתה שואל `` מה הקטע האהוב עליך עד כה מבן כל הספרים של הארי עד עכשיו או שהייתה שואל יותר בברור מה הפרק הכי טוב ובאיזה ספר זה נמצא כך כולם היו מבינים ויותר היו משתתפים בסקר פעם בא תחשוב על כווווווווולם. תודה. :cool:

shai.m

New member
תגובה.

זאת לא אשמתי שלא קראת עדיין את כל הספר הרביעי, בזמן שרוב הפורום כבר קרא אותו כבר כמה פעמים ולא חיכה לתרגום. אני אכן שאלתי ``מהו הספר אהוב עלייך מכל הספרים עד כו...``,אתה פשוט לא הבנת. הסיבה ששמתי ספוילר היתה כדי לא לקלקל למי שלא קרא את הספר הרביעי. רוב חברי הפורום,יודעים איזה קטע שייך לכל ספר,ולכן רוב המגיבים החליטו שלא לכתוב מאיזה ספר החלק האהוב עליהם לקוח,וגם זאת לא אשמתי. לא שאלתי בכוונה מה הפרק האהוב כי לפעמים לא אוהבים פרק מסוים,אלא סצנה מסוימת (למשל אני אהבתי בספר השלישי את כל החלק שהם היו בצריף המצווח,וגילו את האמת). נדמה לי או שאתה חבר חדש בפורום,והשם הפרטי שלך באמת סטיב?

*pedfoot

New member
הקטע ש....

פרד אומר לרון והארי שזה ממש שקל לבקש לצאת עם מישהי, ואז הם שואלים אותו אם יש לו בת זוג. קטע ענק דורותי pedfoot

למעלה