מהו ההבדל בין רעב לתשוקה מינית ?

gn64

New member
מהו ההבדל בין רעב לתשוקה מינית ?

אני אנסה לתמצת לכם משהו שאני קורא כרגע ואני מקווה שתצליחו להתחבר לזה. *ההבדל העיקרי בין מזון (אנרגיית הצ´י) למין (תמצית הצ´ינג) הוא שבשל היותה מעודנת ומיוצרת בגוף, האנרגיה המינית קלה הרבה יותר ל´עיכול´ או ל´ספיגה´ מאשר יסוד גולמי,כמו אוכל. את המזון יש לפרק למרכיביו ולחברו אלינו לפני שהוא מספק אנרגיה שימושית כלשהי. התמצית המינית כבר מוכנה ומתחברת בחלקיקי שנייה למערכת העצבים וההורמונים שלנו. דימוי מיני או רק המחשבה עליו יכולים לחדור מיד למוחנו ולשנות את מצבנו הפסיכולוגי ואת הרגשתנו הגופנית. באופן זה יש לאנרגיה המינית ערך פוטנציאלי גבוה יותר בהרבה מאשר למזון כסוג של ´הזנה´ הנחוצה להתבגרות הרגשית של האדם ולצמיחתו הרוחנית. מיד אביא עוד ...

spidi2

New member
ממממממממממממממ...

מהיום..... לא עוד שוקולד

מצוטטת

New member
הולד יור הורסס ../images/Emo13.gif

תן לשתות
של בוקר תן לפקוח ת´עניים צן לצאת מבין המעגלים לאגור קצת כוח ואז בטוח יהיה לי מה לִגִיד

gn64

New member
../images/Emo91.gif המשך

בני האדם נעשו כפייתיים בנוגע למערכות היחסים שלהם, שכן חילופי האנרגיה המינית המתחדשים הם מקור השימור החשוב ביותר אחרי המזון. ... ... חופש אנושי מיוחד זה לניצול האנרגיה המינית במורה כל כך גמישה אינו ניתן ללא מחיר. המחיר הוא שאנו מכלים כ- 25% עד 40% מאנרגיית הצ´י המתקבלת מהמזון, מהאוויר ומאור השמש רק בייצור אנרגיית המין(כמו יצירת הזרע) ובשמירה על מוכנות מינית. מדוע הגוף משקיע כה הרבה ממשאביו היקרים בייצור ביליוני תאי זרע ובהסדרתם בעזרת המערכת ההורמונלית ? האם רק כדי להוליד ילדים ? הטבע אינו כה בזבזן. מטרת ההשקעה העצומה של גופנו בייצור האנרגייה הזו היא להאיץ את התפתחותנו הכללית. ככל שהאדם מתמיר את מאגר האנרגיה שלו לאנרגיה יצירתית ורוחנית גבוהה יותר כך תואץ התפתחותו. נתיב זה של הטאו לטיפוח אנרגיית הצ´י היא פשוט נסיון לנצל בצורה היעילה ביותר את מתנות הטבע שכל אדם נולד איתם כדי להתפתח ככל האפשר בתקופת חיים אחת.

האמת...

האמת היא שעד היום לא מדדתי כמה מהאנרגיה, (צ´י, צ´וּ, צ´ינג או צָ´אי) שמתקבלת מהמזון, אוויר, שמש (ידעתי שהמצב שלי לא משהו אבל לא תארתי לי שהגעתי למצב שאני כבר ממש צמח - פוטוסינתזה...) מושקעת אצלי ביצור תאי זרע... כנראה שהניצול לא משהו אצלי, כי אפילו תא זרע אחד לא מצאתי... כן, הטבע משקיע את משאביו היקרים כדי לייצר בליוני תאי זרע על מנת להוליד צאצאים. בדיוק כך!! ידוע לך כמה תאי זרע נחוצים כדי להפרות ביצית אחת בודדה? יודעת שיהיו חכמים שיענו לי: רק אחד... אבל זה לא בדיוק נכון... נכון שבסופו של דבר, מטען גנטי של תא אחד בלבד חודר לביצית, אבל כדי שהוא יוכל לחדור אליה נחוצים עוד מליוני תאי זרע אחרים. טוב, לא נתחיל כאן שיעור ביולוגיה.

gn64

New member
../images/Emo25.gif תאמיני לי שגם את העובדות

האלו אני יודע וגם מחבר הספר יודע אומנם הבאתי פה דווקא את הזרעים כדוגמא אבל יכלתי/יכלו להשתמש בביציות לדוגמא ולא סתם נאמר בתורה: "ולא תזרוק זרעך לשוא" אז הגיע יום אחד בחור כלשהו לחופה ומביא איתו צנצנת מלאה ב... והרב אומר לו "ווס איז דוס ?" (מה זה ?) והבחור עונה לו : "כבוד הרב בבר מצווה לימדת אותי שאסור להשחית זרע .. אז הנה שמרתי את כולם ..... ובנימה אופטימית זו אני מאחל לכולם אחלה יום

פתאום חושבת

באנלוגיה ובאותה הרוח של הדברים שנאמרו כאן. העובדה שגבר מייצר בליוני תאי זרע.... האצת התפתחות כללית. וגבר, הוא מייצר תאי זרע עד יום מותו ומכאן מתפתח עד יום מותו? עכשיו אני עוברת אלי, אל האישה. אני מייצרת כמות מוגבלת של ביציות, וגם זה לזמן מוגבל... מה עלי להבין מזה ?

gn64

New member
שהאנרגיה המינית של האישה לא

תלוייה בייצור הביציות אי לכך יכולה היא להתפתח עד אין סוף ויש עוד הרבה יתרונות לאישה אבל את זה אספר בהזדמנות אחרת

בולבול הקבולבול

לא דיברתי (וגם לא אתה) על התפתחות מינים. היה כתוב שם התפתחות כללית.... היא תלויה בייצור זרעים/ביציות.

אני לתומי חשבתי...

שההתפתחות שלנו נובעת מהראש... פתאום אומרים לי שההתפתחות קשורה ליצור תאי זרע וביציות... נו, שוֹיין...

עם כל הכבוד

לאנרגיות הרוחניות, פסיכולוגיות, פילוסופיות למניהן... בלי מזון גשמי, ארצי, לגמרי לא פילוסופי איזה סטייק בלאפה, או משהו כזה לא תתקיים גם אנרגיה פילוסופית, רוחנית, צמיחה רוחנית, לא תוכל להתקיים בלי התקיימות פיזית....

gn64

New member
נכון, לכן מילת המפתח היא באלאנס

ובדיוק מסיבה זו לא יכול להיות שבן אדם יתקיים בלי רוחניות בכלל. כמו שאמרת צריך גם וגם !

ונוס 39

New member
כמה .יוני שכל על הבוקר...הלו

תנו להתעורר בשלווה כן צ´י לא צ´י.... תחשבו ראלי....

ובלי מזון מיני - סקס....

לא תהיה המשכיות לנו - בני האדם, קרי האבולוציה תיפסק.... חשבת על זה???? מן גלגל שכזה... גאיה

אבולוציה

קודם כל, האבולוציה לא תיפסק כל כך מהר... העולם היה קיים לפני הופעת המין האנושי ויהיה קיים גם אחרי שהיצורים המוזרים האלה יעלמו מהשטח... דבר שני סקס לשם הולדת צאצאים גרידא לא בהכרח קשור לאנרגיות רוחניות, ושאר ירקות שדובר בהן...

למעלה