אם ככה אתה מציג את זה../images/Emo13.gif
אז ליום ההולדת שלי לפני שנה הוא תכנן לנו חופשה ולא גילה לי שום דבר, עד בוקר החופשה עצמה. מנסיון עבר, אמרתי לו שהוא צריך לעדכן אותי מראש אם אני צריכה לקחת חופש מהעבודה, כי פעם קודמת שהוא עשה תרגיל כזה, התחלתי עבודה חדשה שבועיים לפני, וזה קצת שיבש לו את התוכנית להפתיע אותי אם כי בסופו של דבר התוכנית יצאה לפועל מינוס ההפתעה. אז בבוקר החופשה הוא אמר לי "קומי נוסעים לשדה התעופה" ומיהר להוסיף "טסים לאילת" כדי שאני לא אתאכזב שזה לא לחו"ל
מה שהכי מצחיק בכל הסיפור הזה, שכשטסים בתוך הארץ צריך ת.ז ואני כמה ימים לפני זה פשוט נתתי לו אותה, כי הייתי צריכה צילום והוא היה יכול לעשות את זה בעבודה. הוא לא החזיר לי אותה. לא ייאמן איך יצא לו טוב בקטע הזה. בכל אופן, גם באילת הוא תכנן לנו פעילויות שונות שהוא לא גילה לי עליהם עד היום שבו הן התרחשו. אני זוכרת שהיה לי ממש כיף, עשינו כל מה שרציתי
סוג אחר של רומנטיקה, כשהוא עושה הפעתה ומביא איזה מאפה טעים שאני אוהבת שיהיה לנו לשתות יחד עם הקפה, ואומר שיש לו הפתעה בשבילי. ביום האהבה הוא קנה רביולי HOME MADE והכין אותם בבית ברוטב שמנת ועגבניות, וקיש. עשה אחלה ארוחה. מאז הוא אחראי על הרוטב הזה
מה עוד רומנטי בעיני? באחד מימי השבוע הייתי מגיעה ב21 הביתה אחרי שנעדרתי כל היום בגלל שאחרי העבודה הייתי הולכת ללמוד, אז תמיד הוא היה מכין לי ארוחת ערב בזמן שאני הייתי מגיעה הביתה מתה מרעב. ו... הוא אחראי קפה בבית. הוא מכין לנו קפה
זה גם נורא רומנטי בעיני ואני מעריכה אותו על כל אחד ואחד מהדברים שהוא עושה. אף אחד מהם הוא לא מובן מאליו.