אפרופו נתב"ג - נצל"שמהו הגשר הכי ארוך בארץ שהרכבת
עוברת מעליו הו שיעברו עליו האם זה הגשר החדש לכיון נתב"ג?. האם יש גשר אחר ? אם כן איפה אותו גשר הנ"ל פעם הרכבת עברה על גשר ליד מ.ק שדה תימן. שהיא גם גבוה וגם קצת ארוך. והיום איפה הגשר הכי ארוך בארץ??.. מעניין.
בעיקבות הודעתו של דרומיאפרופו נתב"ג - נצל"ש
ביטחון תעופתי נוסח ארקיע מה דעתכם?
בוודאי. אנא עברי על ארכיון הפורום ובעיקבות הודעתו של דרומי
למישהו יש צילום של המקום בו אמורה לעבור הרכבת או תמונה של שלט המודיע על בניית הרכבת שם?
שלט מסוג אחר ....בתחנת הרכבתבוודאי. אנא עברי על ארכיון הפורום ו
שם תמצאי את מבוקשך. צילום שלי של כל שלט מופיע שם.
זה לא שלט אספנות כי שלט כזהשלט מסוג אחר ....בתחנת הרכבת
כפר סבא-הוד השרון השלט נמצא מערבית לתחנה בסוף מגרש החנייה באיזור שבו בונים את המשך המסילה לכיוון תחנת סוקולוב ואת כביש 531
לכן כתבתי שלט מסוג אחר.......זה לא שלט אספנות כי שלט כזה
ניתן לצילום כמעט בכל תחנת רכבת ואין לו יחוד כי ישאר שנים רבות. המיידעל'ה ההיא חיפשה שלט מסוג "שלטי אספנים" כמו אלה המופיעים בארכיון הפורום ואשר נעלמים עם גמר הפרוייקט, אינגל'ה !
לא מצאתילכן כתבתי שלט מסוג אחר.......
צילמתי את השלט הוא לא ממש חשוב אבל נראה מתאים לפה אני יודע שהשלט לא ממש חשוב ולא עונה על בקשתה של טיפ טיפ אין לשלט יחוד אבל הוא לא ישאר שם שנים רק עד גמר הבנייה וכנראה יבוא במקומו שלט בעל נוסח אחר ואני מצרף להודעה תמונה של התחנה עצמה ניתן לראות את תוואי כביש 531![]()
![]()
![]()
יום טוב שיהיה לך ,ביי ביי![]()
![]()
יש צילומים של האתר באתר חדשותלא מצאתי![]()
גם אותי זה מענייןמהו הגשר הכי ארוך בארץ שהרכבת
עוברת מעליו הו שיעברו עליו האם זה הגשר החדש לכיון נתב"ג?. האם יש גשר אחר ? אם כן איפה אותו גשר הנ"ל פעם הרכבת עברה על גשר ליד מ.ק שדה תימן. שהיא גם גבוה וגם קצת ארוך. והיום איפה הגשר הכי ארוך בארץ??.. מעניין.
בגב המערבי=בנגב המערביגם אותי זה מעניין
ככל הנראה גשר הרכבת הגדול ביותר בישראל יהיה אחד הגשרים בקו לרמת חובב. מבין הגשרים שקיימים היום, הגדול מכולם הוא הגשר מעל נחל צין בנגב (ראה תמונה, אמנם לא באיכות אבל זה המצב כשאין סורק). זהו גם הגשר הדרומי ביותר. ראיתי את הגשר ליד בסיס שדה תימן (היחידה שלי יושבת שם). הוא נראה מרשים אבל לא גדול במיוחד. הגשר של הרכבת מעל כביש החוף ליד עתלית יותר גדול ממנו. קראתי פעם בעיתון במחנה שבנחל הבשור (או נחל אחר בגב המערבי) קיים גשר גדול במיוחד של הרכבת הטורקית. ברצועת עזה יש גשר רכבת נוסף מעל הבשור וגם הוא די גדול. כדי לשאול את המומחים בפורום כדי לדעת בוודאות
אני בא לחזק את דבריךגם אותי זה מעניין
ככל הנראה גשר הרכבת הגדול ביותר בישראל יהיה אחד הגשרים בקו לרמת חובב. מבין הגשרים שקיימים היום, הגדול מכולם הוא הגשר מעל נחל צין בנגב (ראה תמונה, אמנם לא באיכות אבל זה המצב כשאין סורק). זהו גם הגשר הדרומי ביותר. ראיתי את הגשר ליד בסיס שדה תימן (היחידה שלי יושבת שם). הוא נראה מרשים אבל לא גדול במיוחד. הגשר של הרכבת מעל כביש החוף ליד עתלית יותר גדול ממנו. קראתי פעם בעיתון במחנה שבנחל הבשור (או נחל אחר בגב המערבי) קיים גשר גדול במיוחד של הרכבת הטורקית. ברצועת עזה יש גשר רכבת נוסף מעל הבשור וגם הוא די גדול. כדי לשאול את המומחים בפורום כדי לדעת בוודאות
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.