מהו האגזוז לחץ הכי טוב שקיים ל 50

מהו האגזוז לחץ הכי טוב שקיים ל 50

רציתי לדעת איזה חברה הכי טובה יש לאגזוזי לחץ ב50 סמק ולא רק הסוגים שקיימים בארץ מה שיש גם בחול. תודה על המידע.

menio26

New member
שלום ידידי

קודם כל לגביי האגזוז הכי טוב , זה הדבר השולי יש דברים יותר חשובים לא רק הרעש של הקטנוע = אגזוז תאמין לי אבל יש הרבה במבחר ואת זה אתה צריך לשאול במוסכים מורשים לשיפור הקטנוע אם אתה מחפש מישהו אמין ולא אחד שמחפש לקחת כסף ללא ביצועים כפי שמבטיחים היום אז תגיד לי . אז שיהיה בהצלחה

galbo

New member
לא ידעת?

אח'שלו , האגזוז הזה פצצות עושה רעש....

menio26

New member
סיני שוב בוקר טוב

אני לא מכונאי אבל , יש הרבה שיפורים לקטנועים היום ואני חושב שיש דברים יותר חשובים לשיפור בקטנוע לפני שמחליפים את האגזוז , נכון שהוא חשוב אבל הייתי משפר דברים אחרים לפני זה דעתי לגביי הנושא

עידו 750R

New member
זה שאתה לא מכונאי

זה לא אומר שאתה צריך להתחיל להפציץ לנו את הפורום בשטויות. לידעתך בקטנועי 2 פעימות האגזוז מהווה גורם חשוב לביצועי הכלי.

Asseo

New member
אתה יכול להרחיב אחי?

אני עדיין לא מבין בכל השיפורים ואגזוזים.. יש לי ספיד פייט והוא נוסע טוב ושמח ממנו.. אבל עם אגזוז חדש הביצועים והמהירות ישתפרו? תפרט אחי איזה אגזוז מחיר והכל

אני אתן לך את הדוגמא שלי:

לי יש טייפון, לפני כחודש שמתי לו אגזוז לאוונצ'י ZX הקטנוע השתפר פלאים. אני חייב לציין שגם לפני השיפור, הקטנוע היה מאוד זריז ומאוד מהנה עם מהירות סופית של 85. אבל לאחר האגזוז השינוי היה גדול עוד יותר, כיום אני "מנפנף" 125 ברמזורים ומהירות הביניים גדלה, זה מאוד עזר נגד מכוניות מטומטמות שאפשר להתחמק מהן. אני מתכנן לשים עוד שיפור אחד ודי, אולי מולטיויאטור שיתן פתיחה עוד יותר טובה ממה שיש כיום. העלות של האגזוז שאני קניתי היא :1200 כולל רולים קלים וקפיצי קלאץ' מחוזקים. הקטנוע, כמו שאמרתי, סגר עוד לפני השיפור 85(על סקאלה שכנראה מזייפת במעט) ואחרי השיפור הוא עובר את ה-90 בלי מאמץ (למרות שלא כדאי לאמץ).

galbo

New member
ובקיצור ולעניין

האגזוז לא נותן רק רעש אלא משפר את פעולת המנוע ורצועת הכוח שלו , הוא מונע תערובת לא שרופה לצאת עם הגזים , והיא חוזרת למנוע ונוצר ניצול יעיל שלו.

enigo

New member
וגם עוזר להדיח את הצילינדר

מהגזים השרופים בצורה יעילה יותר. לגבי "שיפור רצועת הכח" - תלוי באגזוז. יש כאלו שפוגעים ברוחב רצועת הכח משום שהמטרה העיקרית שלהם היא הספק מירבי, גם על חשבון גמישות המנוע.

סיני 1

New member
אניגו? שוב על כדורים??....?לא רשום

מינון כדורים על הקופסא? איזה ערימה של שטויות...............

שום דבר. דווקא די מדוייק...

לסיני יש רגישות לניק של אניגו, משום מה.
סיני... בקשר לנפיחות... תשים קרח ותלחץ כל הלילה...

enigo

New member
זה חוסר רגישות שלי...

שכחתי שנושא ההדחה מעלה לו זכרונות לא נעימים מהילדות. סליחה סיני, לא התכוונתי.

סיני 1

New member
כל אחד והנושא הרגיש שלו, מנדינגו

זה אותו דבר אם אני ירשום לך , מקלט חשוך, שכן מקומה ב, סוכריה על מקל, זה בטח גם מעלה לך זכרונות לא נעימים מהילדות, לא?

enigo

New member
גם אם כן, אני לא אחשוף את זה כאן...

ולעניין - יש לך משהו עם תוכן לתקן במה שאמרתי (לגבי תפקיד האגזוז במנוע דו פעימתי) או שאכן מדובר בהתקפה חסרת סיבה, כרגיל?

למעלה