מהוד-השרון למוזיאון חי"ה בבאר-שבע

מצב
הנושא נעול.

oren*

New member

ביום ראשון בבוקר (להגיע למוזיאון עד 10:00). מה הדרך הטובה והמהירה ביותר? תודה מראש

לתפוס את אחת הרכבות לתל-אביב

ביום ראשון בבוקר (להגיע למוזיאון עד 10:00). מה הדרך הטובה והמהירה ביותר? תודה מראש
מכפר-סבא (שפורמלית נקראת גם הוד השרון) שיוצאות לפני השעה 7:30 מכפ"ס. להחליף בתל-אביב מרכז (סבידור/ארלוזורוב/רכבת-צפון) לרכבת לבאר-שבע. לרדת בתחנה המרכזית, זו שליד תחנה מרכזית באר-שבע ולשאול שם.

omer landau

New member
בא לי גםםםםםםם

מכפר-סבא (שפורמלית נקראת גם הוד השרון) שיוצאות לפני השעה 7:30 מכפ"ס. להחליף בתל-אביב מרכז (סבידור/ארלוזורוב/רכבת-צפון) לרכבת לבאר-שבע. לרדת בתחנה המרכזית, זו שליד תחנה מרכזית באר-שבע ולשאול שם.
בא לי גםםםםםםם
פעם אחרונה שהייתי שם הייתה ביום הולדת שלי בכתה ט ואחרי זה ראיתי שעשו שם את הסידרה כנפיים אני רוצה להגיע לשם בקרוב וגם באמצוע רכבת תגיד לי איך הגעת בסוף!! בהתחלה חשבתי שמעבירים לשם משהו שכחתי שזה פורום תחבורה ציבורית חשבתי לעצמי איזה מטוס מונח לו בהוד השרון חחחחח

ה דרומי

New member
ישנו קו מטרודן אבל מהרכבת לקחת

ישנו קו מטרודן אבל מהרכבת לקחת
מונית אם חייל אפשר כמה ביחד. הכי "מהר"במונית 15 שח לכיון אחד.

ה דרומי

New member
מה זול מטרודן כבר יותר זולים

רק 15 שח???????????
זהוווווווווווווווווו זה ממש זול
רק שאתה יורד מהרכת מרכז מוניות ממתינות לנוסעים ומטרודן אתה ממתין וממתין לאוטובוס אז אם זו נסיעה אחת ניחה אבל עם אתה עושה זאת כול יום?.

omer landau

New member
זול בשביל מונית למרחק כזה

רק שאתה יורד מהרכת מרכז מוניות ממתינות לנוסעים ומטרודן אתה ממתין וממתין לאוטובוס אז אם זו נסיעה אחת ניחה אבל עם אתה עושה זאת כול יום?.
זול בשביל מונית למרחק כזה

shualex

New member
זה לא מטרודן, זה אגד!

תודה רבה לשניכם
זה לא מטרודן, זה אגד!
מתחנה מרכזית ב"ש למוזיאון חיל האויר ולבסיס חצרים מגיע קו 031 של אגד. לא להתבלבל עם קו 31 של מטרודן לשכונת חצרים בתוך ב"ש!

fireman

New member
הטעות הקריטית הנפוצה....../images/Emo41.gif

הטעות הקריטית הנפוצה....

תגיע איך שתרצה לתחנה המרכזית בבאר שבע, בין אם ברכבת ובין אם באוטובוס, העיקר להגיע לתחנה מרכזית בתחנה מרכזית קו 031 של אגד ולא קו 31 של מטרודן. להבדיל אלף הבדלות קו 31 של מטרודן מגיע לשכונת נאות חצרים ולא לחצרים\מ.חיה"א\ב. חצרים. לשלושת האחרונים יש לעלות על אוטובוס 031 של אגד בתוך התחנה המרכזית רציף מס'1.

ליילנד

New member
זה באמת מבלבל../images/Emo4.gif

הטעות הקריטית הנפוצה....

תגיע איך שתרצה לתחנה המרכזית בבאר שבע, בין אם ברכבת ובין אם באוטובוס, העיקר להגיע לתחנה מרכזית בתחנה מרכזית קו 031 של אגד ולא קו 31 של מטרודן. להבדיל אלף הבדלות קו 31 של מטרודן מגיע לשכונת נאות חצרים ולא לחצרים\מ.חיה"א\ב. חצרים. לשלושת האחרונים יש לעלות על אוטובוס 031 של אגד בתוך התחנה המרכזית רציף מס'1.
זה באמת מבלבל

31 של מטרודן ל נאות חצרים ו-031 של אגד לחצרים, הגזימו קצת לא
גשם לנגב

shualex

New member
תחבורה ציבורית ב"ש אשמים../images/Emo105.gif

זה באמת מבלבל

31 של מטרודן ל נאות חצרים ו-031 של אגד לחצרים, הגזימו קצת לא
גשם לנגב
תחבורה ציבורית ב"ש אשמים

קו 031 הוא קו ותיק. הקו העירוני - חדש יחסית.

אוהד11

New member
באמת לא הבנתי

תחבורה ציבורית ב"ש אשמים

קו 031 הוא קו ותיק. הקו העירוני - חדש יחסית.
באמת לא הבנתי
כאשר בדקתי באתר של "מודיעין תחברה ציבורית" התברר לי, שבבאר שבע קיימים שני הקווים הללו בסמיכות. לעומת זאת, לקווים הפנימיים יש די והותר מספרי קווים פנויים. מדוע להיצמד לאותו מספר ? אגב, גם ל- "דן" עצמו יש שני קווים בעלי מספר זהה - 7 - שפועלים בקרבת מקום. למה ? ככה !

איליה.

New member
בחולון יש קו 1 של דן וקו 1 של אגד

באמת לא הבנתי
כאשר בדקתי באתר של "מודיעין תחברה ציבורית" התברר לי, שבבאר שבע קיימים שני הקווים הללו בסמיכות. לעומת זאת, לקווים הפנימיים יש די והותר מספרי קווים פנויים. מדוע להיצמד לאותו מספר ? אגב, גם ל- "דן" עצמו יש שני קווים בעלי מספר זהה - 7 - שפועלים בקרבת מקום. למה ? ככה !
שעוברים באותו רחוב. זאת ממש טפשות, וגם הסיפור עם ה-31 בבאר שבע כאשר יש כל כך הרבה מספרים פנויים.

טוארג

New member
נצל"ש - שאלה: בירושלים יש קו 10 של

שעוברים באותו רחוב. זאת ממש טפשות, וגם הסיפור עם ה-31 בבאר שבע כאשר יש כל כך הרבה מספרים פנויים.
אגד? אם כן, איפה הוא מתחיל ולאן הוא נוסע? הוא עובר בתחנה המרכזית?

יש קו 10 שפועל בשכונות החרדיות

אגד? אם כן, איפה הוא מתחיל ולאן הוא נוסע? הוא עובר בתחנה המרכזית?
יש קו 10 שפועל בשכונות החרדיות
הוא לא עובד בסמיכות לקו 10 של מרגלית ולא מגיע לתחנה מרכזית ואני לא יודע את המסלול המדויק שלו (וגם לא בערך)

novarex

New member
בבנין שבו משרדי יש מספרים כפולים

אני שוכר משרד במרכז מסחרי שבו יש משהו כמו 40 חדרי משרדים. בטפשותם בעל הנכס מיספר שתי קומות באותם מספרים, כך שכל החדרים המתחילים במאתיים קיימים פעמיים בשתי קומות, ואין מספרי שלוש מאות! איזה בלבול! תמיד מפליא אותי איך בארץ יכולים לבלבל דברים כשההיקפים כל כך קטנים, כאשר במקומות הגדולים באמת בעולם הכל ברור. למה הכל מסובך כאן?! כשאני מזהיר מבקרים בפני המספרים הכפולים בבנין שלי, הם חושבים שאני בטח נמצא בבנין ענק - משהו כמו מגדלי התאומים ז"ל לפחות, ולא מרכז מסחרי קטנצ'יק עם שלוש קומות... דווקא יש מקום מסובך כמו ישראל: נזכרתי שבאזורים של טוקיו שומרים על מיספור מסורתי של בתים ברחובות, וההקצאה של המספרים היא ממש אקראית! זה מה זה מסובך למצוא שם בית.

yblumann

New member
Tokyo and route number

אני שוכר משרד במרכז מסחרי שבו יש משהו כמו 40 חדרי משרדים. בטפשותם בעל הנכס מיספר שתי קומות באותם מספרים, כך שכל החדרים המתחילים במאתיים קיימים פעמיים בשתי קומות, ואין מספרי שלוש מאות! איזה בלבול! תמיד מפליא אותי איך בארץ יכולים לבלבל דברים כשההיקפים כל כך קטנים, כאשר במקומות הגדולים באמת בעולם הכל ברור. למה הכל מסובך כאן?! כשאני מזהיר מבקרים בפני המספרים הכפולים בבנין שלי, הם חושבים שאני בטח נמצא בבנין ענק - משהו כמו מגדלי התאומים ז"ל לפחות, ולא מרכז מסחרי קטנצ'יק עם שלוש קומות... דווקא יש מקום מסובך כמו ישראל: נזכרתי שבאזורים של טוקיו שומרים על מיספור מסורתי של בתים ברחובות, וההקצאה של המספרים היא ממש אקראית! זה מה זה מסובך למצוא שם בית.
Tokyo and route number
your Tokyo recollection is correct, I remember it well. In Israel, bus route number duplication goes back a long way. Dan which is a small company run quite a few routes called '1'. Egged did the same . route 1 in Holon started before Dan extended their route 1 from bu Kabir, and that's how it remained. regards Yoram

אוהד11

New member
גם 1 בחולון הוא איוולת

Tokyo and route number
your Tokyo recollection is correct, I remember it well. In Israel, bus route number duplication goes back a long way. Dan which is a small company run quite a few routes called '1'. Egged did the same . route 1 in Holon started before Dan extended their route 1 from bu Kabir, and that's how it remained. regards Yoram
גם 1 בחולון הוא איוולת
בזמנו פעל קו 1 פנימי של אגד בחולון, וכשהאריכו את 1 של דן לתוך חולון שינו באגד את המספר שלהם ל- 4. אח"כ הפכיל אגד 1 פנימי בבת ים ומאוחר יותר האריך אותו לתוך חולון מבלי לטרוח לשנות את המספר. לא רק שהם עוברים באותו רחוב, הם גם עוצרים באותן תחנות, ולאף אחד לא איכפת.

מצב
הנושא נעול.
למעלה