לתפוס את אחת הרכבות לתל-אביבמהוד-השרון למוזיאון חי"ה בבאר-שבע
ביום ראשון בבוקר (להגיע למוזיאון עד 10:00). מה הדרך הטובה והמהירה ביותר? תודה מראש![]()
בא לי גםםםםםםםלתפוס את אחת הרכבות לתל-אביב
מכפר-סבא (שפורמלית נקראת גם הוד השרון) שיוצאות לפני השעה 7:30 מכפ"ס. להחליף בתל-אביב מרכז (סבידור/ארלוזורוב/רכבת-צפון) לרכבת לבאר-שבע. לרדת בתחנה המרכזית, זו שליד תחנה מרכזית באר-שבע ולשאול שם.
ישנו קו מטרודן אבל מהרכבת לקחתמהוד-השרון למוזיאון חי"ה בבאר-שבע
ביום ראשון בבוקר (להגיע למוזיאון עד 10:00). מה הדרך הטובה והמהירה ביותר? תודה מראש![]()
רק 15 שח???????????ישנו קו מטרודן אבל מהרכבת לקחת
מונית אם חייל אפשר כמה ביחד. הכי "מהר"במונית 15 שח לכיון אחד.
מה זול מטרודן כבר יותר זוליםרק 15 שח???????????
זהוווווווווווווווווו זה ממש זול
זול בשביל מונית למרחק כזהמה זול מטרודן כבר יותר זולים
רק שאתה יורד מהרכת מרכז מוניות ממתינות לנוסעים ומטרודן אתה ממתין וממתין לאוטובוס אז אם זו נסיעה אחת ניחה אבל עם אתה עושה זאת כול יום?.
תודה רבה לשניכםישנו קו מטרודן אבל מהרכבת לקחת
מונית אם חייל אפשר כמה ביחד. הכי "מהר"במונית 15 שח לכיון אחד.
זה לא מטרודן, זה אגד!תודה רבה לשניכם![]()
הטעות הקריטית הנפוצה....מהוד-השרון למוזיאון חי"ה בבאר-שבע
זה באמת מבלבלהטעות הקריטית הנפוצה....![]()
תגיע איך שתרצה לתחנה המרכזית בבאר שבע, בין אם ברכבת ובין אם באוטובוס, העיקר להגיע לתחנה מרכזית בתחנה מרכזית קו 031 של אגד ולא קו 31 של מטרודן. להבדיל אלף הבדלות קו 31 של מטרודן מגיע לשכונת נאות חצרים ולא לחצרים\מ.חיה"א\ב. חצרים. לשלושת האחרונים יש לעלות על אוטובוס 031 של אגד בתוך התחנה המרכזית רציף מס'1.
תחבורה ציבורית ב"ש אשמיםזה באמת מבלבל![]()
31 של מטרודן ל נאות חצרים ו-031 של אגד לחצרים, הגזימו קצת לא![]()
![]()
גשם לנגב![]()
![]()
![]()
![]()
באמת לא הבנתיתחבורה ציבורית ב"ש אשמים![]()
קו 031 הוא קו ותיק. הקו העירוני - חדש יחסית.
בחולון יש קו 1 של דן וקו 1 של אגדבאמת לא הבנתי
כאשר בדקתי באתר של "מודיעין תחברה ציבורית" התברר לי, שבבאר שבע קיימים שני הקווים הללו בסמיכות. לעומת זאת, לקווים הפנימיים יש די והותר מספרי קווים פנויים. מדוע להיצמד לאותו מספר ? אגב, גם ל- "דן" עצמו יש שני קווים בעלי מספר זהה - 7 - שפועלים בקרבת מקום. למה ? ככה !
נצל"ש - שאלה: בירושלים יש קו 10 שלבחולון יש קו 1 של דן וקו 1 של אגד
שעוברים באותו רחוב. זאת ממש טפשות, וגם הסיפור עם ה-31 בבאר שבע כאשר יש כל כך הרבה מספרים פנויים.
יש קו 10 שפועל בשכונות החרדיותנצל"ש - שאלה: בירושלים יש קו 10 של
אגד? אם כן, איפה הוא מתחיל ולאן הוא נוסע? הוא עובר בתחנה המרכזית?
בבנין שבו משרדי יש מספרים כפוליםבחולון יש קו 1 של דן וקו 1 של אגד
שעוברים באותו רחוב. זאת ממש טפשות, וגם הסיפור עם ה-31 בבאר שבע כאשר יש כל כך הרבה מספרים פנויים.
Tokyo and route numberבבנין שבו משרדי יש מספרים כפולים
אני שוכר משרד במרכז מסחרי שבו יש משהו כמו 40 חדרי משרדים. בטפשותם בעל הנכס מיספר שתי קומות באותם מספרים, כך שכל החדרים המתחילים במאתיים קיימים פעמיים בשתי קומות, ואין מספרי שלוש מאות! איזה בלבול! תמיד מפליא אותי איך בארץ יכולים לבלבל דברים כשההיקפים כל כך קטנים, כאשר במקומות הגדולים באמת בעולם הכל ברור. למה הכל מסובך כאן?! כשאני מזהיר מבקרים בפני המספרים הכפולים בבנין שלי, הם חושבים שאני בטח נמצא בבנין ענק - משהו כמו מגדלי התאומים ז"ל לפחות, ולא מרכז מסחרי קטנצ'יק עם שלוש קומות... דווקא יש מקום מסובך כמו ישראל: נזכרתי שבאזורים של טוקיו שומרים על מיספור מסורתי של בתים ברחובות, וההקצאה של המספרים היא ממש אקראית! זה מה זה מסובך למצוא שם בית.
גם 1 בחולון הוא איוולתTokyo and route number
your Tokyo recollection is correct, I remember it well. In Israel, bus route number duplication goes back a long way. Dan which is a small company run quite a few routes called '1'. Egged did the same . route 1 in Holon started before Dan extended their route 1 from bu Kabir, and that's how it remained. regards Yoram
מהוד-השרון למוזיאון חי"ה בבאר-שבע
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.