מהגרת

ASHGAN

New member
מהגרת

אני שוקלת להגר היתי רוצה לשמוע ממישהו שחי בחול אני נורא מתלבטת

שנסון

New member
חיפה נחשבת לחו"ל ../images/Emo9.gif

אם כן אז אני מאד ממליץ להגר אלינו ..... וקצת רצינות , אני בעד, אבל שלא יהיו לך אשליות את לא תגיעי לשם והחיים יהיו יותר קלים.....אבל הם בטח יהיו יותר שקטים ורגועים ורק בשביל זה כדאי להגר...לא לקום כל יום עם משהו חדש עם עוד פיגוע עוד חיסול עוד שחיתות .... קשה לחיות במדינה שמה שקורה בה ביום אחד יכול לספק חדשות לחמש שנים במדינות אחרות...... ממה שאני מכיר דרך חברים קרובי משפחה וכד' החיים בחו"ל לפחות בקטע הכלכלי הם לא כל כך פשוטים אבל מצד שני שם מעריכים אנשים שמשקיעים מה שלא קורה פה , כי אפילו (וסליחה על המילה)תקרעי את התחת בסופו של דבר תשארי מקוטלגת תחת הרשימה של ערבי/ה. ולא תגיעי למקומות ולמעמדים שאת יכולה להגיע אליהם אם היית "אחרת". אבל שם בחו"ל החיים שלך יהיו יותר קלים מבחינת קצב החיים , אין את הקצב חיים המטורף שיש פה .... לגבי הדבר היחיד שמעכב זה העניין של ההורים והקשר המשפחתי, למי שיכול לוותר על זה שלא יתלבט לרגע...........ONE WAY TICKET TO THE MOON

CHRISTY20

New member
../images/Emo9.gifיש לך מקום בשבילי../images/Emo9.gif

חחחחחחחח עכשיו תגיד לי תחזרי למקום שממנו באת .... אבל לא רוצה להיות פה אופפפפפפפפפפפפ........ נו טוב .. אין מה לעשות..

CHRISTY20

New member
תודה אישושה

אממ... לא אוהבת את העיר שאני גרה בה (יפו) בטח כאלה יקומו ויגידו יפו מהערים היפות בארץ(אוליי) אבל אני לא אוהבת את ההתנהגות של האנשים בעיר הזאת ואני מדברת על הרוב כמובן שיש פה אנשים נפלאים אבל הם ממש במיעוט פה. הבעיה של יפו היא שיש בה הרבה מהגרים ( כאילו הרבה אנשים באים לפה מערים אחרות) ואחרי שנה שנתיים פה מצהירים שהם יפואים. המשפחות היפואיות האסליות הם ממש במיעוט. ובגלל זה העיר נראית המצב שהיא נראית. בקיצור אם רוצים לבוא ליפו תבואו רק לאכול שווארמה אצל חג' כחיל וגלידה אנדריי.
ובגללי גם אני חמודה ( ככה אומרים לי לא אמרתי על דעת עצמי ) ביי ביי בינתיים

גלידת אנדריי../images/Emo99.gif

מכירה מכירה..מהימים שגרתי בהם במערב רשל"צ.. ואז זה היה קרוב לי.. תמיד מפוצץ שם..

דופק

New member
הי! אם ככה אני בא !!!!!!ומה עם

אבו סאלח?.? באמת מוצלח כמו שמישהי אמרה לי?

דופק

New member
חיפה חיפה עיר אמיתית או או הו

חיפה חיפה עיר עם עתיד או או הו....( דיוויד ברוזה) רוב האומנים הגדולים בארץ אם זה זמרים,שחקנים,אנשי תקשורת וטלויזיה,הם חיפאים ומהסביבה ! יש פה לאנשים בצפון אופי מיוחד. וכמובן מכבי חיפה אלופה !!!!!!

ASHGAN

New member
חיפה

חיפה ביתי אלתאני יש משהו באוירה באנשים אם כבר להשאר אז רק בחיפה

אם תהגרי לעולם לא תסלחי...

לעצמך במידה ותכשלי ואם תצליחי הגעגוע שלך למולדת ירדוף אותך כל חייך עצתי לא נטשים מולדת בהצלחה

הבדואי

New member
החו"ל של המדינה הוא לא חיפה אם כי

הדרום, הנגב. ובמיוחד, הכפרים הלא מוכרים. זה חו"ל במחיר של כרטיס אוטובוס זול. כן נמצאים גבולות, אבל לא נמצאים במחשבות בתיכנונים או בדאגות של המדינה... זה להיות בלי ולהרגיש עם בחלק מהימים ולהיות עם ולהרגיש בלי ברוב הזמן. להגר, אם לא בציניות עסקינן, זוהי אופציה שהתשובות עליה בפורום זה או אחר יהיו לא מקצועיות או מטעות בחלקן. ואצלי אין תשובה, אבל יש לי מלא שאלות, אם תרצי שתפי אותנו, ואם לא, תתעלמי בבקשה. את שלמה עם ההחלטה להגר? אפשר לשתף אותנו בסיבות שגורמות לך לשקול אופציה כזו? אם זה לא יהיה אישי מדי! וכמובן את הסיבה ששברה את גב הגמל... בהצלחה במה שתבחרי

ASHGAN

New member
בדואי

רציתי לשמוע חוות דעת מאנשים שחיו בחול אומנם לא קיבלתי מענה אך הנושא אכן מעסיק אותי ואני עדיין מתלבטת לגבי הסיבות אני מעדיפה לא לכנס לזה תודה בכל מקרה

דופק

New member
אם זכרוני לא מטעני-שלחתי לך

את דעתי מנסיוני כחו"לניק (אירופאי-"אזיעת")... ואם תרצי אני חוזר עליהם- בצרפת יש אוכלוסיה ערבית גדולה שלדעתי לא חיה הכי טוב כי הם (יחסית ) גם מופלים- כגון ההחלטה האחרונה ע"י השלטונות שלא להסתובב עם תוים דתיים מאפיינים בפומבי.(אבל מאוחדים) גרים בסלמס וחושות כמו בתי רכבות בעירות פיתוח בארץ... יש חיי חברה מגוונים,מקומות בילוי יחודיים לשפה ולדת, והשאר-צרפת הצרפתית החופשיה והליברלית...ועוד ועוד... בגרמניה לדעתי יותר מעניין וכדאי למרות ששוב לא אוהבים שם יהודים וערבים- שם ההתבוללות הערבית גדולה יותר, חיי החברה מאוד מפתים ומהנים... הכל אני נותן על קצה המזלג כי יש המון פרטים לנושא ואני צריך שאלות ספציפיות. והכל גם ביחס לאישיות שלך...לאהבות...לדברים נקודתיים שאת מחפשת. ד"א צריך גם לדעת להתמודד עם מזג האויר,טמפ' וכו... בקיצור לא חסר.....

למעלה