מהבוקר אני מקבל את ההודעה הזאת בכל דף בתפוז. זה מוזר מאוד כי עד עכשיו לא היו בעיות. מישהו יודע למה?
A alon120 Member 24/7/06 #1 מהבוקר אני מקבל את ההודעה הזאת בכל דף בתפוז. זה מוזר מאוד כי עד עכשיו לא היו בעיות. מישהו יודע למה?
D DדןD New member 24/7/06 #2 ../images/Emo205.gif../images/Emo39.gifזה נגן פלאש יש דברים מסוימים שניתן לראות רק אם מת קינים אותו. החברה שמייצרת אותו לא מסוכנת, ולכן אני ממליץ לך להתקין את הנגן.
../images/Emo205.gif../images/Emo39.gifזה נגן פלאש יש דברים מסוימים שניתן לראות רק אם מת קינים אותו. החברה שמייצרת אותו לא מסוכנת, ולכן אני ממליץ לך להתקין את הנגן.
0 0r0r New member 25/7/06 #4 לא מכריחים הדפדפן מוגדר כך שאם ישנה כניסה לדף בו יש צורך בתוסף כלשהו הוא מקפיץ הודעה עם שאלת התקנה. זו הגדרה של הדפדפן ולא של תפוז. עד כמה שאני יודע אפשר לבטל את זה דרך אפשרויות הדפדפן, אבל כדי לדעת איך בדיוק - פנה לפורום תמיכה טכנית.
לא מכריחים הדפדפן מוגדר כך שאם ישנה כניסה לדף בו יש צורך בתוסף כלשהו הוא מקפיץ הודעה עם שאלת התקנה. זו הגדרה של הדפדפן ולא של תפוז. עד כמה שאני יודע אפשר לבטל את זה דרך אפשרויות הדפדפן, אבל כדי לדעת איך בדיוק - פנה לפורום תמיכה טכנית.