"מדרון מושלג" (ושאלה על יחס"פ)

פאבל007

New member
"מדרון מושלג" (ושאלה על יחס"פ)

יחידה של הנדסה קרבית,של יהל"ם יותר נכון,מישהו שמע משהו עליה? ממה שאני הבנתי הם מתמחים בפריצות קרות וחמות..למישהו יש מידע נוסף? כמו איך ניתן להגיע ליחידה הזו? יחס"פ- שעוברים את הגיבוש והמבחנים ליחידה קראתי שיש מבחנים טכניים,בטח קשורים לניטרולי פצצות וזה...מלמדים אותם לפני המבחן?או שמאיפה הידע בא?

or aver

New member
לא שמעתי על "מדרון מושלג" אבל

כל עוד זה קשור ליהל"ם כדי ללכת... בקשר למבחנים טכניים ביחס"פ, לא יתנו לך לעשות שום דבר שאין סיכוי שתדע לעשות אותו, המבחנים הטכניים הם דברים כלליים שקשורים להגיון

פאבל007

New member
שאלה נוספת

לגבי יחס"פ מישהו היה פה בגיבוש? בטח המבחנים חסויים אבל באיזה כיוון המבחנים? כלומר על איזה נושאים יש שאלות?

id0a

New member
נראה לי בכלל שהזכרת את היחידה הזאת

עברת על ב"ש.

יש את זה בוויקיפדיה...

וגם את גבעול אנאערף.. ואפ'חד לא יודע מה הם עושים. כולה אמרו ת'שם.

מקסיקו

New member
עלה בדעתך פעם...

שאולי גם שמות של יחידות מאוד מסווגות הם משהו שלא כדאי לפרסם ברבים? לא? וואלה, אני לא מכירה את היחידה המסויימת שהוא מדבר עליה, אבל מאחר ו-2 בחורים פה שהם כבר מגוייסים a great deal of time ומבינים דבר או שניים ביחידות קרביות, אומרים שעצם העלאת השם יכול לפגוע בב"ש, [בטחון שדה, לא באר שבע, למי שתהה], יש מצב שהם מבינים משהו מהחיים שלהם. But hey, all hail the Wicki.

CaesaR3

New member
לא נכון!! וואי איזה מעצבן זה.. כולם

חושבים שיש פה רק גמלים...!!אז לא.. יש פה גם בדואים שרוכבים על הגמלים!

PiXeLiTa

New member
יש מלא

לא רק באר שבע בית שמש בית שימוש (איזה קטע זה אפילו תואם במשמעות לבאר שבע)

PiXeLiTa

New member
אני באר שבעית ../images/Emo67.gif

אני יודעת שחבל.. חרא של עיר :]

id0a

New member
אז אם כבר הזכרנו ב"ש, אם אתה מגיע

ליהלו"ם, אתה באמת עובר על\ב\ליד ב"ש תרתי משמע.

פאבל007

New member
שמעו

כמו ששואלים פה על מגלן,מטכ"ל ושאר ירקות אפשר לשאול על יהל"ם,זה לא שזה יחידות סודיות שאף אחד לא יודע עליהן,ולא נראה לי שזה עבירה "לפרסם" מידע כללי על יחידות כאלה,אלא עם זה מידע סודי שבא מבפנים.

מקסיקו

New member
בוא נגיד ש-

עם נקודת מחשבה כמו שלך, אתה לא תעבור הרבה תחקירים בטחוניים בצבא.

פאבל007

New member
תראה

כמו שכולם פה שואלים על יחידות סודיות לי אסור? על איזה "חוק" עברתי פה בכלל? מותר לשאול,לא פירסמתי פה שום מידע סודי ואף אחד לא העביר לי שום מידע כזה

למעלה