מדעי ההתנהגות בשילוב קרימינולוגיה

carey1

New member
מדעי ההתנהגות בשילוב קרימינולוגיה

אחרי התלבטות קשה ,ויש לציין שהגיע הזמן החלטתי ללכת לעשות תואר . ואני מעוניינת לעשות בקרימינולוגיה האם יש לימודי ערב? הבנתי שניתן לשלב בין מדעי ההתנהגות לקרימינולוגיה אשמח לקבל שמות של מכללות (אם זה אפשרי )במידה ולא אפשר לשלוח לי מסר . ישנם מכללות ששנת לימוד אצלהם 30 אלף האם זה נשמע לכם נורמלי ? תודה דבר נוסף אני מאוד רוצה לעבוד בבתי חולים להפרעות נפשיות ,אז קרימינולוגיה זה לא מתאים ,אבל ישנם מקומות בתי חולים לאסירים עם בעיות נפשיות ,האם הבחירה שלי נכונה ושוב תודה

תשובה על מנת לעסוק בקרימנולוגיה את צריכה לסיים תואר שני בקירמינולוגיה (שלמיטב ידיעתי נלמדת רק בבר-אילן), אם כי ניתן לעסוק בתחום גם ממקצועות אחרים-כמו עבודה סוציאלית, ריפוי בעיסוק, פסיכולוגיה ועוד. במוסדות לחולי נפש מטפלים פסיכיאטריים ועובדים סוציאליים באסירים, פחות קרימנולוגיים.

carey1

New member
אז במה כן עוסקים קרימינולוגים?

נכנסתי לדרושים ,על מנת לבדוק ,ויש דרישות לתואר ראשון בקרימינולוגיה למקצועות כמו ,נוער בסיכון ,או חקירות בנושא מרמות וכו'.והייתה דרישה רק לתואר הראשון בקרימינולוגיה. דבר נוסף ישנו מוסד שהזכרת שבדקתי ,שכן מעסיקים קרימינולוגים. במכללת בית ברל יש תואר במדעי החברה .בהתמחות בקרימינולוגיה .האם משנה למעסיקים שמו של התואר .כלומר התואר יקרא תואר במדעי החברה והתמחות בקרימינולוגיה. אני עדיין מתבשלת עם הנושא מחפשת את המוסד המתאים.וכן בודקת במה הוכל לעסוק לאחר מכן. תואר דו חוגי שילוב של השניים הבנתי שיש שילוב של מדעי ההתנהגות +קרימינולוגיה האם ידוע לך היכן ניתן ללמוד את זה ? תודה עופר

השתלבות בקרימנולוגיה באופן כללי השתלבות בקרימנולוגיה היא לא כזו פשוטה היום. יש לאונ' בר-אילן תואר שני אשר מיועד אך ורק לקרימנולוגיה. אני לא יודע מהן ההודעות בדרושים אבל בנוער בסיכון נראה לי שיעדיפו עובדים סוציאליים ובחקירות, אנשי חקירות ולא קרימנולוגיים. ממה שאני יודע, קרימנולוגיים מתעסקים בעיקר במחקר ומזה מתפרנסים, שהרי הקרימנולוגיה היא מדע תיאורטי.

לידול

New member
היי

אין כזה דבר מתפרנסים ממחקר. אין יותר מעשר משרות מחקר בכל תחום קטן כזה בארץ והמשרות מאויישות ולא מגייסים עוד. אני לא יודעת אם אתה צודק לגבי חוקרים (דווקא שמעתי פעם שלוקחים קרימינולוגים לתפקיד חוקרים) ונוער בסיכון. אני חושבת שאתה לא מדייק, אבל צריך לברר נקודה זו. אבל במחקר זה בטוח - הם לא עובדים (כי אין כאלו משרות).

בהחלט יש משרות אשר מתפרנסים מהם במחקר. במכוני מחקר פרטים, באוניברסיטאות ובמשטרה. לא לוקחים קרימנולוגים לתפקיד חוקרים אלא אם כן הם עברו הכשרה מתאימה. קציני מבחן הם לרוב עובדים סוציאלים.

למעלה