מדיניות השקעה של קרנות נאמנות

מצב
הנושא נעול.

yair24

Member

שלום, אני מחפש קרן נאמנות שמשקיעה באגח של חברות, זמן ההשקעה אמור להיות זמן ארוך. איך אני יכול לדעת שקרנות כאלה לא יתחילו לקנות לי מחר מניות? אני מסתכל ברשימה של קרנות ואני רואה שכולם מתמחים באגח חברות, אבל בכניסה לפרוט לגבי ההשקעות אני רואה שחלקם משקיעים די הרבה במניות ואופציות. אני צריך קרן שמשקיעה רק באגח בלי מניות ואני צריך גם התחייבות שהיא לא תשקיע בשום אופן במניות אף פעם. יש קרנות כאלה?

Warren Buffett

New member
בדוק בתשקיף של עמדה אג"ח ללא מניות

שלום, אני מחפש קרן נאמנות שמשקיעה באגח של חברות, זמן ההשקעה אמור להיות זמן ארוך. איך אני יכול לדעת שקרנות כאלה לא יתחילו לקנות לי מחר מניות? אני מסתכל ברשימה של קרנות ואני רואה שכולם מתמחים באגח חברות, אבל בכניסה לפרוט לגבי ההשקעות אני רואה שחלקם משקיעים די הרבה במניות ואופציות. אני צריך קרן שמשקיעה רק באגח בלי מניות ואני צריך גם התחייבות שהיא לא תשקיע בשום אופן במניות אף פעם. יש קרנות כאלה?

yair24

Member
אוקי הסתכלתי

אוקי הסתכלתי
הסיווג שלה הוא אג"ח מדינה, היא עשתה השנה 7.83%מה שקצת מחשיד שיש לה דברים לא לגמרי סולידיים. מהסתכלות באפיקי ההשקעה שלה אני רואה שהם משקיעים ככה: לא צמוד 43% צמוד מדד 40% אגח להמרה 14% צמוד מטח 3% הקטע של האג"ח להמרה 14% נראה לי קצת תמוה וזה מה שכנראה נתן להם את התשואה הגבוהה יחסית...

Warren Buffett

New member
אג"ח להמרה? איפה אתה מסתכל?

אוקי הסתכלתי
הסיווג שלה הוא אג"ח מדינה, היא עשתה השנה 7.83%מה שקצת מחשיד שיש לה דברים לא לגמרי סולידיים. מהסתכלות באפיקי ההשקעה שלה אני רואה שהם משקיעים ככה: לא צמוד 43% צמוד מדד 40% אגח להמרה 14% צמוד מטח 3% הקטע של האג"ח להמרה 14% נראה לי קצת תמוה וזה מה שכנראה נתן להם את התשואה הגבוהה יחסית...
אג"ח להמרה? איפה אתה מסתכל?

Warren Buffett

New member
בדקתי את הדיווח האחרון שלהם לבורסה

מביזפורטל:
http://www.bizportal.co.il/shukhahon/bizkranot2.shtml?p_id=5103171 הרכב הקרן ב- % (01/2007) 43.00 לא צמוד 14.00 אג"ח להמרה 0.00 מניות ואופציות 3.00 צמוד מט"ח 40.00 צמוד מדד
בדקתי את הדיווח האחרון שלהם לבורסה מהשבוע שעבר (14.2.07) ואין שם אף לא אג"ח להמרה אחת.

קרלטון

New member
אוקיי, אבל זה לא מבטיח שמחר לא יהיה

בדקתי את הדיווח האחרון שלהם לבורסה מהשבוע שעבר (14.2.07) ואין שם אף לא אג"ח להמרה אחת.
אוקיי, אבל זה לא מבטיח שמחר לא יהיה
שם אג"ח להמרה. תן לינק לתשקיף ונסגור עניין.

smoshes

New member
אתה יכול להשקיע בקסם תל-בונד

אתה יכול להשקיע בקסם תל-בונד
זו תעודת סל שמכילה 20 אג"ח חברות המדורגים בציון הגבוה ביותר

לא זמן טוב לקנות אג"ח

לא זמן טוב לקנות אג"ח
הריבית שמקבלים נמוכה מידי. הציבור מסכים לתת לחברות הלוואות בתנאים מבישים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה