מדורה- גרסת 2013

oggi2

New member
מדורה- גרסת 2013

שנה שעברה רק קיטרתי על ערימות הג'אנק, השנה מסתבר מגדיל הוועד לעשות ולהביא מפעיל! למדורה, וכדבריו- הילדים משתעממים מהר מהמדורה. נכון- אין לה אפליקציות, אין ערוצים להעביר, בהחלט מוצדק. עד כדי כך שאפילו לא שאלו אם זה מקובל עלינו!
ככל הנראה רק אני ועוד קומץ קטן, אם בכלל, היינו מתנגדים לרעיון.
סתם שיתפתי אותכם בתחושת הקבס הקלה.

regvuv1

New member
תחושת קבס לא קלה בכלל!!!

אוף, אפילו לחגוג כזה חג כבר אי אפשר בלי עזרים???
ואם הילדים משתעממים - אז מה? אנחנו מצאנו לעצמנו מה לעשות ליד מדורה כשהיינו בגילם, גם הם יכולים. בכל אופן זו מדורה לילדי גן (או בי"ס) - כמה זמן היא כבר תימשך...

oggi2

New member
גן, חוששת לחשוב מה מביאים להם בבי"ס.

לא זכור לי שלי אי פעם שעמם, ותכל'ס- גם לא לבת שלי. הילדים האלו רגילים שכל הזמן מפעילים ומשעשעים אותם שזה רק מתבקש. פשוט דוחה.

noamk1

New member
כנ"ל

אנחנו באופן מכוון הרבה פעמים לא באים לארועים המסודרים האלו.... אין לי כוח למפעילים וכו'

oggi2

New member
זה מה שאני עושה בד"כ

הנה מסיבות טובות ביותר אני לא אהיה (מירוץ שליחים בצפון), והבנזוג שקם התעצבן על ההחלטה יותר דואג לפן החברתי.

oggi2

New member
סליחה- טעויות שמקורן בג'ננה שחטפתי על הנושא

הנה=*השנה
שקם=*שגם..

נינושה2

New member
גועל נפש

השתגעו לגמרי. האמת שלזה עוד לא הגענו, בינתיים (הגדול כבר בב') לא היה מפעיל במדורה, אבל כן מלא ג'אנק פוד ומדורה עד גובה הבנין...... חג דוחה, כשכולם חוגגים אותו ככה במקום במדורה צנועה ויפה ושקטה.
בכלל כל ענין המפעילים מעלה אצלי סעיפים בדרך כלל, אבל נעזוב את זה כרגע.....

JoIIy Roger

New member
חבל

עם קצת מחשבה אפשר לעשות אחלה הפעלות במדורה.
לזרוק ולעקוב אחרי תפו"א ובצל, לחמם על האש נקניקיות (נקניקיות צמחיות הולך יופי), מרשמלו, לשיר שירים.
ההורים שלי עשו לי לגיל 10 יומולדת ענק, נחשב אז יומולדת מפוארת.
הסיעו את כל התלמידים של הכיתה שלי לחוף הים, הדליקו מדורה גדולה לכבודי והשמחה היתה גדולה!
שום מפעיל.

אבל בסדר, אני לא רואה למה לא להביא מפעיל אבל לדעתי עדיף להביא אחד כזה כשבאמת צריך. גם הם צריכים להתפרנס. לא?

פולספגן

New member
האם ביקשו עוד
או השתמשו במה שיש להם?

אם ביקשו עוד
, את יכולה לסרב, אחרת פשוט תצטרכי לבלוע את הצפרדע

kita1000

New member
מה שמפריע לי זה המגאפונים ומערכות ההגברה

שמתלוות לכל מפעיל.
המוזיקה מחרישת אזניים, וכיוון שלכל הילדים יש מדורה באותו בזמן- מגבירים ומגבירים עד שמצליחים להתגבר על הרעש מהשכנים מכיתה או גן אחר, שגם הם כמובן דאגו ל'הפעלה'.

הקקפוניה נוראית.
מי יכול להנות??

ani gabriella

New member
זה באמת מעצבן ומיותר אבל עצה לי בשבילך -

דאגי להיות בוועד בעצמך. אולי לא תוכלי לשנות כל החלטה שתתקבל שם אבל ברמה מסויימת אני בטוחה שתוכלי להשפיע...
מרגיז שבמקום שהוועד בוחר להביא מפעיל במקום להתאמץ ולחשוב על איך בכל זאת לעניין ולשמח את הילדים ממה שיש (אם בכלל צריך, היה למשל אפשר לארגן הורים שיארגנו בעצמם כל מיני משחקים של פעם - קליעה למטרה, תחרות קפיצה בשקים, השחלת תפו"א על חוט ברזל, כעיטוף התפוחים בנייר כסף...לא חסר)

oggi2

New member
ניסיתי השנה, הבחירות היו קנויות מראש

:) לא בקשו עוד כסף, אבל לא שאלו אפילו אם זה נראה לנו! כאילו שזה הסטנרט, ולמה באמת לא להנות מההפעלה של המדורה ליד? פלא שרוב המפעילים פשוט צועקים ומכריחים גם את הילדים לצעוק?

אני ניסיתי את זה

שאר הבנות בועד פשוט שמו עליי פס...
אורגן טיול שאני נחשבתי ממארגניו, למסלול מקסים אבל חשוף לשמש - ממש לא מתאים למועד הטיול שהיה באוקטובר.
אבל שום דבר שאמרתי לא עזר.
בנוסף, גיליתי שאם חו״ח משהו משתבש בטיול, אני כחברת ועד חשופה לתביעות של מיליונים. אז ניסיתי לשכנע לפתור את זה ע״י שכירת מורה דרך מוסמך שיש לו ביטוח אחריות מקצועית. גם כאן לא הצלחתי לשכנע.

בזה הסתיימה הקריירה הלא מפוארת שלי כחברת ועד הגן בגנים של ילדיי. מעדיפה לבלוע את הצפרדעים ולא לקחת על עצמי אחריות.

למזלי בגן שלנו לא יביאו מפעיל למדורת לג בעומר... זה לא סוג האנשים.

מבינה אותך.

אין לי עצות כי אני גם נתקלת באותן בעיות ומפסידה (ג׳אנק פוד, גירוי יתר לילדים) ולפעמים עוזר לי הרעיון שיש עוד כמה כמוני - אז שולחת לך הזדהות

מפעיל במדורה?

על זה עוד לא שמעתי.
איכככככככככככככס.

על נקניקיות וביסלי ובמבה כתזונה האידיאלית במדורה שמעתי וגם חוויתי לצערי, אבל על מפעיל?
אין מילים.

oggi2

New member
בכלל, המילה הזו "מפעיל" כבר מסגירה הכל.

צריך שיפעילו,שיעסיקו, אותם, הם הרי פסיביים ומחכים רק שנשעשע אותם, לדעת ההורים.
זה כבר לא ליצן, קוסם, או מהו כזה, אלא מפעיל וצריכה להיות הפעלה, אחרת חס וחלילה הם ינכסו לעצמם את הסמארטפונים של ההורים ואלו לא יהיו יכולים להיות עסוקים בעניינם.

למעלה