מדוע אורמת עולה ושוב יורדת?

מצב
הנושא נעול.

LEA2004

New member

מדוע אורמת עולה עד שער מסויים ושוב יורדת אומרים שהיא מניה טובה ברגע זה אני ברווחים ושוב לא מכרתי היא נשארת בתיק האם שווה להשאיר או להוציא ?

yk3823

New member
לאה כמדומני שנפגשנו באתר של

מדוע אורמת עולה עד שער מסויים ושוב יורדת אומרים שהיא מניה טובה ברגע זה אני ברווחים ושוב לא מכרתי היא נשארת בתיק האם שווה להשאיר או להוציא ?
לאה כמדומני שנפגשנו באתר של
דה מרקר בקשר להמלצה על רדוויזן בכל אופן מעיון אחר שינוי אחזקאות בעלי ענין באורמת ,ובכלל ממעקב רציני אחר דוחו"ת החברה ,תעשי לעצמך טובה גדולה ותפסיקי להסתכל על המניה , את נמצאת במקום מעולה ,אל לך להתרגש מכל ירידה ועליה של אורמת ,את בכיוון הנכון והכיוון צפונה חזק עד סוף השנה עוד 20-30 אחוז ללא ספק , תעזבי אותה במנוחה ממני קינן

yk3823

New member
ראי הודעה חמה בגלובוס בטרקרים

אורמת עוד חוזה בקנדה להקמת 3 תחנות כוח בעלות 29 מיליון דולר וזאת ההתחלה

יהושע 50

New member
מה זאת אומרת שזאת ההתחלה?

אורמת עוד חוזה בקנדה להקמת 3 תחנות כוח בעלות 29 מיליון דולר וזאת ההתחלה
חשבתי שההתחלה היתה מזמן. מה, לא?

yk3823

New member
כמובן הכוונה לעוד ועוד חוזים

כמובן הכוונה לעוד ועוד חוזים
להקמת תחנות כוח בקנדה שכידוע לך הוא שוק חדש יחסית לאורמת .

LEA2004

New member
חברה תודה רבה אני מקווה שגם שאר

תודה רבה מאחר וכל התיק שלי בירידות אני מושקעת דיקלה תעשיות הודו שיורדת יפה איך שנכנסתי התחילו הירידות אלטשולר אקסלנס נשואה , יובנק טבע, בסכומים די יפים (הכל יחסי) בגדול את הכסף אין לי צורך אפילו בעוד 5 שנים. אבל אני לא יודעת מה לעשות? אשמח אם משהו מבין, שיכול לתת כיוון יום טוב

LShroom

New member
קצת סבלנות

תודה רבה מאחר וכל התיק שלי בירידות אני מושקעת דיקלה תעשיות הודו שיורדת יפה איך שנכנסתי התחילו הירידות אלטשולר אקסלנס נשואה , יובנק טבע, בסכומים די יפים (הכל יחסי) בגדול את הכסף אין לי צורך אפילו בעוד 5 שנים. אבל אני לא יודעת מה לעשות? אשמח אם משהו מבין, שיכול לתת כיוון יום טוב
קצת סבלנות
החילזון מהשפן, אם הכסף יכול לנוח אז שינוח

מצב
הנושא נעול.
למעלה