מדונה דורכת השבוע במקום ה 3 בבילבורד האמריקאי

מדונה דורכת השבוע במקום ה 3 בבילבורד האמריקאי

שזה מצויין , ומראה עד כמה כוחו של השיר חזק , במיוחד שהשיר צועד במיקום כה גבוהה ללא שהסינגל יצא באופן רשמי זה מראה על הסטריה , ורוב הסיכויים שמדונה תעלה שבוע הבא ל 2 או ל1 . ללא ספק הלהיט הגדול ביותר שהיה לה בארה"ב מאז מיוזיק . שבוע 3 דריכה במקום ה 3 . הסטוריה : כניסה ל 68 עלייה ל 3 דריכה ב 3 . ה ס ט ר י .... מדונה מלכה נקודה !

nerod 72

New member
דרך אגב במצעד הבריטי...

היא אמורה לעלות למקום ה-4 במצעד הקרוב... עוד פרט מעניין במצעד האמריקאי זה שקיילי מינוג נכנסה השבוע למצעד האלבומים המרכזי למקום 139 ... היא מכרה 11,732 עותקים מהאלבום באמריקה....

שילהה

New member
מדונה עולה למקום ה-1 בישראל במצעד של גלג"צ

היסטוריית צעידה מרשימה: 9-3-1

מדהים , אין עליה , מקום ראשון ובצדק !

אני לא מפסיקה לראות את הקליפ , הקלטתי אותו בתחילת השבוע מ mtv בייס מקס , פשוט קליפ מהמם , היא מדהימה ! יפייפיה , סקסית בטירוף , והשיר אחלה , ממש אהבתי , מחכה בציפייה ליציאת האלבום . וכמובן שמחכה כבר להיות בהופעה שלה השנה , עד שלא אהיה לא ארגע ! במחשבה שנייה , אחרי שאהיה , אני בכלל לא ארגע , אם היום אני לא מסוגלת להעביר יום , מבלי לשמוע אותה , שלא נדבר לראות אותה בהופעה ב dvd או קליפים , רק לראות אותה קצת במסך , אז אחרי ההופעה נראה לי שזה יהיה יותר גרוע . מה יהיה ? היא תופסת מקום נכבד בחיים שלי . בזכותה , ירדתי במשקל ב 5 חודשים האחרונים 20 קילו , השירים שלה נתנו לי הרבה כוח ואמונה בעצמי , i can make it alone , היא מעבירה הרבה השראה .

סך הכל מדונה מכרה בשבועים - 454,619 אלף

הורדות חוקיות מהסינגל החדש בארה"ב בלבד! בסך הכל לשיר יש עוד להתקדם בארה"ב הוא רק בתחילת הדרך.

שילהה

New member
השיר של מדונה הוא השיר המושמע ביותר בישראל

עולה ממקום 9 למקום 1 עם 82 השמעות היא מורידה את "הכול דבש" מהמקום ה-1 !!

למעלה