מדונה -אאוט.אקווה פיוז'ן הגיע לארץ, אני רואה כבר פרסומים עליו. בינתיים נחכה לדוגמיות.
ט טיי 1 New member 30/12/04 #1 מדונה -אאוט.אקווה פיוז'ן הגיע לארץ, אני רואה כבר פרסומים עליו. בינתיים נחכה לדוגמיות.
ט טיי 1 New member 30/12/04 #3 תגיד, אתה חדש כאן בפורום ? בכל מקרה , מסתבר שה PURE FOCUS של Lancome היה רק מוצר מעבר לשוֹס האמיתי (אם כי , הציפיות נמוכות ) .המוצר של לנקום שכולם כבר חצי שנה מחכים לו כאן. הנה קישור , באדיבות kika שהפנתה אותנו למבצע חלוקת הדוגמיות .
תגיד, אתה חדש כאן בפורום ? בכל מקרה , מסתבר שה PURE FOCUS של Lancome היה רק מוצר מעבר לשוֹס האמיתי (אם כי , הציפיות נמוכות ) .המוצר של לנקום שכולם כבר חצי שנה מחכים לו כאן. הנה קישור , באדיבות kika שהפנתה אותנו למבצע חלוקת הדוגמיות .
K kika1 New member 30/12/04 #4 תיקון הפיור פוקוס הוא לא מוצר מעבר בכלל, הוא מטפל בעור שמן בעייתי. האקווה פיוז'ן נותן לחות מיידית ומתמשכת, למרות שיש אותו בשני מרקמים שהם OIL FREE
תיקון הפיור פוקוס הוא לא מוצר מעבר בכלל, הוא מטפל בעור שמן בעייתי. האקווה פיוז'ן נותן לחות מיידית ומתמשכת, למרות שיש אותו בשני מרקמים שהם OIL FREE
ק קשת New member 30/12/04 #5 אפשר בבקשה יותר פרטים? על המוצר..זה מה שמפורסם כאן משמאל? מתי מגיע איפה קונים? לאיזו מטרה?.......
K kika1 New member 30/12/04 #6 פרטים מיועד לגילאי 20-30 לחות מיידית וממושכת ל 24 שעות יהיה בחנויות כנראה שבוע הבא 230 ש"ח
R Revi 22 Tal New member 30/12/04 #7 נצל"ש 50% על כל הבשמים במשביר החדש לצרכן, מי שרוצה להתחדש בבושם כדאי לרוץ לקנותתתתתתתתתתתתתתתתתת נדמה לי שהמבצע עד מחר.
נצל"ש 50% על כל הבשמים במשביר החדש לצרכן, מי שרוצה להתחדש בבושם כדאי לרוץ לקנותתתתתתתתתתתתתתתתתת נדמה לי שהמבצע עד מחר.
K kika1 New member 30/12/04 #8 גם בניו פארם יש הנחות על ענקיות ולא רק על בשמים גם טיפוח ואיפור של כל החברות
ק קשת New member 30/12/04 #9 רק בשבעת הכוכבים, לא? הם סודרים את הסניף, הייתי שם ביום שלישי והיה כזה בלגאן!